Отново проблем с пишкането
Публикувано: 12 October 2009 - 06:26 PM

We love animals and they love us
Публикувано: 12 October 2009 - 07:56 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 October 2009 - 08:43 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 08:50 PM
Успех!
Публикувано: 12 October 2009 - 09:13 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 12 October 2009 - 09:37 PM
Успех!
Да,точно това е.Марш при доктора. Изпикаване,стабилизация и операция.Успех!!

Ветеринарна клиника "АЛГИ" гр.Поморие
денонощен прием
двм.Петко Димитров Бойчев
0887278169
Публикувано: 13 October 2009 - 06:44 PM

Публикувано: 13 October 2009 - 07:03 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 14 October 2009 - 03:13 PM

Публикувано: 14 October 2009 - 04:09 PM
За съжаление, по това което е писала се разбира, че лекаря е този, който е изпуснал котката.
Не е лошо най-сетне да се ориентираш в храните, защото Уискас, Педигри и другите боклуци е най-добре да се избягват, особено при мъжки котки. За кучетата също.

Публикувано: 14 October 2009 - 07:24 PM

Публикувано: 14 October 2009 - 09:19 PM
Има много теми във форума за храните, качеството им и т.н. просто трябва да се поразтърсите.
Има си и специални лечебни храни за дом.любимци със здравословни проблеми, включително и за този, от който си е отишло вашето коте.
Само аз съм писала, не знам колко пъти точно по този проблем, и как съм се справила с него.
Котаракът ме и със същите проблеми и благодарение на добра профилактика, и правилно хранене е вече на навършени 13 год.
Но никога не чакайте за да отидете на доктор, независимо дали вали или е сред нощ.Питайте, но и се вслушвайте, защото не един тук предположи и уцели вярната диагноза за съжаление късно.
Искренни съболезнования!