Помощ! Бебенца в кашон!
Публикувано: 17 January 2010 - 06:08 PM
Ори и Клео утре получават реваксинация, след което отиват в новия си дом. Ура! Пишат ми, че толкова добре се чувстват там, сякаш винаги са били там. Буйни, игриви и много гальовни. Самата жена казва, че ако нямала 4 котки, щяла да ги вземе за себе си. Ето ги моите щастливи маймунки

Публикувано: 17 January 2010 - 06:27 PM
Дени, много се радвам за двете сладурки и за теб и дори мъничко ви завиждам!Дано и техните стопани са така отзивчиви ,както жената ,при която са сега ,за да може и в бъдеще да се радваме на техни снимки.И от стопанката на Къди дано продължи да постъпва информация.

Животът не се измерва с броя на вдишванията , а с броя на моментите , спиращи дъха ни!!!
Публикувано: 17 January 2010 - 06:41 PM
Ей, да не ни урочасате сега
И аз съм изключително щастлива и не съм и мечтала за подобна развръзка и най-вече отношение! Но не се лъжете - този резултат бе много трудно постигнат, колко съм мислела и преправяла писма, това ли да кажа, онова ли, преди това бях любезно отразяна от няколко други приюти. Изобщо изводът е, че скоро няма да посмея самоинициативно да търся дом. Не само защото не зная езика и непрекъснато ангажирам други хора с преводи, но и защото е нужно много време и най-вече здрави животни. Но и нека не забравяме, че не ние движим нещата, а животните. Това е техният късмет! Просто са родени с късмет и съдбата ги закриля. Има и такива, които въпреки че успешно са пригнали в чужбина, все още се нуждаят от мъничко късмет.
Във всички случаи винаги е хубаво когато до теб стои човек, който може да чака и да търси късмета ти заедно с теб. Тогава нещата рано или късно се случват.

Във всички случаи винаги е хубаво когато до теб стои човек, който може да чака и да търси късмета ти заедно с теб. Тогава нещата рано или късно се случват.

Публикувано: 19 January 2010 - 05:09 PM
Заедно?!
Браво, Дени!

Браво, Дени!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 January 2010 - 05:14 PM
Заедно! Това е кофти за третото момиченце, но няма как. Дано някой ден и тя се сдобие с другарче. Хората имат две дечица, не знам на колко са, но и от приюта днес са ми писали да ме информират, и са писали, че децата били много внимателни към котетата. Стопанката ми е писала много любезно и мило писмо и то толкова скоро! А момичетата - то се вижда изглеждат щастливи
Милите ми късметлийчета, 6-ца удариха 
пс. А това карираното одеалце е мое. Дали като спят на него, сънуват мен :)))))

пс. А това карираното одеалце е мое. Дали като спят на него, сънуват мен :)))))

Публикувано: 22 January 2010 - 10:04 AM
QUOTE (wind @ Jan 22 2010, 01:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ех, Дени, толкова се радвам за късметлийчетата, браво!
Чудни сте, хора, всички, които помагате такива приказки да оживяват!
Чудни сте, хора, всички, които помагате такива приказки да оживяват!
Без теб, Грима, Елизд, всички хора, които посветиха календарите на тези три момичета и всички останали хора горе в списъка (хич не е кратък този списък) тази приказка нямаше как да оживее. Просто държа да го казвам по-честичко. Ей така, всеки като помогне с мъничко или множко и чудесата стават!
Иначе по същество - момите, вече са истински моми, вдигали двете къщи на главите си

И аз се радвам, много се радвам!
пс. Само си мисля за момченцето, което остана в Бункера, дано Вало успее да направи нещо за него.

Публикувано: 22 January 2010 - 07:30 PM
Брей какви красоти се виждат тука, момите са прекрасни
Блазе им на саксонците до какви игиви нежни създания се доредиха
Много съм щастлива, някак си винаги съм знаела, че при тях всичко ще се нареди
Супер си Дени, толкова енергия, време и чувства вложи в това начинание, че то просто нямаше как да не се получи

Супер си Дени, толкова енергия, време и чувства вложи в това начинание, че то просто нямаше как да не се получи