Куче меломан не пропуска концерт в Стара Загора Бездомното четириного присъства на всички културни събития в града
Публикувано: 14 October 2009 - 10:26 AM
Бездомното четириного присъства на всички културни събития в града
Бездомно куче се е превърнало в задължителна част от културния живот в Стара Загора.
От години любимката на хората в града, наречена Карамелка, присъства на всеки концерт и на всяко шествие.
За първи път любовта й към музиката направила впечатление на международна среща на духови оркестри преди няколко години.
Карамелка присъства на всеки концерт на местния духов оркестър.
Вижте ВИДЕО: http://www.dnes.bg/a...e-meloman.79176
източник: dnes.bg
Публикувано: 14 October 2009 - 11:55 AM

Поне ще предизвикат симпатия към нея с подобни писаници, та може да й е от полза.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 October 2009 - 01:03 PM
Публикувано: 14 October 2009 - 07:57 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 14 October 2009 - 10:17 PM
Да не би просто да е глуха

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2009 - 04:30 PM
Хах тя си е дебеланка, но е сладурка от всякъде. А за на бушката коментара - права си. Това, че културните събития се случват на центъра е само съвпадения с местообитанието на Карамелка.
Иначе много хора и дават храна, а тя е уникално мила кучинка и гледа с една любов...
А не е единственото бездомно, но пък тук не са и много, тя просто се набива на очи, защото е малко поІохранена от другите си събратя. Само да ви кажа, че преди около година изобщо не беше такова прасенце. Лежеше пред универсалния магазин под едно дърво и беше ужасно слабичка.
Публикувано: 16 October 2009 - 10:56 AM
Публикувано: 18 October 2009 - 09:45 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 02 February 2010 - 10:14 AM

П.П
Не знам дали е дебела,но има сериозно гръбче

Публикувано: 02 February 2010 - 02:17 PM

Всеки път когато я видя е с различен тоалет-жилетка,последният път даже беше подплатена отдолу с найлон

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 02 February 2010 - 06:23 PM

Малка поправка, казва се --> Заралии,!!!

И аз като се прибирам към СЗ все около Дръмс или пред Универсалния лежи ...дунда
Публикувано: 27 March 2010 - 09:42 PM