Dog.bg Форуми : Давам дом за кученце

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Давам дом за кученце Немска Овчарка

#41 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 September 2009 - 09:31 PM

Някой ако може да ми даде линк , където да прочета нещо повече за обучение на кучето разходки , всичко възможно smile.gif smile.gif храненето го прочетох smile.gif smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 September 2009 - 10:09 AM

Ето цял раздел във форума

#43 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4etooo Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 08 September 2009 - 11:37 AM

Няма нищо лошо в това кучето да е голямо. Аз от 5 годишна съм си с боксера ми и на 8 вече го извеждах. Сега съм на 13 и кучето слуша само мен,баща ми и дядо ми! Върви вързан-не дърпа изобщо. Минаваме през бездомни кучета,които лаят-като беше млад много му се искаше да ме дръпне и да го нападне,но след търпение и грижи-аз го пускам да тича,без да го държа,даже и понякога ми се скрива от погледа и после търчи да не ме изпусне. Бил млад,13 годишен- Вие от форума най-добре знаете колко възрастни хора има и колко им е отгворноста към дадено животно! Стига сме спамили- Ако някй е намерил някоя овчарка,която и родила или млада омчарка нека да пише!Щом баща му търси куче-какъв е проблема!? Той просто пише от името на баща си.
Айде успех с кучето!

#44 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 08 September 2009 - 12:19 PM

Цитат(jaki_boxer4etooo @ Sep 8 2009, 12:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Няма нищо лошо в това кучето да е голямо. Аз от 5 годишна съм си с боксера ми и на 8 вече го извеждах. Сега съм на 13 и кучето слуша само мен,баща ми и дядо ми! Върви вързан-не дърпа изобщо. Минаваме през бездомни кучета,които лаят-като беше млад много му се искаше да ме дръпне и да го нападне,но след търпение и грижи-аз го пускам да тича,без да го държа,даже и понякога ми се скрива от погледа и после търчи да не ме изпусне. Бил млад,13 годишен- Вие от форума най-добре знаете колко възрастни хора има и колко им е отгворноста към дадено животно! Стига сме спамили- Ако някй е намерил някоя овчарка,която и родила или млада омчарка нека да пише!Щом баща му търси куче-какъв е проблема!? Той просто пише от името на баща си.
Айде успех с кучето!

Мерси за това което написа , но аз вече намерих куче , в петък ще се видим с него :) ae_085.gif ab_041.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   jaki_boxer4etooo Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 09 September 2009 - 11:56 AM

Честито!

#46 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 09:32 AM

Драги съфорумници
ae_085.gif

Утре ми е срещата с кученцетоо af_089.gif af_089.gif af_089.gif Немога да дочакам ab_041.gif Поздрави На Всичи :)
User's Signature

Качена снимка

#47 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 September 2009 - 12:21 PM

Хора , Кученцето е при нас много е красива само е малко кльощава ab_041.gif af_089.gif wub.gif но й личи че не е социализирана с други кучета , и е доста страхлива от големия свят :) Много е добра към хора само на 1-2улични кучета така им се озъби но аз и се скарах и стана много нещастна dh_188.gif Досега постоянно е навън само тичаме с нея играем направо е супер md_064.gif знае да сяда , да ляга ,да дава лапа , да идва знае 'не' ...и без повод движи екстра re_037.gif Поздрави :) после ще кача снимки :)

User's Signature

Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   Angel_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 04:15 PM

Поздравления; кученцето е страхотно, да се грижиш добре за нея. Желая ви много щастие и весели игри заедно! af_089.gif
User's Signature

What you get by reaching your destination is not nearly as important as what you will become by reaching your destination.

#49 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url=&quot;http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ&quot;][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Икона за мнението  Публикувано: 12 September 2009 - 05:46 PM

И от мен честито и трябва сериозни грижи за кучето. Вземи и малко витамини за да се позасили кучето.

#50 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 07:25 PM

Честито!
Много си отивате. Да ти е жива и здрава. И ти да си и жив и здрав и много да я гледаш и глезиш.
Как ще се казва момиченцето?

Това кучeто от темата на Lutchezar ли е? Ако да, помоли Мод. да обедини двете теми и да ви изпрати в хубавия раздел. И ни изпращай добри вести от там.

#51 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 12 September 2009 - 08:52 PM

Радвам се за вас! Пожелавам ви много щастливи мигове заедно!

Не си спомням дали кучето е кастрирано, ако не - помислете в тази насока, ще си спестите много проблеми.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#52 Потребителят е офлайн   lubo196 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 September 2009 - 09:23 PM

Значи на всички ще отговоря
Първо Кученцето Не е кастрирано , не искаме да я кастрирваме ние си я пазим
Второ Кученцето си е на годинка и половина и си има име - Тара ae_085.gif и да от темата на Лъчо е :)
Трето Вече се запознахме разбра ме че аз съм й стопанина , винаги идва като я повикам само че трябва със строг тон , и УРА научих я на 'редом' :)
Четвърто Досега карах с добрите новини ... Днеска съм на гости при дакелката че не я бях виждал от 3 месеца и баща ми е извел Тара в парка ... Кучето е много плашливо , и агресивно към други кучета - здавило е някаква ловна порода dh_188.gif
Съвети , моля ...

Поздрави : Любо и Тара md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона

Публикувано: 13 September 2009 - 12:30 AM

Любо, за сдавянето с други кучета може би е по-добре да питаш в раздела за обучение и възпитание.

За кастрирането - женско куче се разгонва два пъти в годината, като разгонването е около месец (когато е разгонена и я извеждате на разходка, ще ви преследват мъжки кучета. Без да излизате пък е трудно). Колкото и да я пазите, все ще стане така, че някой път ще я изтървете, дори няма да разберете как е станало. С което ще се увеличат кученцата, които ще трябва да си търсят дом и не се знае каква ще е съдбата им. А не дай си боже да се загуби (след като е плашлива, може да се стресне и да избяга нанякъде) и ако в този момент е разгонена, няма как да я опазите. Освен това ще трябва да мислите как да не цапа в къщи през този месец.

Аз лично държа на кастрация единствено заради това, да няма други нежелани кученца, които се раждат или на улицата, или стопаните им след време ги захвърлят. Ами и вашата Тара е намерена на улицата, най-вероятно захвърлена от стопанин. Ако не я бяха прибрали, кой знае какво щеше да стане с нея. Кастрацията решава тотално този проблем, иначе винаги има риск да я изтървете и да забременее - тогава какво ще се случи с кученцата, особено ако бащата е непородист?

Ето Линк за кастрацията, прочетете с баща си, помислете и преценете.

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#54 Потребителят е офлайн   Lutchezar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 12:53 AM

А пък аз си мисля ами ако Тара е бременна в момента???
User's Signature

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."

#55 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 15 September 2009 - 12:51 AM

Героите от Нашата История... wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=UpFr2dd3U9k
Тара попадна на ХОРА! Дано и другите кучовци, които си търсят дом сполучат със същата съдба!

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни