Ужасно съжалявам за загубата, знам , че нищо не дава покой, но един съвет: Колкото и да е трудно, не правете като мен, вземете си ново куче скоро, аз сгрешиш и съжалявам до ден днешен.
Отиде си любовта на моя живот...издъхна сам, без да каже дума, без да даде поглед за Сбогом...Дойде в живота ми със сълзи от радост преди 5 години, отиде си със безкрайни сълзи от мъка.Отиде си Марк...моят Марк...Отиде от другата страна на дъгата....Обичам те мило мое!До смърт!
http://www.facebook....100000206111042
Мъжът ми не спира да ми повтаря това цял ден, да вемем друго куче, а зне искам и да чуя, някак си не знам дали ще мога да обикна другото, така както съм обичала Марк...
След поста ти се замислям...
Може ли и някой друг да даде съвет....
Пиша ти през сълзите,които са породени от непреодолимата ти мъка.И аз не знам как ще си запазя разсъдъка,ако нещо се случи с милото ми един ден,дори и дните да са му изтекли и издъхне спокойно,с изживян дълъг и щастлив живот.Вземи си куче-каквото и да е.Това е душа,която идва да внесе радост и утеха.Няма да забравиш никога Марк,но така ще можеш по-спокойно да си спомняш за него и да даваш на някой същото,което си давала и на него.В момента,в който гушнеш малката топла и жизнена топка,сърцето ти ще забие по-спокойно и ще се усмихнеш.Вземи си!!!