Цитат
метода с ''тръшването'' не става докато се радвах че имаме напредък. захапа една пръчка която е за щората и аз му е взех от устата ама не е вдигнах на високо а си я държах в ръката и пак почна да ръмжи :'( от събота започна да прочвява мн агресия преди това си беше един кротък. и викам на брат ми кучето като ти се изръмжи обръщаш се към него и му казваш ''НЕ" тъи като го е страх да го пипне за да не го ухапе и аз го хванах обърнах го по гръб както е писано в предните страници и той почна още повече да ръмжи и хапе. някаква друга тактика? :(
И аз си мисля същото като Бушката. No_brain, ти прочете ли началото на тази тема? Там са всичките съвети, които, взети заедно, обясняват какво трябва да бъде поведението на един собственик на куче, за да го слуша то и да не го хапе. Няма да стане нищо само с една "тактика" или само с една "техника". Цялото поведение на човека трябва да "показва" на кучето, и то по кучешки, кой е водачът на глутницата. Прочети началото, прецени дали се държите като водачи на глутницата и тогава питай, ако нещо не е ясно. Успех!