Идея за гласност. Търсят се сподвижници от форума на bezdom.info
Публикувано: 17 April 2010 - 08:13 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 17 April 2010 - 09:30 PM
По въпроса с рекламите - идеята я има, но в случая е почти неосъществима - просто няма място за почти никакви нови неща (на мястото на "запази", може и да се побере 1 каренце

Неее, няма да пипаме нищо от информацията. Само ще добавяме, когато промените в НК станат факт

Знам, че "Запази" също е съществена вербална информация, но пък бихме могли да я прежалим в името на това да има по-често партиди с брошурки, а?
Също се загледах - дали пък не би могло да се намалят банерите на сайтовете, които са на 1 стр. - някои да станат леко по тесни само и така би могло да дойде място за още едно рекламно място. Да се напише нещо от рода: За вашата информираност спомогнаха - и две каренца на фирми. Мислих, че бихме могли да предложим на рекламодателите да поемат по 40% (всеки) от стойността на печатането, за нас така ще остават 20%, които все пак е по-лесно и бързо да съберем... Това - в най-смелите ми мечти.
Е, чак на опашка няма да се наредят... трудно е с рекламодателите, от опит казвам. Но ако пък и сред форумчани има някой, който има фирма и желае тя да му се рекламира по този начин, нека се обади!
Иначе, първите, които ще контактна, ще са вносителите на Фронтлайн - те така или иначе в момента са подели сериозна рекламна кампания.
Но нека да разрешим преди това този въпрос с относително 'единодушие'

Публикувано: 17 April 2010 - 10:45 PM

*За да видите изображението в максимална резолюция (да може да се чете) щракнете в/у него с десен бутон на мишката и го отворете в нов прозорец. После излиза и лупичка и като цъкнеш с нея става в макс. размер
Уф тоя пост го редактирах хиляда пъти, извинявам се.
Публикувано: 17 April 2010 - 11:34 PM
Зависи, но не предимно. Ние трябва да знаем, какво именно предлагаме и да излезем с конкретна оферта, а не ако някой се съгласи да спонсорира, да му даваме възможност да диктува: "Ами защо не аз да съм най-отгоре, ами БезДом са първи! Нали си плащам" Защото в един момент и това може да се получи, не се знае... Затова ми се иска предварително да разясним всички неща, в подробности. Така бизнесът ще бъде с ясни параметри

Публикувано: 18 April 2010 - 12:15 AM

Много мило от ваша страна, благодаря за подкрепата! Фронтлайн не са на опашката, засега само Вие.
Като сумички ще ги обявим официално тук, разбира се. А в момента се прави запитване в печатницата за цени за по-големи количества - 5-6.000 бр. Последната партида, която отпечата тази печатница във Варна излезе 220 лв за 3.000 бр - това е общата сума за брошурките.
Когато изясним всичко-всичко, на вас първо ще изпратим мейл

Публикувано: 21 April 2010 - 03:18 PM
Публикувано: 21 April 2010 - 04:22 PM
1. Вносители или производители на храни: по конкретно Нестле България (за тях парите няма да са проблем, могат да рекламират храните си за кучета, от който клас преценят), САМБС(малко се съмнявам, че ще помогнат, но може да се опита), други марки - има още много възможности, доста храни са на българския пазар вече, но не съм много запозната с тях. Не знам кой са производителите на Педигрии и котешката храна Китикет(така ли се казваше?), но мисля, че може да се очаква помощ от тях.
2. Зоомагазини - като ми дойде тая идея в съзнанието ми изникна този www.zoomagazin.eu . Неговият собственик е ветеринар. От лични наблюдения, за мен по-скоро е търговец, от там пазарувам и съм доволна(доставя и за страната). Не знам дали ще откликне, но ми прави впечатление, че сайта му е доста зараден и може и да види полза в такъв вид реклама.
3. Bayer - могат да рекламират противопаразитната си каишка Килтикс или спот-он формите. Подобно на предложението за Фронтлайн.
Това са моиде идей, разбира се продуктите и ползите са само примерни, за да се обоснова.
Публикувано: 21 April 2010 - 04:41 PM
http://www.karieri.b...aster_licensee/ - следете за развитие при тези, сега влизат на пазара и ще са отчаяни за публичност и реклама.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 21 April 2010 - 04:46 PM
Публикувано: 21 April 2010 - 04:54 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 April 2010 - 03:07 PM
Публикувано: 26 May 2010 - 02:01 PM

if it's not okay, it's not the end.
Публикувано: 28 May 2010 - 10:13 PM

П.С исках да ви питам какво стана с новите брошурки? Раздадени ли са? На мен уж щяха да ми носят,но нещо не се получи. Та има ли още от тях или вече само ние може да си ги печатаме от файла,който sinioku4e даде?
Публикувано: 28 May 2010 - 10:36 PM
Лято идва. Хората пътуват.
Публикувано: 28 May 2010 - 10:39 PM
helios_94, в 28 May 2010 - 08:18 PM, написа:

П.С исках да ви питам какво стана с новите брошурки? Раздадени ли са? На мен уж щяха да ми носят,но нещо не се получи. Та има ли още от тях или вече само ние може да си ги печатаме от файла,който sinioku4e даде?
200 брошурки от последната партида бяха изпратени в Шумен, в Германо-Българският приют. Свържете с хората и предложете помощта си за разпространението им, ако има останали де.