JOSERA мнения? немска храна
Публикувано: 05 March 2013 - 02:28 PM

Просто някои препоръчват да не се храни непрекъснато със сенси.
Всеки си преценява

Публикувано: 05 March 2013 - 02:58 PM

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 05 March 2013 - 03:26 PM
Мога ли да я повторя тази храна или трябва да помисля за смяна? Чувала е 20 кг. И до каква възраст можем да се храним с нея?
Кучи е на 6 месеца.
Публикувано: 05 March 2013 - 05:18 PM
Въпреки,че на мен ми се е налагало да сменям доста често храни.
Ако куч я хапва и му се отразява добре според мен до годинка може да си му я даваш :ba_02
Иначе нашия е на лечебна храна и няма проблем да си я яде цял живот,защото така или иначе друга храна не може да яде.
Та в случая и аз съм да пробваш Сенсито.
Просто споделих какво съм чувал и то тук някъде във форума,но не се сещам сега къде

Публикувано: 05 March 2013 - 09:27 PM
ShiBumi_GirL, това да, когато проблемът е диагностициран и се знае, тогава е различно и просто трябва да даваш на кучето това, с което се чувства добре. Аз предполагам, че не се препоръчва, когато става въпрос за някакви такива неопределени временни неразположения като при моя, които не знаеш кога ще минат и от какво ще му се разчувства пак стомахът. Така някак си го обяснявам. И избрах Sensi, да. Тъкмо съвсем скоро ни свършва чувалът, така че всичко е по план, аз участвам.

Публикувано: 05 March 2013 - 11:49 PM

Публикувано: 06 March 2013 - 05:03 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 14 March 2013 - 02:11 PM
Получих и симпатични брошурки с всички кучешки и котешки храни и сега чета и се информирам, много добре ми изглежда всичко.

Публикувано: 30 March 2013 - 05:11 PM

Котараците ядат от по-отдавна, мисля, че мога да се похваля с тях. Куч се опитвам да го почерпя от няколко дни насам само, но сега е болен и не иска да яде нищо, което не е добър момент за отзиви. И се налага да опитвам да го мъча сега с ветеринарна храна.
В котешката тема си говорихме за драмата ми с говедата, които отказваха да ядат само колкото им се полага и еволюираха, за да могат да си отварят вратата на шкафа с храната.

За кучешкия ще ми трябва малко време, но мисля че и с него всичко ще е наред.

Публикувано: 17 April 2013 - 07:22 PM
Josera Agilo е висококачествена храна за възрастни активни кучета с повишени енергийни изисквания. Анализ: протеин 25%, мазнини 15%, фибри 3%, пепел 7.5%, калций 1.5%, фосфор 1%
Josera Fitness е оптимална диета както за чувствителни кучета, така и за млади, подрастващи кученца. Вкусната диета е лесно смилаема благодарение на балансираното й приготвяне и специалните съставки в нея. Есенциалните мастни киселини в Josera Fitness допринасят за лъскава козина и здрава кожа.Анализ: протеин 25%, мазнини 13%, фибри 2.5%, пепел 7%, калций 1.4%, фосфор 1%
Josera Master е хрупкав микс за кучета с нормална активност.Понася се добре и е лесно смилаема. Храната е идеална за малки и средни кучета с по-малко движение. Анализ: : протеин 22%, мазнини 11%, фибри 3%, пепел 7%, калций 1.5%, фосфор 1%
Josera Solido е лека формула за по-малко активни кучета, както и за възрастни или с наднормено тегло кучета. Оптимално оборудвана с всички хранителни вещества Josera Solido е балансирана пълноценна храна, която има добър вкус и е с висока усвояемост. Анализ: : протеин 23%, мазнини 9%, фибри 3%, пепел 7.5%, калций 1.5%, фосфор 1%

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 30 May 2013 - 08:54 PM

Публикувано: 31 May 2013 - 09:43 AM

При нас имаше малко проблеми със Sensi - киселякът се мръщеше и не искаше да яде, което оправих лесно, като бърках гранулите с яйца, настъргана ябълка, извара и т.н., резултатите с кожуха не бяха много добри, но пък положението със стомахът му беше идеално, не можех да го позная.
Реших да направя още един опит със старата му храна, взех му от нея сега, тя му се отразява на козината прекрасно, но пък сега пак има проблеми със стомаха понякога. Това куче е луда работа.

Работата е там, че взех пак от старата му храна, защото не искаше да яде тази, карах го с много усилия. В крайна сметка сега пак се мръщи, явно просто е решил да не яде самите гранули, без значение какви. Бях доволна как му се отрази Sensi на стомаха и мисля, че след време мога да опитам пак с Josera - в брошурката, която получих видях едно чувалче специално за киселяци, които се мръщят на гранули.

Радвам се, че при Бари се е получило толкова добре.
Аз съм супер доволна от котешките гранули, изядоха едно чувалче дебелаците, взех им второ. Тях, милите, толкова време ги мъчих с различни храни, докато си избера, сега мога да кажа, че съм открила храната.
Като цяло, аз съм много доволна от резултатите.

Публикувано: 31 May 2013 - 07:34 PM

Публикувано: 25 August 2013 - 05:18 PM