Стинг бил голям сладур като бебче
Фотогалерия - трета част
Публикувано: 18 October 2009 - 10:18 AM
Анук , тази сладката , как се докара до това състояние .Милата ми сладкишка калничка
xael, удобно е силно казано , но гледам вие добре сте се забавлявали.Джек пак е летял ,Бела е пораснала , а Прешъс е разкош. Къде са я крили тази девойка , че не сме я виждали доста време
xael, удобно е силно казано , но гледам вие добре сте се забавлявали.Джек пак е летял ,Бела е пораснала , а Прешъс е разкош. Къде са я крили тази девойка , че не сме я виждали доста време
Публикувано: 18 October 2009 - 11:06 AM
xael Благодаря ти много за снимките, много се радвам ,че така събирате Голдън Николчетата
И за да не е спам по темата слагам и аз няколко снимки на моите двеукраки и четирикраки любимци.

И за да не е спам по темата слагам и аз няколко снимки на моите двеукраки и четирикраки любимци.
Публикувано: 20 October 2009 - 07:17 AM
Ето ни и нас след първата нощ навън, в началото малко скимтяхме за старото ни легло, но пък като ни приберат вътре скимтим за да излезем, "ще кажете че не знам какво искам, аз знам много добре - искам кака Нуши да спи при мен в къщурката и няма да скимтя"
Публикувано: 20 October 2009 - 08:26 AM
Цитат(nushcho @ Oct 20 2009, 08:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето ни и нас след първата нощ навън, в началото малко скимтяхме за старото ни легло, но пък като ни приберат вътре скимтим за да излезем, "ще кажете че не знам какво искам, аз знам много добре - искам кака Нуши да спи при мен в къщурката и няма да скимтя" 
Ехаааа, това наистина си е дворец.
Публикувано: 20 October 2009 - 01:11 PM
Готино направена къщурка
Ето една много показателна снимка от съботата:
Не се закачай с жените, защото при всички положения ТИ губиш.
Ето една много показателна снимка от съботата:
Не се закачай с жените, защото при всички положения ТИ губиш.
Публикувано: 22 October 2009 - 06:59 PM
Супер снимки:)
Куче и човечката му.
Куче и човечката му.
Публикувано: 24 October 2009 - 09:53 PM
Цитат(Husky-Akela @ Oct 24 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Everest of Golden Nicol
Адски готин е,а очите са му невероятни!
Публикувано: 25 October 2009 - 09:38 AM

Вход

Темата е заключена

Горе