Фотогалерия - трета част
Публикувано: 07 June 2009 - 10:12 PM
Публикувано: 07 June 2009 - 10:40 PM

Мерси :)
Публикувано: 10 June 2009 - 04:57 PM
А пък ние срещнахме един батко,но нещо Лара реши да му се плези и зъби и се разминахме набързо.

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 11 June 2009 - 03:25 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 05:20 PM
Честит разбойник!
Мда, към кученцето в комплект трябва да върви и фотоапарат с оптичен стабилизатор, приближение най-малко 10-12 и ръчни настройски...иии задапаратното устройство да функционира подобаващо, че иначе било то със сапунерка или с фотоапарат-хеликоптер снимките ще са...
Най-трудно е да се снимат бебета, а пък тогава са най-готини и са бебета само 2-3 месеца(на размери, иначе на акъл са вечни бебета)...
Има ли пари в излишък-бягай за нова апаратура, ако няма-разучи най-срамните тайна на сегашния апарат и го накарай да се засрами, че някога е правил размазана снимка.
Ааа и някъде във фотофорума май имаше една много забавна тема за снимане на малко куче, прочети я.
Снимките след като я прочетеш може да не станат по-добри, но поне ще се спукаш от смях.
Мда, към кученцето в комплект трябва да върви и фотоапарат с оптичен стабилизатор, приближение най-малко 10-12 и ръчни настройски...иии задапаратното устройство да функционира подобаващо, че иначе било то със сапунерка или с фотоапарат-хеликоптер снимките ще са...

Най-трудно е да се снимат бебета, а пък тогава са най-готини и са бебета само 2-3 месеца(на размери, иначе на акъл са вечни бебета)...
Има ли пари в излишък-бягай за нова апаратура, ако няма-разучи най-срамните тайна на сегашния апарат и го накарай да се засрами, че някога е правил размазана снимка.
Ааа и някъде във фотофорума май имаше една много забавна тема за снимане на малко куче, прочети я.
Снимките след като я прочетеш може да не станат по-добри, но поне ще се спукаш от смях.
Публикувано: 11 June 2009 - 08:50 PM
Ние сме готови за море... Само някой да се смили над нас и да ни даде пари, че сме в криза

Публикувано: 11 June 2009 - 10:09 PM
Хехехех добре дошли на новите бебешки попълнения - много са сладки и Айс, и Неро и малката принцеса на Хъски Лове
Тали , пари незнам дали ще се смили някой да даде за моренце , но аз си мисля
, че ти трябва да се смилиш над милото кученце и да не го кичиш в тази жега така иначе е супер атрактивно

Тали , пари незнам дали ще се смили някой да даде за моренце , но аз си мисля