Снимки на котки (родословни, собствени, улични... изобщо всякакви) фото материал
Публикувано: 13 December 2009 - 02:14 PM
Публикувано: 18 December 2009 - 10:24 PM
Страхотха тема с много интересни съвети и невероятни примери за разтърсващи котешки снимки. :) Сега ще сложа тук няколко от по-сполучливите снимки на Чарли.
И ентусиазираните фотографи да продължават,да трупат опит,да се забавляват и най-вече да изкарат еддни хубави празници с любимите писанки.

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.
Публикувано: 20 December 2009 - 10:16 PM

Публикувано: 28 December 2009 - 10:48 AM

Публикувано: 05 January 2010 - 09:35 PM

Прикачени снимки
Публикувано: 06 January 2010 - 01:14 AM

моето малко вампирче

Олелееее, какво красиво животно с какви воднисти очи... Просто аз съм влюбена... Их, как завиждам, че е на разположение за мачкане всеки ден

Публикувано: 06 January 2010 - 10:38 AM

не можах да се здържа снощи на тази поза,снимките не са добри обаче

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 06 January 2010 - 01:53 PM

намачкана е

pili-me4e само как сладко спинкат

Публикувано: 07 January 2010 - 09:40 AM
Сибирските котки са дворски и са мааалко дивички. Дават само на стопанина си да ги гушка, женската отзад на снимката ми позволи да я помилвам. Обаче каква козина! Сами си ловят дребни гризачи, Макс ги дохранва с варено месо / за по евтино!, руски парадокс/.

Публикувано: 07 January 2010 - 12:45 PM
Сибирските котки са дворски и са мааалко дивички. Дават само на стопанина си да ги гушка, женската отзад на снимката ми позволи да я помилвам. Обаче каква козина! Сами си ловят дребни гризачи, Макс ги дохранва с варено месо / за по евтино!, руски парадокс/.
И аз мога да кажа същото - имам женска котка, която е като Луна и е много интелигентно животно

За съжаление, остана в София при родителите ми и ме е страх да я взема с мен, понеже е доста старичка (от 1994-та насам си я гушкам). Но, ако някой ден разбера къде живее притежателката/телят на Луна, тя ще бъде плячкосана, открадната, намачкана, отвлечена, без да ми тръпне окото

Послепис - и, за да не е спам, пускам линк към една невероятна творба, намираща се на място, където фотографските изисквания са много високи - цък