Къщички за кучетата в Сеславци Събират се пари
Публикувано: 30 October 2009 - 02:02 PM
Писах на лични, но пускам запитването и тук, до всички - има ли нужда на този етап от около десетина палета (около 100/100см, не са от големите)? Ако не са нужни, изпращаме всичко към Перник, най-вероятно утре.
Ако биха влязли в употреба - пишете ми на лични, за да се разберем кога и как ще ги транспортираме до Сеславци.
Усмивки и хубав ден от мен!
Ако биха влязли в употреба - пишете ми на лични, за да се разберем кога и как ще ги транспортираме до Сеславци.
Усмивки и хубав ден от мен!

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 30 October 2009 - 02:25 PM
Можете да ги предавате и на мен лично, така или иначе сигурно аз ще плащам капаро и после остатъка.
С мен - през уикенда може и някъде в центъра, ако сме се уговорили предварително.
През седмицата: в работно време съм близо до Плиска, вечер- НДК, жк Стрелбище и района ме устройва.
Телефонът ми е 0898 37 38 38, можете да ми звъннете и да се уговорим от предния ден.
С мен - през уикенда може и някъде в центъра, ако сме се уговорили предварително.
През седмицата: в работно време съм близо до Плиска, вечер- НДК, жк Стрелбище и района ме устройва.
Телефонът ми е 0898 37 38 38, можете да ми звъннете и да се уговорим от предния ден.
Публикувано: 02 November 2009 - 02:10 PM
Цитат(yasoo @ Oct 31 2009, 07:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И от мен имате едничка 

Цитат(магаренцето Йори @ Nov 2 2009, 01:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера почина Робо. Беше на 13 години и ни донесе много радост.
Преведох пари за 3 къщички. Нека на всяка да пише "приятел на Робо".
За обитателят и, който и да е той.
Преведох пари за 3 къщички. Нека на всяка да пише "приятел на Робо".
За обитателят и, който и да е той.
Страхотни сте, благодаря!!!

Публикувано: 03 November 2009 - 10:12 PM
Хм... абе мойте пари пристигнаха ли? Защото статуса на превода ми е изчакващ нещо си, а минаха 100 години от тогава?!

Публикувано: 03 November 2009 - 11:21 PM
Пратката ще бъде една! Не е добре да ги разкарвам от Самоков два пъти, при все че няма да плащаме за транспорт.
Тази седмица потвърждавам, до петък- събота събирам парички и в понеделник поръчвам като знам точно колко броя (първо трябва да пратя капаро).
Milla,
досега не е пристигнал превода ти, даже с mil_ се чудихме длаи си го пуснала.
Тази седмица потвърждавам, до петък- събота събирам парички и в понеделник поръчвам като знам точно колко броя (първо трябва да пратя капаро).
Milla,
Публикувано: 03 November 2009 - 11:34 PM
Цитат(Nickey @ Nov 3 2009, 09:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Milla,
Нещо не мога да се оправя с тия е-банкиранета, ще си карам по стария начин най-добре. Сори, ще ги пратя утре/вдругиден.
Публикувано: 04 November 2009 - 11:44 AM
Потвърдила съм на фирмата, разбрах се кога и как да дам капаро. Ориентирах ги и за очакваната бройка (живи и здрави, ще са над 20!).
Ще се наложи, обаче, да платим отделно и за транспорт - 60лв.
Така че, който има възможност, нека освен средствата за къщичка, да прати 10-20 лв. отгоре, за да съберем и за транспорта!
За целта мисля да използваме и частичните 11.24 € от evilbaby и други такива дребни суми, които няма да стигнат за цяла къщичка.
Паричките събираме по банков път най-късно до този петък, 6ти ноември!
През уикенда можете да дадете и лично някъде в центъра, след предварителна уговорка с мен на тел 0898 37 38 38 - Надя
Ще се наложи, обаче, да платим отделно и за транспорт - 60лв.
Така че, който има възможност, нека освен средствата за къщичка, да прати 10-20 лв. отгоре, за да съберем и за транспорта!
За целта мисля да използваме и частичните 11.24 € от evilbaby и други такива дребни суми, които няма да стигнат за цяла къщичка.
Паричките събираме по банков път най-късно до този петък, 6ти ноември!
През уикенда можете да дадете и лично някъде в центъра, след предварителна уговорка с мен на тел 0898 37 38 38 - Надя
Публикувано: 04 November 2009 - 02:05 PM
имам пари при мен от една мома, има уговорка с някой, Бога ми, не знам с кой, нали съм Гара Разпределителна. Та има за 2, освен за тия 2 дето плаща клиниката (кинтите там са предадени).

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835