Хубавия Рони си търси дом за да не седи зимата на вън Пет месечно мъжко пале
Публикувано: 30 October 2009 - 08:50 PM
Публикувано: 30 October 2009 - 10:05 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 30 October 2009 - 10:10 PM
^^
От щастие и притеснение си изоплих кожите около ноктите
Утре рано рано ставам и отивам да го взема в къщи
Публикувано: 31 October 2009 - 12:00 PM
Много си го хареса Ронката
Показаха ми къде живеят и е много добре,има си страхотна колибка момчето и голям двор за тичане
Разбрахме се скоро да се видим,много симпатични хора са
Преди да дойдат го взех горе и има фотосесия,малко по-късно ще кача снимките,че моя куч иска да излиза
п.п. Можели темата да се премести в Разкази с чуден край,защото е чуден от всякъде края за Ронката.
п.п.2 Ето ги и снимките
Докато беше в нас не спря да пуфти и да издави смешни звуци,а след като се наяде само се оригваш
Много сладък беше,но адски щастлива съм,че го осиновиха!!!
Публикувано: 31 October 2009 - 01:32 PM
Много е хубаво когато историите в този форум имат щастлива развръзка.
Само ще добавя накрая,че това сладурче Рони едва ли щеше да има щастлива съдба ако не беше shrekky. Не я познавам лично,но докато има добри и щедри сърца като нейното,има надежда за повече истории със щастлив край.
Сърдечни поздрави от мен
Публикувано: 31 October 2009 - 01:39 PM
Публикувано: 31 October 2009 - 03:38 PM
Но искам да Благодаря и на всички,които ми стискаха палци и тези,които ми помогнаха финансофо и хранително.
Благодаря,че ви има!
Публикувано: 01 November 2009 - 10:46 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 02 November 2009 - 03:31 PM
^^
Малко новинки - Рони си дивее,яде дръвчетата в двора,обича да си похапва крачоли,НО схваща много бързо и като му се каже Пусни го прави веднга.Много се обичат даже се засхласват в игрите и замалко един обяд не е изгорял
Голям образ е той.
Живот и здраве на пролет ще го посетим да го видя колко голяяям е станал.
Публикувано: 06 November 2009 - 09:35 PM
п.п. Отново се извиняам за това отклонение, но темата ме провокира, все пак имаме дете успяло да задоми кученце и поне видно в момента то да е добре и някак като наша гордост "куче на розали".
Аз лично привествам Шреки и Рончо и много с радвам ,че той в момента е най -известното куче в този форум, надявам се и най- обичаното у дома.

Публикувано: 06 November 2009 - 10:45 PM
За първи път ми се случва това в този форум.
В предишните ми теми винаги се е писало и то много,не знам защото този път се случи така,ЗНАМ,че сте хора с много ангажименти ..
Но и на мен ми стана странно ...
Публикувано: 06 November 2009 - 11:12 PM
Не е нужно всеки ден да се пише по нещо, а и по-горе виждам 4 човека, които са честитили на Шреки и на Ронката!
Според мен активността във форум тези дни е паднала.
Че и аз изобщо не чета всички теми, няма начин.
И... браво на момичето наистина!
Стискам палци Рони да бъде щастлив и ще дебна за снимки ;)
Публикувано: 06 November 2009 - 11:44 PM

Публикувано: 06 November 2009 - 11:52 PM
За това може всеки да бъде сигурен!
Публикувано: 07 November 2009 - 12:30 AM
Може би повечето от нас страдаме от есенната депресия, а и грипът помага
Специални поздрави от мен и за samanta (такова красиво и истинско нещо не бя чела отдавна)- циврих цяла една обедна почивка, добре че нямаше хора в офиса!!!

Вход

Горе
Цитиране +