Бясна жажда за живот Ламята Спаска кучешка история
Публикувано: 21 May 2010 - 08:18 PM
Урааааааааа
Честито на Ламята и на Ина !

Честито на Ламята и на Ина !
Публикувано: 22 May 2010 - 04:42 PM
И аз! И аз ужасно много се радвам за Ламичката Тара!
Това, че не съм имала време да напиша досега поздравленията си, не значи, че не съм потанцувала малко в нейна чест! Ине, радвам се както за Тара, така и за теб - че скоро ще можеш да отпуснеш душата в тези прекрасни емоции, свързани с любимата ти Ламичка!

Това, че не съм имала време да напиша досега поздравленията си, не значи, че не съм потанцувала малко в нейна чест! Ине, радвам се както за Тара, така и за теб - че скоро ще можеш да отпуснеш душата в тези прекрасни емоции, свързани с любимата ти Ламичка!
Публикувано: 26 May 2010 - 06:18 PM
Инчееее, страшна новина!!!!
Много ме зарадва!
Огромен поклон пред теб, че толкова време се грижи за Тара, върна към здравето, живота и й показа какво е любов! Поклон и пред всички, които помогнаха на това невероятно момиче да започне втори живот!

Публикувано: 30 May 2010 - 04:02 PM
Инче, вълшебници, даряващи живот сте вие!
Попътен вятър на Тара!
Лошото свърши!
Един специален поздрав от Тара имате с Валя тук. Писахме го последните няколко нощи. Вчера си говорихме с нея и тя специално ми напомни да не забравя да ви го дам, като тръгне, че не искала да ви гледа как плачите като някои загубени!
Тя, вика ми, била готова за забавления и игри с новите стопани.
Ето го и поздравът (Тарита, после да не кажеш, че съм несериозна и не те отразявам!) :
http://vimeo.com/12149265
Попътен вятър на Тара!
Лошото свърши!

Един специален поздрав от Тара имате с Валя тук. Писахме го последните няколко нощи. Вчера си говорихме с нея и тя специално ми напомни да не забравя да ви го дам, като тръгне, че не искала да ви гледа как плачите като някои загубени!

Тя, вика ми, била готова за забавления и игри с новите стопани.

Ето го и поздравът (Тарита, после да не кажеш, че съм несериозна и не те отразявам!) :
http://vimeo.com/12149265
Публикувано: 30 May 2010 - 05:48 PM
tey4e, в 30 May 2010 - 02:21 PM, написа:
Стаси,разплака ме с това клипче 

И мен...
Много късмет на Тара, много обич и добри приятели в новия й дом!
Ина, да си жива и здрава! Поздравления, за всичко, което направи за това мило момиче!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 30 May 2010 - 07:52 PM
Ако до всяко добро същество

застане още едно

Тогава престава да те е страх
и от страха те е срам,
щом има някой с теб, с мен и с тях,
щом няма никой сам.

Щом ти е трудно не се колебай,
не страдай току-така,
ела приятел и лапата дай,
аз ще ти дам ръка.

застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано".

застане още едно

Тогава престава да те е страх
и от страха те е срам,
щом има някой с теб, с мен и с тях,
щом няма никой сам.

Щом ти е трудно не се колебай,
не страдай току-така,
ела приятел и лапата дай,
аз ще ти дам ръка.

застане поне още едно,
ех, ще започне такъв живот,
че само си викам "Дано".

Публикувано: 30 May 2010 - 09:05 PM
Голям кеф,голям
Ама защо ли и аз рева
ПС: Ама много е готина таз Ламичка,много.Образ безподобен.Най-щастливия живот и желая
Браво ,ХОРА
Евала

Ама защо ли и аз рева

ПС: Ама много е готина таз Ламичка,много.Образ безподобен.Най-щастливия живот и желая

Браво ,ХОРА

Публикувано: 30 May 2010 - 09:42 PM
ТАРА днес отпътува към новия си дом и живот в Холандия!
Естествено, всички са ме изпреварили да пишат, докато аз събирах сили, ‘щото от рев не ми останаха.
С Валя днес оревахме света, признавам си (особено аз) – хем от радост, че най-накрая сме успяли, хем от мъка, че трябва да се разделим с това много специално същество – нашето момиче!
Благодарности на всички хора от форума, които цели 9 месеца (навършват се сега на 02.06.) бяха истински съпричастни с нейната/нашата история, както и на всички, които ни помогнаха финансово в най-трудните моменти! Благодарим и на Соня Митрева, която януари месец ни съдейства Тара да бъде предложена за осиновяване в Австрия, но явно на момичето не му е бил там късмета.
Благодарим на един прекрасен човек – Станислава Станчева (stassi)
, която прие абсолютно безрезервно Тара в дома си, а покрай нея и нас (“досадните джуджета”)!
(Естествено, клипчето на Стаси ме разрева тъкмо като се бях поуспокоила, ама хайде - няма да го правим на въпрос, защото е прекрасна изненада и чудесен подарък!)
Благодарим ви, ANIMAL RESCUE SOFIA, че намерихте дом на нашето момиче! Страхотен екип сте! Давайте все напред! - “Ти виждаш нещата и питаш “Защо”, аз мечтая за неща, които никога не са били и питам “Защо не?!”, Джордж Бърнард Шоу
Не спирайте да мечтаете и да осъществявате мечтите си!
Благодарим ти, мила ТАРА , че заради теб се запознахме с толкова прекрасни хора! Бъди щастлива!
Буш, не ни мести още темичката! Има време :)

Естествено, всички са ме изпреварили да пишат, докато аз събирах сили, ‘щото от рев не ми останаха.

Благодарности на всички хора от форума, които цели 9 месеца (навършват се сега на 02.06.) бяха истински съпричастни с нейната/нашата история, както и на всички, които ни помогнаха финансово в най-трудните моменти! Благодарим и на Соня Митрева, която януари месец ни съдейства Тара да бъде предложена за осиновяване в Австрия, но явно на момичето не му е бил там късмета.
Благодарим на един прекрасен човек – Станислава Станчева (stassi)

(Естествено, клипчето на Стаси ме разрева тъкмо като се бях поуспокоила, ама хайде - няма да го правим на въпрос, защото е прекрасна изненада и чудесен подарък!)
Благодарим ви, ANIMAL RESCUE SOFIA, че намерихте дом на нашето момиче! Страхотен екип сте! Давайте все напред! - “Ти виждаш нещата и питаш “Защо”, аз мечтая за неща, които никога не са били и питам “Защо не?!”, Джордж Бърнард Шоу

Благодарим ти, мила ТАРА , че заради теб се запознахме с толкова прекрасни хора! Бъди щастлива!

Буш, не ни мести още темичката! Има време :)

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 30 May 2010 - 11:05 PM
даааааа
един от всезнайковците раздаващи съвети от една страна как не трябва да се плаче "щот кучетата разбират и се тревожат!"... , а от друга страна "поплачи си, Инче, знам какво ти е!" ... ми РАЗРЕВАХТЕ ме и мен!
Не можех да си представя и да разбера, как тази прекрасна носяга толкоз време не си намери хората!!! Ама сега знам, че така е трябвало да стане именно, за да можем всички ние да се запознаем покрай нея! Тара си е имала тайна мисия - хем да ни запознае, хем в това време да се намерят най-прекрасните стопани за нея!!!
Пожелвам на малкия голям мравояд да бъде все така весела и усмихната, да бъде обичана и много много щастлива!!!
Ина, Валя, прекрасни сте!
Стаси - ти си знаеш така или иначе
един от всезнайковците раздаващи съвети от една страна как не трябва да се плаче "щот кучетата разбират и се тревожат!"... , а от друга страна "поплачи си, Инче, знам какво ти е!" ... ми РАЗРЕВАХТЕ ме и мен!
Не можех да си представя и да разбера, как тази прекрасна носяга толкоз време не си намери хората!!! Ама сега знам, че така е трябвало да стане именно, за да можем всички ние да се запознаем покрай нея! Тара си е имала тайна мисия - хем да ни запознае, хем в това време да се намерят най-прекрасните стопани за нея!!!

Пожелвам на малкия голям мравояд да бъде все така весела и усмихната, да бъде обичана и много много щастлива!!!

Ина, Валя, прекрасни сте!
Стаси - ти си знаеш така или иначе