Dog.bg Форуми : За голдъна който беше убит от лекар!!!!!!!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За голдъна който беше убит от лекар!!!!!!!!!

#61 Потребителят е офлайн   monic Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 01 July 2010 - 03:36 AM

Винаги е болезнено и мъчително да се загуби същество,което обичаш.
Пълно е с лекари шарлатани или по скоро с некадърници.Но истината е че дори и на най-добрите може да им се случи да направят грешка ,която да доведе до смъртта на домашен любимец.Никой не е застрахован от неприятни случаиности да ги наречем.
Големият проблем тук е че мнозинството от тях като се случи да направят грешка не си я признават и започва едно нагло държание от което направо ти се потриса.Едно вирене на носа и доказване колко велики доктори са и как няма просто начин да е тяхна грешката. А понякога е нужно само няколко добри и стойностни думи на място за да се обясни на стопанина какво е станало.Да се поеме вината и да се сведе глава.Ако трябва да се компенсира и морално и материално човека.Ако за една недупостима грешка си убил животното му,какъв е проблема да предоставиш поне малко животинче на стопанина и едно огромно извинение.
Колко правят така????Аз не съм чула за такъв случай.
Имала съм две кучета,които бяха убити по различно време и при различни ситуации от такива "специалисти".Много нерви съм потрошила.Ама какво да се прави.Тя държавата ни е на никъде,та искаме ветеринарите да са с различно мислене и действие.Няма как да стане.

#62 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 July 2010 - 08:39 AM

Искам да изразя дълбока съпричастност към семейството на Белла. Разбирам колко ви е тежко и се надявам да намерите сили да го преодолеете. Не търсете вина у себе си, мотивите ви са били Белла да получи най-добрите грижи. Но според мен много други хора са виновни. Като започнеш от този, който е дал право на въпросната ветеринарка да се учи на кучето ви (защото забелязвам, че всякакви млади лекари без опит започват веднага самостоятелен "бизнес") и стигнем до тези, на които им плащаме да ни представляват като граждани и да измислят закони в наша защита, а не срещу нас.
Искам също да ви благодаря, че дадохте гласност на вашия случай и може би спасихте нечий живот. Смятам, че всеки, който ви упрекне за това, заслужава да го пратят на лечение при същата ветеринарка и дори повече - такива хора не заслужават да живеят в демокрация. Искам на всички лекари (човешки и ветеринари) да им се изясни, че ние пациентите не приемаме грешките им, защото и на нас и на нашите любими същества ни се живее, живее пълноценно!!! И ако имат съмнения в компетенцията си и се притесняват да не сгрешат, то това си е чист експеримент с живота.
Смятам, че никой истински лекар не би се засегнал от това и не би трябвало, дори обратното. Просто с тази гласност вие се борите за това такива "лекари" да не слагат имената си до тези на истинските специалисти и да не очернят.
Още веднъж веднъж искам да изкажа сърдечни благодарности към вас за това, че предупредихме толкова хора да се предпазят от това, което вие преживявате.
User's Signature

Качена снимка

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни