Къщички за кучетата в Сеславци Събират се пари
Публикувано: 06 November 2009 - 10:14 AM
Цитат(PURSY @ Nov 6 2009, 10:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А къщичките по-големи ли ще бъдат, с цел да влизат по няколко кученца вътре или по-малки, за да са повече на брой?
На втора страница в темата има чертеж

Публикувано: 06 November 2009 - 11:52 AM
Цитат(Nickey @ Nov 4 2009, 10:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
За целта мисля да използваме и частичните 11.24 от evilbaby и други такива дребни суми, които няма да стигнат за цяла къщичка.
Ако няма нужда от тях, моля прехвърлете ги за храна.
Публикувано: 06 November 2009 - 09:35 PM
Днес бе крайният срок за събиране на парички.
Ще изчакаме до понеделник, за да пристигнат всички вече изпратени преводи.
Събрахме средства за достатъчен брой къщички, дори за повече няма да има място!
В момента мъдрим и варианти за подобрения.
Подробности за бройката и окончателният вариант ще пиша сл. седмица
Ще изчакаме до понеделник, за да пристигнат всички вече изпратени преводи.
Събрахме средства за достатъчен брой къщички, дори за повече няма да има място!
В момента мъдрим и варианти за подобрения.
Подробности за бройката и окончателният вариант ще пиша сл. седмица

Публикувано: 09 November 2009 - 03:20 PM
Холандците също изпратиха средства за две къщички - Carla и Paula
Те също така ще доплатят и за останалите къщички да направим подобрение - покривът ще бъде изолиран с битумни керемиди!
Крайната цена за една къщичка ще бъде 78лв. Като цяло събрахме и средства за транспорта.
Ще поръчаме 34 къщурки за кучовците в Сеславци!!!
Ще бъдат готови вероятно за следващата събота (21.11), за тази едва ли ще станат.
Важното е, че ще изпреварим зимата!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ХОРА!
Дяволски много ви благодаря!
На всички, които дариха колкото можаха!!!
От тук нататък, който има желание и възможност, може да дарява на същата сметка за храна на кучовците - знаете, положението е страшно и става дума за много средства!
Помагайте с колкото можете!

Те също така ще доплатят и за останалите къщички да направим подобрение - покривът ще бъде изолиран с битумни керемиди!

Крайната цена за една къщичка ще бъде 78лв. Като цяло събрахме и средства за транспорта.
Ще поръчаме 34 къщурки за кучовците в Сеславци!!!
Ще бъдат готови вероятно за следващата събота (21.11), за тази едва ли ще станат.
Важното е, че ще изпреварим зимата!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ХОРА!

На всички, които дариха колкото можаха!!!

От тук нататък, който има желание и възможност, може да дарява на същата сметка за храна на кучовците - знаете, положението е страшно и става дума за много средства!
Помагайте с колкото можете!
Публикувано: 10 November 2009 - 01:39 AM
Исках да попитам дали ще има и някакви вътрешни подобрения като постелки или нещо,на което да лежат кученцата?Могат да се използват стари одеалца,хавлии,дунапрен увит в някакъв плат.....или смятате,че няма да е подходящо?Ако се организира събиране на такива неща съм готова да изпратя каквото мога.

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 10 November 2009 - 01:57 PM
Планираме да слагаме някакви постелки, най-вече одеала.
Има дарени такива, не знам още точно колко са, но така или иначе винаги ще има нужда от още.
butci,
Вие не бяхте ли от чужбина? Може би изпращането от там ще излезе скъпо.
Вече подписахме и договор за изпълнение, платила съм и капаро (срещу разписка към договора).
За момента планираме да са готови за събота, 21ви.
Има дарени такива, не знам още точно колко са, но така или иначе винаги ще има нужда от още.
butci,
Вие не бяхте ли от чужбина? Може би изпращането от там ще излезе скъпо.
Вече подписахме и договор за изпълнение, платила съм и капаро (срещу разписка към договора).
За момента планираме да са готови за събота, 21ви.
Публикувано: 10 November 2009 - 04:18 PM
Имаме много одеала, дарени от Холандия. За момента няма къде да ги сложим, защото са за Сеславци, а ще се измокрят при първата капка дъжд, но щом се сдобием с къщички ще занесем за всички, ще има и за смяна.
Но благодаря на butci за желанието да помогне, това е важното.
Но благодаря на butci за желанието да помогне, това е важното.