Бебенца в гробищата
Публикувано: 16 November 2009 - 06:49 PM
Сами го изписах и за сега е у нас, с риск майка ми да ме изгони от нас.
Той в началото беше ентусиазиран, но нещо сега само му се спи и е много мръсен, ама казаха да го изкъпя утре, защото днес го пудриха.
Има проблем с очичките и ще му капя капки и мажа крем.
Това е от нас засега.

"В цялата история на света има едно нещо, което с пари не може да се купи...
А именно - размахването на кучешката опашка."
- Джош Билингс.
Публикувано: 16 November 2009 - 07:42 PM

- Джош Билингс.
Публикувано: 16 November 2009 - 08:32 PM

- Джош Билингс.
Публикувано: 17 November 2009 - 12:46 PM

Публикувано: 17 November 2009 - 03:13 PM

Утре ще го водим до клиниката пак, защото на лявото око има язва. Стискайте ни палци, сега се капем с капки и мажем, дано отмине бързо.

- Джош Билингс.
Публикувано: 18 November 2009 - 11:26 PM
Мики не е толкова слаба, но Сара... вижте ги

Страшно съм притеснена. Нямам повече средства за да ги водя на вет... Просто сметката на Сами беше над 200лв и за момента нямам възможност... Моля ви предложете какво да направя. Сипвам им консерви, суха храна.... Само малко хапват и после си лягат...
За жалост на хоризонта се появи още едно бебе, на друго място и страшно го мъчат паразити. Утре с празимек и пудрата отивам пък дано пак го намеря...

Освен бебето, са се появили още... Предполагам едното от тях е било домашно, ако не и другото, което значи като ме видя ми скочи и започна да ме ближе

Сами е добре... Днес цял ден си напикава постелята и аз му я пера, иначе много слуша. Ходихме на очен лекар и ни изписаха още едни капки. Ще се оправи

- Джош Билингс.
Публикувано: 18 November 2009 - 11:38 PM
Публикувано: 18 November 2009 - 11:40 PM
Едит: Да дам ли и на Сами за глисти? Той второто хапче не е взимал....

- Джош Билингс.
Публикувано: 23 November 2009 - 03:19 PM
Сами е добре, капя му капки и гелове и общо взето с него се занимавам цял ден

Искам искрено да благодаря за даренията на kkk и Elizd! Кученцата и аз сме ви признателни!

- Джош Билингс.
Публикувано: 27 November 2009 - 08:31 PM
Почти нищо ново не ни се случва.
Намалих ходенията до гробищата на през ден. Трите моми вече като ме видят скимтят и скачат по мен за храна, а после като им сипя Сара започва да ръмжи и да не дава на другите да ядат. Сипвам на няколко места, но са много смешни, защото ядат от едно само.
Сами е супер игрив и много послушен. Вече започвам да го обучавам и засега знае само командата "Ела тук". Имаше един проблем, за който съм изцяло виновна аз. Давах му да ми ръфа краката, чехлите и панталоните в началото, за да го заиграя с нещо и сега който и да застане до него започва да го ръфа. Но след като си осъзнах грешката го отучих от това.
Иначе ме притеснява, че има по кожата нещо като пърхут, който още от както го изписаха го има и ми казаха, че с къпането ще падне, ама не падна и сега го реша, но и с ресане не пада.
Вече си има нашийник и каишка. Ще се учим тепърва. Според вас след колко време мога да започвам с разходките?
Все още е на капки, затова чакам да ги свърши и да идем на лекар и дай Боже ако всичко е наред да го ваксинираме.
Ето го да го видите след 10 дни домашна обстановка

- Джош Билингс.
Публикувано: 27 November 2009 - 09:18 PM
Може да е от храната. С какво го храниш?
Храня го със суха храна (ох не помня как се казваше беше на килограм, но беше скъпа и специално за бебета), която той не яде много, затова освен с нея го храня с консерви на педигри джуниър, като от време на време му правя попарки с кисело мляко за разнообразие.

- Джош Билингс.
Публикувано: 27 November 2009 - 11:55 PM
Докато го храниш с други неща, естествено че няма да харесва толкова гранулите. Попарата може и да му се услажда, но не е толкова полезна за едно кученце. В смисъл че няма необходимите вещества, минерали, витамини. Педигри пък изобщо не е добра храна. Тя е натъпкана с толкова химия и овкусители

Ако искаш да прояде гранулите, накисни ги тях в кисело мляко, може и с пилешки бульон, ама домашно направен, не от онези разтворимите, те са прекалено солени за животните.
Публикувано: 06 December 2009 - 06:24 PM

В сряда със Сами бяхме на очен и докторът ни каза, че вече е напълно излекуван от язвите. Обаче има проблем с козината и кожата. Попитах лекаря и той го прегледа. Не е краста за щастие, но е в следствие от бълхите и от това че той се хапе и чеше. Дадоха ми Хибисларъб ( това прочитам на шишенцето написано на ръка, може да не е точно това, но е мн нечетливо написано). То е една розова течност концентрат, който сутрин и вечер разтварям във малко водаа, колкото да се получи светлорозова смес и го втривам в кожата с парцалче. Ще го ваксинирам края на другата седмица. Вече се учим да се изхожда навън и както във всичко друго мн бързо схваща. Засега само в двора пред блока, защото на улицата го е страх

Останалите сладурани са добре. Къщичката им почти се е срутила обаче... И започват да си ръмжът по време на хранене и много им се ядосвам. Тара така се е разхубавила... Скоро ще направя снимки да ги видите

Това е засега от нас.
едит: MechoPuh, да, същото

- Джош Билингс.
Публикувано: 06 December 2009 - 06:30 PM