фотогалерия на нашите любимци VI част
Публикувано: 15 May 2015 - 10:52 AM
Темата е " фотогалерия на нашите любимци " !
И все пак по - добре напъни някакви от колкото любимци на картинки
Esko vom Wolpertinger Wald
https://wogelle.wordpress.com/esko/
BSZS 2010 SG59 1 Ring
BSZS 2011 V108 TSB 4/4
V1 for 2014 Macedonia
SG2 for 2010 Romania
Many times SG1 and V1
VA1(BG) , 2xVA2(BG)
IPO1 (BG) , SchH2 (Germany) , Kkl1 (Germany)
HD and ED normal (A1) , DNA gepr., ZW 86 all made in Germany

И все пак по - добре напъни някакви от колкото любимци на картинки

https://wogelle.wordpress.com/esko/
BSZS 2010 SG59 1 Ring
BSZS 2011 V108 TSB 4/4
V1 for 2014 Macedonia
SG2 for 2010 Romania
Many times SG1 and V1
VA1(BG) , 2xVA2(BG)
IPO1 (BG) , SchH2 (Germany) , Kkl1 (Germany)
HD and ED normal (A1) , DNA gepr., ZW 86 all made in Germany

Публикувано: 15 May 2015 - 11:44 AM
Мдааа........ мнооо се "мъчим" тъй както гледаш ...

Ето още малко " напъни " поколение на по - горният " напън " който съвсем случайно все още е единственото произведено Българско куче участвало в клас над 24 месеца на Световното първенство с отлично представяне на теста за характер !
https://youtu.be/nrX6KeFiA_0

Ето още малко " напъни " поколение на по - горният " напън " който съвсем случайно все още е единственото произведено Българско куче участвало в клас над 24 месеца на Световното първенство с отлично представяне на теста за характер !
https://youtu.be/nrX6KeFiA_0
Публикувано: 15 May 2015 - 01:23 PM
Градивната критика е хубаво нещо , но уви за съжаление твоята не е такава .
Обикновено умният човек си позволява да критикува едва когато сам е постигнал нещо повече .
Интересно къде са твоите резултати след като имаш самочувствието на капацитет и критикуваш ?
Интересно също така кой селекционер развъжда кучета без да продава кученца и как с какви средства финансира това свое хоби ?
Тук в страна като нашата е почти невъзможно да се прави каквото и да било поради ред причини които е излишно да се изброяват и всеки който се опита да направи нещо стойностно колкото малко да е то , лично за мен е успял човек . В тези условия и в тази липса на среда за развитие и малкото е много .
Голям трън сме ти на теб и аз , и Еско и всичко свързано с моята работата с кучетата .... но не виждам къде си ти , къде са ти постиженията ? От позицията на какъв критикуваш и генерализираш мнения ?!?
Дългогодишен селекционер ?!?
Съдия по екстериор ?!? Съдия по работа ?!?
Подсети ме коя от горе посочените фигури си ти и защо е нужно да взимам аз или който и да било под внимание твоите необосновани критики и мнение ?!?
Теб съм те виждала само и единствено като придружител на други хора по изложбите и тук таме като хендлер . Това е . Нищо повече .
Един полубрат на Еско , кучето се казва Фаргос !

Обикновено умният човек си позволява да критикува едва когато сам е постигнал нещо повече .
Интересно къде са твоите резултати след като имаш самочувствието на капацитет и критикуваш ?
Интересно също така кой селекционер развъжда кучета без да продава кученца и как с какви средства финансира това свое хоби ?
Тук в страна като нашата е почти невъзможно да се прави каквото и да било поради ред причини които е излишно да се изброяват и всеки който се опита да направи нещо стойностно колкото малко да е то , лично за мен е успял човек . В тези условия и в тази липса на среда за развитие и малкото е много .
Голям трън сме ти на теб и аз , и Еско и всичко свързано с моята работата с кучетата .... но не виждам къде си ти , къде са ти постиженията ? От позицията на какъв критикуваш и генерализираш мнения ?!?
Дългогодишен селекционер ?!?
Съдия по екстериор ?!? Съдия по работа ?!?
Подсети ме коя от горе посочените фигури си ти и защо е нужно да взимам аз или който и да било под внимание твоите необосновани критики и мнение ?!?
Теб съм те виждала само и единствено като придружител на други хора по изложбите и тук таме като хендлер . Това е . Нищо повече .
Един полубрат на Еско , кучето се казва Фаргос !

Публикувано: 15 May 2015 - 02:17 PM
Ти си последният човек който може да ми попречи за каквото и да било !
Мога само да ти пожелая да изпиташ емоцията и гордостта които аз изпитах по време и на двете участия на Esko на световното в Германия през 2010 и 2011 и се представи отлично и на двете изложби . Да не забравяме все пак , че през 2011 в клас над 24 месеца има и тест за характер където от 10 възможни точки получихме 8 .
Успех !

Мога само да ти пожелая да изпиташ емоцията и гордостта които аз изпитах по време и на двете участия на Esko на световното в Германия през 2010 и 2011 и се представи отлично и на двете изложби . Да не забравяме все пак , че през 2011 в клас над 24 месеца има и тест за характер където от 10 възможни точки получихме 8 .
Успех !

Публикувано: 15 May 2015 - 07:12 PM
Не е нужно това!
Нека всеки сам си решава, какво и как и с кой........
п.п. Вайко е .......
Нека всеки сам си решава, какво и как и с кой........

п.п. Вайко е .......

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 15 May 2015 - 08:44 PM
Публикувано: 16 May 2015 - 06:21 PM