За голдъна който беше убит от лекар!!!!!!!!!
Публикувано: 16 September 2009 - 09:14 AM
Публикувано: 17 September 2009 - 07:03 AM
Мерси за хубавите думи ... мерси за разбирането... Болката и празнотата се смесват с чуството за вина, и този коктейл от емоции е почти непоносим... може би трябваше да внимаваме повече или да не се захващаме изобщо да я кастрираме... ако бяхме избрали друг ден или друг лекар... не знам...
Публикувано: 17 September 2009 - 08:52 AM
tyana_lil, много съжалявам за това, което се е случило. Аз също имам две кучета вкъщи, и си представям как бих се чувствала ако им се случи нещо. Вашата история много ме разстрои, и реших да споделя с Вас, че това не е първия смъртен случай в тази клиника. Преди около два месеца, на едно от кучетата /Басетче/, с които се разхождаме в парка на ж.к.Младост 3, му беше направена операция в същата тази клиника. То е било изписано няколко часа след нея, и стопаните си го прибират вкъщи. Малко по-късно басета започва да диша много учестено, и звънят на лекарката. Тя не си вдига телефона. И така милото кученце умира, и то само на една годинка. С какво то заслужи такова отношение от въпросните лекарки. И мисля че това което се случва при тях трябва да спре. Не може така да си играеш с живота на милите животинки. Като не можеш да ги лекуваш, по-добре не им вреди.
Публикувано: 17 September 2009 - 12:05 PM
Те ни казаха че нашата Белла е първият смъртен случай.... Хмммм.... Нямам думи... Моите съболезнования на хората, изгубили също толкова нелепо кученцето си... Защото болката, която изпитват, не ми е чужда. Дали са направили нещо???? Дали ще си търсят правата???
Публикувано: 17 September 2009 - 12:58 PM
незнам дали някога ще намеря отговор на тия въпроси.....знам само , че боли.....и че е непростимо и непрежалимо.....
Вината не е ваша въпреки ,че Вие я носите. Знам , че Белла е била щастлива с вас и , че сте и дали най-доброто. Докато я носите в сърцата си , тя ще е жива. Преди три години си отиде по страшно нелеп начин моята първа Фрида......знам колко нощи съм се питала какво ли щеше да бъде ако не бяхме излезли??????Ако бяхме отишли другаде......И така дни наред.....Моля Ви помнете я в ония мигове , когато е била до вас.......нямате вина.......нямате.....просто тя не е била за този свят.....
Публикувано: 17 September 2009 - 02:05 PM
незнам дали някога ще намеря отговор на тия въпроси.....знам само , че боли.....и че е непростимо и непрежалимо.....
Вината не е ваша въпреки ,че Вие я носите. Знам , че Белла е била щастлива с вас и , че сте и дали най-доброто. Докато я носите в сърцата си , тя ще е жива. Преди три години си отиде по страшно нелеп начин моята първа Фрида......знам колко нощи съм се питала какво ли щеше да бъде ако не бяхме излезли??????Ако бяхме отишли другаде......И така дни наред.....Моля Ви помнете я в ония мигове , когато е била до вас.......нямате вина.......нямате.....просто тя не е била за този свят.....
Мерси....
Публикувано: 17 September 2009 - 02:07 PM
Публикувано: 17 September 2009 - 07:25 PM
Публикувано: 18 September 2009 - 07:15 AM
Белла до последния си дъх се опитваше да прояви своята безкористна и безусловна любов към нас - опитваше се да маха с опашката и да си дигне главата да ни погледне. В нея нямаше и капка фалш или преструвка. Само безкрайна и всеотдайна любов към семейството си. За съжъление вече нямам възможност, най-вече финансова, а пък и времето необходимо за гледане на малко кутре е лукс за мен сега. Вероятно, някой ден.....
Публикувано: 18 September 2009 - 03:34 PM
Публикувано: 18 September 2009 - 03:44 PM
Има лекари, за които кастрацията е рутинна операция. Необходимо е малко да се поинтересува човек и да има доверие на лекарите си. И аз познавам 5 кучета, които се чувстват перфектно след кастрацията си.
Публикувано: 23 September 2009 - 08:35 PM
Миро
Публикувано: 23 September 2009 - 08:43 PM
Нека в името на всички починали животни им цитирам имената: д-р Кисьова и д-р Савова
Публикувано: 23 September 2009 - 08:53 PM
Искренно съчувствам за загубените приятелчета.
Г-жо Колева,предполагам че все още страдате за вашата любимка,но в момента в темата "Без дом"има една намерена басетка на около 2г.,която си търси нови стопани-защо не проверите.
Ако това,което пиша ви се струва абсурдно,моля извинете ме!
Публикувано: 24 September 2009 - 06:31 AM
Публикувано: 24 September 2009 - 11:48 AM
Моите приятели с кучета вече се отказаха от тази идея....
Публикувано: 24 September 2009 - 08:37 PM
P.S Пише съпруга на П. Колева, затова е в мъжки род
Публикувано: 24 September 2009 - 09:46 PM
Да,кучето ми е бернер зененхунд или бернско пастирско куче(не е точно овчарско,но това е друга тема)
Относно акото,ами аз незнам за такива спрейчета-моето решание е предимно гранулирана храна.Признавам,че не ми е много приятно да го върша,но мисля,че така е редно-омръзна ми да ме гледат укорително,искам децата ми да играят на чисто,искам да има кучешки поляни(и там ще трябва да чистим!!!) и смятам,че така е редно.Всеки ден се сблъсквам с притеснени погледи на стопани,които оставят следите след себе си и се чудят дали и аз имам куче и знам как е или си мисля,че са мърлячи,а аз,всъщност вътршно се смея защото си прибирам тортите след Галка и колкото и да ми е неприятно да го правя, вече не гледам като тях!

Вход

Горе
Цитиране +