Публикувано: 06 November 2009 - 09:35 PM
Никой ли тука не се радва за това прекрасно куче? Дано не съм много крайна, но това е един невроятен късмет за малката Щреки и на мен ми се искаше да бъде споделен с повече форумци. Все пак поне за сега нещата изглеждат много добре и Лия се чувства удолвтворена . Не става въпрос за хиляди постове, но аз се чудя , защо ли никой не поздрави това дете, което се бореше наравно с големите да задоми Рончо. Извинявам се отново ако съм крайна, но сега вичко изглежда наред и все пак Рончо е нашата гордост, някак очаквах някакви емоции поне заради Щреки, заради нейното щастие в случая.Понякога моралната подкрепа е много повече от всичко.За да не губи този човек хъс, за да е мотивиран . Прави ми впеатление по този повод, че теми от форумци малко известни не са подкрепяни или съвсем малко се пише по тях. Искам да кажа , че аз не съм бла ощетена в това отношение, винаги ми е било много мило и драго макар и на малко споделяне , на съвет, дори само на "едно приятелско потупване по рамото", винаги е вършело чудеса, за да знаеш , че има съпричастни с теб. Понякога теми остават без никакви отговори, на мен лично ми става мъчно. Всеки писал тук има нужда от някаква помощ. Аз лично като съм писала , каквото и да съм получавала и съм получавала съвети и помощ, съм се радвала още повече на морална подкрепа.
п.п. Отново се извиняам за това отклонение, но темата ме провокира, все пак имаме дете успяло да задоми кученце и поне видно в момента то да е добре и някак като наша гордост "куче на розали".
Аз лично привествам Шреки и Рончо и много с радвам ,че той в момента е най -известното куче в този форум, надявам се и най- обичаното у дома.