Котенце в нужда голяма нужда!
Публикувано: 22 December 2009 - 04:33 PM
Здравейте пак !
Утре е операцията на Рошла, в навечерието на Коледа !
Имаме нужното тегло, здрави сме, бодри сме - тръгваме утре и се надяваме на голям късмет !
Операцията ще е тежка, следоперативният период също, но тя почти няма шанс без нея. Аз не съм писала, но вече, от поне една седмица я храня с биберон ( след като минахме и през спринцовка). От един момент натам, при хранене
( близане) започна да си "вади" езичето, да се подува, да се задушава и да изпада в паника. През деня, през нощта - с натиснат клаксон хвърча през цяла Атина , за да стигнем навреме до лекаря...преди да стане невъзможно да се прибере това езиче. Затова минахме на биберон.
Радва се на елхата, опитва се да "изяде" кучето, има апетит - и за храна, и за живот ! Стиснете палци утре за малката Рошла, да мине бързо, да се възстанови лесно и да не я боли !
Сега една размазана снимка, довечера една хубава :)
Утре е операцията на Рошла, в навечерието на Коледа !
Имаме нужното тегло, здрави сме, бодри сме - тръгваме утре и се надяваме на голям късмет !
Операцията ще е тежка, следоперативният период също, но тя почти няма шанс без нея. Аз не съм писала, но вече, от поне една седмица я храня с биберон ( след като минахме и през спринцовка). От един момент натам, при хранене
( близане) започна да си "вади" езичето, да се подува, да се задушава и да изпада в паника. През деня, през нощта - с натиснат клаксон хвърча през цяла Атина , за да стигнем навреме до лекаря...преди да стане невъзможно да се прибере това езиче. Затова минахме на биберон.
Радва се на елхата, опитва се да "изяде" кучето, има апетит - и за храна, и за живот ! Стиснете палци утре за малката Рошла, да мине бързо, да се възстанови лесно и да не я боли !
Сега една размазана снимка, довечера една хубава :)
Публикувано: 22 December 2009 - 10:20 PM
Стискаме! И се моля горещо операцията да е успешна!
Публикувано: 23 December 2009 - 12:48 AM
Благодаря ви, хора ! Толкова сте мили ! И на котараците от Гладстон благодаря !
Много хубаво ни стана, че писахте и ни подкрепяте ! Ще се справи Рошла, ще мине и това !
Изпращаме ви прегръдки и малко снимки :)
Много хубаво ни стана, че писахте и ни подкрепяте ! Ще се справи Рошла, ще мине и това !
Изпращаме ви прегръдки и малко снимки :)
Прикачени файлове
-
DSC08550.bmp (900.05K)
Брой сваляния: 336 -
DSC08546.bmp (900.05K)
Брой сваляния: 337
Публикувано: 23 December 2009 - 10:57 AM
И аз съм с вас и се моля всичко да мине добре и да се оправи Рошката.Дано да е супер-успешна тази операция,стискам палци отвсякъде!
Публикувано: 23 December 2009 - 07:22 PM
Преди малко приключи операцията, хирургът смята че е успешна ! :)
На този етап е много доволен и оптимист за крайният резултат !
Излязла е от упойка, но днес няма да има свиждане, прекалено стресирана и изтощена е. Казаха, че няма нужда от повече емоции.
Утре сутрин сме там !
Малката ми Рошла, големият ми боец !
Вашите стиснати палци, от Родината, помогнаха !
На този етап е много доволен и оптимист за крайният резултат !
Излязла е от упойка, но днес няма да има свиждане, прекалено стресирана и изтощена е. Казаха, че няма нужда от повече емоции.
Утре сутрин сме там !
Малката ми Рошла, големият ми боец !
Вашите стиснати палци, от Родината, помогнаха !

Публикувано: 23 December 2009 - 07:41 PM
Преследваше ме натрапчиво една картина от бездомният й период - едно дете й оставило парче салам ( с най-добри намерения, разбира се), но Рошла, с парализираната си челюст, цял ден се въртяла около саламчето и го душила примряла от глад.
Толкова съм щастлива, че нейното Коледно чудо се случва !
Толкова съм щастлива, че нейното Коледно чудо се случва !
Публикувано: 23 December 2009 - 08:53 PM
Нямах търпение да прочета вестите за Рошла! Много се радвам, че на този етап новините са изцяло хубави! Няма да спирам да я мисля и да стискам палци докато не се възстанови на 100% обаче
. И си мисля, че като се оправи напълно си е заслужила правото на цял салам даже. Ако и да не е от най-здравословните за котки храни
.

Публикувано: 24 December 2009 - 04:48 PM
Има, има добри вести !
Сутринта беше добре, под непрекъснато наблюдение, защото е много изтощена ( а и операцията е била тежка), но докторът каза, че за момента нещата са добре.
Изписване след понеделник, в зависимост от това как върви. Дават й силен антибиотик.
Липсва ни.
Благодаря на всички ви за хубавите думи !
Весела Коледа !
Сутринта беше добре, под непрекъснато наблюдение, защото е много изтощена ( а и операцията е била тежка), но докторът каза, че за момента нещата са добре.

Изписване след понеделник, в зависимост от това как върви. Дават й силен антибиотик.
Липсва ни.
Благодаря на всички ви за хубавите думи !
Весела Коледа !