Dog.bg Форуми : Идея за гласност. Търсят се сподвижници

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Идея за гласност. Търсят се сподвижници от форума на bezdom.info

#161 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 April 2010 - 08:13 PM

Благодарности за русенските брошурки, вече са при нас

rc_036.gif
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#162 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 09:30 PM

Цитат(sinioku4e @ Apr 17 2010, 06:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има някои нови промени, днес ще гледам да кача променените файлчета.
По въпроса с рекламите - идеята я има, но в случая е почти неосъществима - просто няма място за почти никакви нови неща (на мястото на "запази", може и да се побере 1 каренце dry.gif ...). Информацията е доста сбита и не ми се ще да махаме нищо.

Неее, няма да пипаме нищо от информацията. Само ще добавяме, когато промените в НК станат факт md_064.gif
Знам, че "Запази" също е съществена вербална информация, но пък бихме могли да я прежалим в името на това да има по-често партиди с брошурки, а?

Също се загледах - дали пък не би могло да се намалят банерите на сайтовете, които са на 1 стр. - някои да станат леко по тесни само и така би могло да дойде място за още едно рекламно място. Да се напише нещо от рода: За вашата информираност спомогнаха - и две каренца на фирми. Мислих, че бихме могли да предложим на рекламодателите да поемат по 40% (всеки) от стойността на печатането, за нас така ще остават 20%, които все пак е по-лесно и бързо да съберем... Това - в най-смелите ми мечти.

Цитат(sinioku4e @ Apr 17 2010, 06:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
... Да направим списък с фирми и да започваме да пращаме писма.
- никак няма да е излишно. Има много фирми, които смятам биха се заинтересували и съгласили. Така си го мисля аз, де :)

Е, чак на опашка няма да се наредят... трудно е с рекламодателите, от опит казвам. Но ако пък и сред форумчани има някой, който има фирма и желае тя да му се рекламира по този начин, нека се обади!

Иначе, първите, които ще контактна, ще са вносителите на Фронтлайн - те така или иначе в момента са подели сериозна рекламна кампания.

Но нека да разрешим преди това този въпрос с относително 'единодушие' ab_041.gif

#163 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• >:-D
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 April 2010 - 10:45 PM

Нови промени - добавям още ВАЖНИ банерчета - на ARSofia и city4people.eu.
Прикачена снимка
Прикачена снимка
*За да видите изображението в максимална резолюция (да може да се чете) щракнете в/у него с десен бутон на мишката и го отворете в нов прозорец. После излиза и лупичка и като цъкнеш с нея става в макс. размер

Уф тоя пост го редактирах хиляда пъти, извинявам се.
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

Лара си отиде на 1 година, 7 месеца и 26 дни.

#164 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 11:34 PM

Цитат(sinioku4e @ Apr 17 2010, 10:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А за рекламките. Най-добре да пробваме да намерим такова спонсорство, пък ако стане ще мислим къде и как да се вмъкнат каренцата. Все пак зависи малко или много и от самите тях.

Зависи, но не предимно. Ние трябва да знаем, какво именно предлагаме и да излезем с конкретна оферта, а не ако някой се съгласи да спонсорира, да му даваме възможност да диктува: "Ами защо не аз да съм най-отгоре, ами БезДом са първи! Нали си плащам" Защото в един момент и това може да се получи, не се знае... Затова ми се иска предварително да разясним всички неща, в подробности. Така бизнесът ще бъде с ясни параметри tb_195.gif

#165 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 April 2010 - 12:08 AM

айде и ние на опашката след Фронтлайн
нямам представа за какви суми става въпрос, но когато сте готови да пращате имейли пратете и на нас моля tb_195.gif
info@fashiondog.eu

#166 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 12:15 AM

Уха, Moda, страхотно включване, направо щях да падна сега както съм полузаспала! ab_041.gif

Много мило от ваша страна, благодаря за подкрепата! Фронтлайн не са на опашката, засега само Вие.

Като сумички ще ги обявим официално тук, разбира се. А в момента се прави запитване в печатницата за цени за по-големи количества - 5-6.000 бр. Последната партида, която отпечата тази печатница във Варна излезе 220 лв за 3.000 бр - това е общата сума за брошурките.

Когато изясним всичко-всичко, на вас първо ще изпратим мейл ae_085.gif

#167 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 03:18 PM

Предложение за спонсор - интернет магазините за храни и аксесоари за домашни любимци... Незнам дали е подходящо, но ако вие сметнете, че е ще споделя по-конкретно предложенията си.
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#168 Потребителят е офлайн   neofly Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 04:13 PM

sanita

Споделяйте, всички предложения за спонсорство са подходящи. ae_085.gif

#169 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 04:22 PM

След малък размисъл предлагам:
1. Вносители или производители на храни: по конкретно Нестле България (за тях парите няма да са проблем, могат да рекламират храните си за кучета, от който клас преценят), САМБС(малко се съмнявам, че ще помогнат, но може да се опита), други марки - има още много възможности, доста храни са на българския пазар вече, но не съм много запозната с тях. Не знам кой са производителите на Педигрии и котешката храна Китикет(така ли се казваше?), но мисля, че може да се очаква помощ от тях.
2. Зоомагазини - като ми дойде тая идея в съзнанието ми изникна този www.zoomagazin.eu . Неговият собственик е ветеринар. От лични наблюдения, за мен по-скоро е търговец, от там пазарувам и съм доволна(доставя и за страната). Не знам дали ще откликне, но ми прави впечатление, че сайта му е доста зараден и може и да види полза в такъв вид реклама.
3. Bayer - могат да рекламират противопаразитната си каишка Килтикс или спот-он формите. Подобно на предложението за Фронтлайн.
Това са моиде идей, разбира се продуктите и ползите са само примерни, за да се обоснова.
User's Signature

from Марли&me

#170 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 04:41 PM

Mars е собственик на Pedigree, не знам кой ги представя в БГ. Проблемът с компании като Нестле в БГ е, че са твърде мудни, малко им куца инициативата и чакат нареждания и разрешения от фирмата майка.

http://www.karieri.b...aster_licensee/ - следете за развитие при тези, сега влизат на пазара и ще са отчаяни за публичност и реклама.
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#171 Потребителят е офлайн   neofly Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 04:46 PM

Благодаря много Zonker

#172 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 04:46 PM

Кавен Орбико са вносители на Марс за България, май. Не съм много сигурна дали те са им официалните представители, но със сигурност са партньори.
User's Signature

from Марли&me

#173 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2010 - 04:54 PM

За Зооекспото, когато отчаяно търсехме пари, Нестле ни дадоха вафли. Бяха за децата от дома, не бяха малко и на практика ни спестиха пари да купуваме ние подаръците, но да го знаете като факт. Вярно, беше преди години.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#174 Потребителят е офлайн   Marinache Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:животни, изкуство (живопис, кино, театър) , пътуване, танци, срещи с нови хора

Публикувано: 23 April 2010 - 06:58 PM

Аз май съм закъсняла с това включване ,но сега видях темата. Та да попитам: търсите ли още хора за раздаване на брошурите? Аз съм студентка в София , но иначе съм от Велико Търново и мога и там да разпространя.

#175 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• >:-D
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2010 - 03:07 PM

OKi_curve.cdr
Файл за печат в последния вариант.
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

Лара си отиде на 1 година, 7 месеца и 26 дни.

#176 Потребителят е офлайн   ln_none Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 26 May 2010 - 02:01 PM

По радиото напоследък се върти реклама за детско парти в "Коколандия" по случай 1 юни. Вниманието ми привлече изречението "доведете децата, кучетата, плюшените играчки". Ако има брошурки в наличност, може би си струва да се пита дали от парка не биха се съгласили да се раздават на събитието?
User's Signature

everything will be okay in the end.

if it's not okay, it's not the end.

#177 Потребителят е офлайн   helios_94 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Кучета,коне,езда,рисуване,книги,фотография :)

Публикувано: 28 May 2010 - 10:13 PM

В Шумен има интерес към брошурките :af_089: Понеже бях оставила при ветеринаря ни, той преди няколко дни питал майка ми дали нямаме още,защото хората питали за тях :flagbg: Останала ми е само една и днес я ламинирах за да мога да я оставя в кабинета и да се чете.

П.С исках да ви питам какво стана с новите брошурки? Раздадени ли са? На мен уж щяха да ми носят,но нещо не се получи. Та има ли още от тях или вече само ние може да си ги печатаме от файла,който sinioku4e даде?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2010 - 10:36 PM

За реклами/ спонсори : какво мислите за хотели , частни къщи , вили , които приемат с кучета? Или транспортни компании, автобуси, таксита, които биха возили хора и техните любимци. Или туристически компании, които могат да рекламират, че ще намерят хотели , които приемат с кучета. Или даже ресторанти и кафенета , в които можеш да влезеш с кучето си
Лято идва. Хората пътуват.

#179 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 May 2010 - 10:39 PM

Показване на мнениетоhelios_94, в 28 May 2010 - 08:18 PM, написа:

В Шумен има интерес към брошурките :af_089: Понеже бях оставила при ветеринаря ни, той преди няколко дни питал майка ми дали нямаме още,защото хората питали за тях :flagbg: Останала ми е само една и днес я ламинирах за да мога да я оставя в кабинета и да се чете.

П.С исках да ви питам какво стана с новите брошурки? Раздадени ли са? На мен уж щяха да ми носят,но нещо не се получи. Та има ли още от тях или вече само ние може да си ги печатаме от файла,който sinioku4e даде?

200 брошурки от последната партида бяха изпратени в Шумен, в Германо-Българският приют. Свържете с хората и предложете помощта си за разпространението им, ако има останали де.
User's Signature

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   ivi nedkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2010 - 11:15 AM

В Казанлък също имаме нужда от брошури сега е празника на розата и ще има много хора.Дори и от една две за мостра,а общината :wb_052: обеща,че ще помогне с разпечатването.

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни