Котенце в нужда голяма нужда!
Публикувано: 12 November 2009 - 11:18 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 12 November 2009 - 11:22 PM
Към стопанката, от моя горчив опит от всички интестинали, най-добре ни действаше този на Хилс. Сухата формула. Мокро не давах с месеци. Дано се оправите скоро и дано е САМО диария.
Пишете как се развиват нещата.

Публикувано: 12 November 2009 - 11:39 PM
Санта Марина, ако кръвните са добре, мисля, че няма от какво да се притесняваш засега. Много промени изживя това коте, а при малките диарията е много често срещана. И тези в нас имаха такава.
Ако е и жива и игрива давай интестинал и това е.
Пиши пак.

Публикувано: 12 November 2009 - 11:45 PM

Публикувано: 12 November 2009 - 11:54 PM
Това би трябвало да е достатъчно, за да успокои стопанката.
Стискаме палци да се излекувате скоро!
Аз лично ако имате средства препоръчвам при така създалите се обстоятелства да й давате пастата на Вирбак. Много хранителна паста, използват я за животни, които не могат да се хранят, за да осигури нужните им витамини. Наистина е много добра! Вземете й ако можете.

Публикувано: 12 November 2009 - 11:58 PM
Когато една храна е калорична, това не означава автоматично, че е тежка. Има вещества, чиято калорийност е леко смилаема и нетовареща червата. Едно кило мас е доста калорично, но не се смила лесно. За разлика от разработените за целта храни. Направени за животни в тежки състояния, чиито черва не смилат добре.

Публикувано: 13 November 2009 - 11:05 AM
Също така, признателна съм ти Дени, че се нае и организира тази помощ !
На всички -

Kaто се оправите и пораснете, ще пратим по една картичка с лика на Рошла на дарителите. Да си имат за спомен.

Дарителите да ни пратят пощенските си адреси когато имат време.

Публикувано: 13 November 2009 - 07:18 PM
Блягодаря за помощта на моята майка и на Ирина,която единствена и без никакви условия откликна на молбата ми да заведе Роши в София!
Благодаря на всички Вас,които според възможностите си помогнахте на това малко слънчице!
Деси,а на теб искам да кажа,че си невероятна!Не вярвах,че съществуват такива хора.Бъди благословена- ти и твоето прекрасно семейство,че отворихте сърцата и дома си за това мило създание!
P.S. Ако имаш нужда от болногледачка аз съм насреща,вече имам богат опит

Очакваме продължение на красивата приказка с нетърпение!
Благодарности за нашите прекрасни съседи Силвия и Бойко,които от сърце се зарадваха за Роши и също ще участват с определена сума за лечението й!

В началото се събираше в една шепичка, а днес е вече голямо момиче:
Публикувано: 18 November 2009 - 01:18 PM
Публикувано: 18 November 2009 - 03:24 PM
Продължаваме да я укрепваме :), за да издържи операцията. Проблемна ще е не толкова операцията, колкото упойката, предвид травмата и слабият организъм. Имаме среща пак в събота, този път и анестезиолог.
Веднага, щом имаме нещо по-конкретно, ще пиша. За сега се храним , гушкаме и събираме сили.
Пак искам да благодаря на всички

Публикувано: 04 December 2009 - 11:31 AM
Благодаря ви, че се интересувате от Рошла !
Добре е, даже много е добре- взе властта в свои ръце и сега всички стъпваме на пръсти покрай нея, най-вече кроткото куче

Няма някаква съществена промяна при нас, след последният преглед в болницата ни поставиха ултиматум да я "угоим", за да издържи операцията, по-скоро упойките. Това прави основно - храни се, неспирно и с мерак ( при нея храненето е одисея, с миене на цялата баня след това, доктор БО да потвърди

Всяка сутрин Рошла се приготвя да ходи на работа, скача в чантата и чака !