Лучия - парализирано коте със силна воля за живот и надежда да се излекува
Публикувано: 16 December 2009 - 10:59 PM
Mislya, che oshte e rano za vaksina na Luchia. Vchera priklyuchihme s lekarstvata, a tya vse oshte kashlya, vse pak beshe s pnevmonia. Osven tova produljavame s fizioterapiata.
Форумът има, бе хора, на теб ли да го казвам...
мод
Публикувано: 17 December 2009 - 09:32 AM
мод
ако си на мак - кирилизатора не се зарежда и ако нямаш кирилица само така може
сориу за оффа
Публикувано: 17 December 2009 - 09:50 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 December 2009 - 03:29 PM
Предната й лапичка все още не се е оправила, има някаква деформация и раменната й кост стърчи напред, лакътят също стои неестествено. Трябва да направим консултация за евентуална операция. Венците й са възпалени и има зъбен камък детето, та и това ще оправяме.
Иначе сме диви и щастливи и въобще не ни пука!
Публикувано: 21 January 2010 - 11:56 PM
1.9 кг.
Чувства се прекрасно. Беснее и дивее, но все така без да си ползва едната лапа. Има си хоби - да дъвче пръсти.
Публикувано: 22 January 2010 - 12:44 PM
Мен лично ме изнервя това даване на зор.
Публикувано: 22 January 2010 - 12:57 PM
Мене също, честно казано! Имаме толкова здрави, прави, готови за път животни, но като си наумят за някое и нямат мярка с даването на зор! Да не говорим, че Лучия ако правилно помня е ваксинирана миналата събота. Аз лично съм адски против да се насилва организма на животното с ваксини, кастрации, операции в кратки срокове. За всички е видно смятам какви са резултатаите нерядко от такива прибързани и необмислени неща. Казано накратко всичко друго, но не и спасяване на животното ...
Публикувано: 22 January 2010 - 10:13 PM
Има време да лети! Нека да прояват малко разбиране и разум приятелите баварци. Ясно, че не искаме да ги сърдим, ама хубаво ли ще е ако отиде котето болно или нещо му се скапе съвсем имунната система там и ...
Сори за свекървенския тон, ама....
Късмет на малката Лучия! Нека бавно, но славно върви по пътя към подобряването и спокойно да си продължава хобито "гризане на пръсти"

Публикувано: 07 February 2010 - 11:29 PM
Искаме да ви помолим за малко финансова помощ, засега не зная точната цена на операцията, но няма да е под 200 лева. Ще трябва да платим веднага, няма възможност за разсрочване. Ако някой има възможност да прати трохички, моля да го направи. Лучия ще му прати въздушна целувка за благодарност.
Тя се чувства много добре, жизнена и много енергична е. Пожелайте ни успешна операция и след възстановяването вече да ходим на четири лапи.
Публикувано: 12 February 2010 - 08:05 PM
Публикувано: 12 February 2010 - 10:52 PM
Ех, така се надявах всичко да приключи с една операция и една упойка. Жалко! Дано поне проучванията на подобни случаи да покажат, че има шанс за оправяне на крачето.