Адски много ги харесвам мастифите, като цяло, но най-много Английския (понеже са огрооомни, а обожавам големи кучета, въпреки че имам кокер
  Адски много ги харесвам мастифите, като цяло, но най-много Английския (понеже са огрооомни, а обожавам големи кучета, въпреки че имам кокер   ) и Дог де Бордо, заради цвета най-вече
 ) и Дог де Бордо, заради цвета най-вече   Надявам се някой ден да притежавам едно от тези съкровища..
 Надявам се някой ден да притежавам едно от тези съкровища..   

Публикувано: 05 April 2009 - 12:31 AM
 Адски много ги харесвам мастифите, като цяло, но най-много Английския (понеже са огрооомни, а обожавам големи кучета, въпреки че имам кокер
  Адски много ги харесвам мастифите, като цяло, но най-много Английския (понеже са огрооомни, а обожавам големи кучета, въпреки че имам кокер   ) и Дог де Бордо, заради цвета най-вече
 ) и Дог де Бордо, заради цвета най-вече   Надявам се някой ден да притежавам едно от тези съкровища..
 Надявам се някой ден да притежавам едно от тези съкровища..   

Публикувано: 22 April 2009 - 10:11 AM

, но едно е сигурно за мен, че Булмастифа е най-универсален!
 , но едно е сигурно за мен, че Булмастифа е най-универсален!  

Публикувано: 22 April 2009 - 10:16 AM

Публикувано: 22 April 2009 - 10:16 AM

Публикувано: 22 April 2009 - 10:17 AM

Публикувано: 22 April 2009 - 10:17 AM

Публикувано: 24 May 2009 - 11:03 AM
 ares___, в May 16 2009, 08:26 PM, написа:
ares___, в May 16 2009, 08:26 PM, написа:

Публикувано: 24 May 2009 - 11:27 AM

Публикувано: 28 May 2009 - 06:19 PM

Публикувано: 28 May 2009 - 07:41 PM

Публикувано: 28 May 2009 - 07:41 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 12:16 PM
 TORMENTOR, в May 28 2009, 06:41 PM, написа:
TORMENTOR, в May 28 2009, 06:41 PM, написа:

)
  ) 

Публикувано: 29 May 2009 - 12:44 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 12:44 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 02:28 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 02:28 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 02:33 PM
 TORMENTOR, в May 29 2009, 11:44 AM, написа:

Публикувано: 29 May 2009 - 02:39 PM

Публикувано: 29 May 2009 - 02:39 PM

m_dyakova, в May 29 2009, 12:33 PM, написа:
m_dyakova, в May 29 2009, 12:33 PM, написа:

Публикувано: 27 July 2009 - 12:48 PM

Публикувано: 29 July 2009 - 08:55 AM

Публикувано: 29 July 2009 - 08:55 AM

Явно с теб споделяме вкуса си за мастифите.. хехе, а единственото, което не ми допада в Неаполитанския мастив е точно лигавенето.. не съм виждала такова куче на живо ама си представям, какво ще е наводнение по пода след като пие вода
 Явно с теб споделяме вкуса си за мастифите.. хехе, а единственото, което не ми допада в Неаполитанския мастив е точно лигавенето.. не съм виждала такова куче на живо ама си представям, какво ще е наводнение по пода след като пие вода   Или като се разтича какво точене на лиги ще е.. хохо.. Не бях обърнала внимание за лигавенето на Френския мастиф.. ама казваш, че и те се лигавят доста... това обаче не ми променя мнението, защото ми изглеждат неземно чаровни, а и с този техен червеникаво-кафяв цвят... невероятни са!
  Или като се разтича какво точене на лиги ще е.. хохо.. Не бях обърнала внимание за лигавенето на Френския мастиф.. ама казваш, че и те се лигавят доста... това обаче не ми променя мнението, защото ми изглеждат неземно чаровни, а и с този техен червеникаво-кафяв цвят... невероятни са!  на ръст от кокера.. нещо като (бул)мастифче...
  на ръст от кокера.. нещо като (бул)мастифче...   

).. моля те, ще ми разкажеш ли за характера на мастифите.. и разликите в поведението на различните такива, които ти спомена, по-подробно.. Останала съм с впечатлението, че куче от едра (или гигантска) порода е в пъти по-мързеливо и тромаво от куче от дребна (или средна) порода.. кокер например (то какво ли не е по бавно и тромаво от тях де, ама айде..
 ).. моля те, ще ми разкажеш ли за характера на мастифите.. и разликите в поведението на различните такива, които ти спомена, по-подробно.. Останала съм с впечатлението, че куче от едра (или гигантска) порода е в пъти по-мързеливо и тромаво от куче от дребна (или средна) порода.. кокер например (то какво ли не е по бавно и тромаво от тях де, ама айде..  ).. а дали е така.. или сега като се замисля всичко си е и до породата. Впечатлението ми май е от това, че приятеля ми има голдън ретрийвър и като ги събрахме с Ира.. него сякаш го гледах на забавен кадър
 ).. а дали е така.. или сега като се замисля всичко си е и до породата. Впечатлението ми май е от това, че приятеля ми има голдън ретрийвър и като ги събрахме с Ира.. него сякаш го гледах на забавен кадър   Не, че не е игрив или нещо такова, но като съм свикнала на скоростта на това дългоухото и ми се видя доста по-лесно заниманието и разходките с едро куче.. а дали всички са толкова спокойни и с благ характер? Понеже следя и темата за Голдъните, та съм се наслушала и на истории за щури голдъни, ама си имам изградено мнение от видяното с очите ми и не мога да си представя теглещ се голдън или нещо такова..
 Не, че не е игрив или нещо такова, но като съм свикнала на скоростта на това дългоухото и ми се видя доста по-лесно заниманието и разходките с едро куче.. а дали всички са толкова спокойни и с благ характер? Понеже следя и темата за Голдъните, та съм се наслушала и на истории за щури голдъни, ама си имам изградено мнение от видяното с очите ми и не мога да си представя теглещ се голдън или нещо такова..  
  Ира вече стана на годинка и нещо и е с доста по-улегнал характер от преди... е колкото може да улегне един кокер де...
  Ира вече стана на годинка и нещо и е с доста по-улегнал характер от преди... е колкото може да улегне един кокер де...    

Публикувано: 04 August 2009 - 07:29 PM

Публикувано: 04 August 2009 - 10:50 PM