Dog.bg Форуми : Как да си взема сбогом със тебе...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Как да си взема сбогом със тебе...

#41 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2009 - 08:49 PM

Цитат(toni_mark @ Oct 30 2009, 09:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(samanta @ Oct 30 2009, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Просто не се стърпях, няма как и да стане, плача, защото точно така се чувствах преди 2 години, не мога да спря съзлите си. Искам да кажа нещо успокоително и не мога, поне днес, нито утре ще помогне. Някога.... след време ще утихне, но спомнеът изниква винаги и боли ужасно. Единствената ми утеха тогава бе.....той беше едно щастливо и обичано куче, живя добре с нас , но всичко има край, не може да се върне времето назад!

Ужасно съжалявам за загубата, знам , че нищо не дава покой, но един съвет: Колкото и да е трудно, не правете като мен, вземете си ново куче скоро, аз сгрешиш и съжалявам до ден днешен.

Отиде си любовта на моя живот...издъхна сам, без да каже дума, без да даде поглед за Сбогом...Дойде в живота ми със сълзи от радост преди 5 години, отиде си със безкрайни сълзи от мъка.Отиде си Марк...моят Марк...Отиде от другата страна на дъгата....Обичам те мило мое!До смърт!
http://www.facebook....100000206111042

Мъжът ми не спира да ми повтаря това цял ден, да вемем друго куче, а зне искам и да чуя, някак си не знам дали ще мога да обикна другото, така както съм обичала Марк...
След поста ти се замислям...
Може ли и някой друг да даде съвет....

Пиша ти през сълзите,които са породени от непреодолимата ти мъка.И аз не знам как ще си запазя разсъдъка,ако нещо се случи с милото ми един ден,дори и дните да са му изтекли и издъхне спокойно,с изживян дълъг и щастлив живот.Вземи си куче-каквото и да е.Това е душа,която идва да внесе радост и утеха.Няма да забравиш никога Марк,но така ще можеш по-спокойно да си спомняш за него и да даваш на някой същото,което си давала и на него.В момента,в който гушнеш малката топла и жизнена топка,сърцето ти ще забие по-спокойно и ще се усмихнеш.Вземи си!!!
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#42 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 09:51 AM

Toni,такъв е живота,колкото по-вече обичаш,толкова по-вече страдаш! Не е възможно да прескочиш болката!Нали за това сме хора да страдаме и да обичаме! Но можем да се научим да живеем с нея и да дадем част от сърцето си на друго същество,което в този момент има също нужда от твоята любов,грижа и подкрепа! Просто трябва да се огледаш наоколо и ако това същество не искаш да ти напомня ежедневно за Марк,вземи си животно от друга порода или вид.Така ще го преживееш по-леко,без да чувстваш че предаваш паметта на Марк,защото той ще има винаги запазено място в твоето сърце!
Ще се изненадаш колко различни хубави качества имат други породи. Това е проверено!!!
User's Signature

www.streletz.eu

#43 Потребителят е офлайн   ssiberia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2009 - 10:23 AM

За всички, които не четат последователно.
Историята на Тони продължава така:

Цитат(toni_mark @ Nov 6 2009, 02:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Марк продължава да гледа усмихнат от снимките, и знам, че и той вече е щастлив някъде отгоре заедно с нас...

Мили хора, представям ви Крис, НАШИЯТ КРИС, роден на 01.05.2009 в Русе, от вчера жител на сърцата ни :)

#44 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 November 2009 - 01:35 PM

Цитат(toni_mark @ Oct 31 2009, 01:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Осиновихме Мърфи, да, преди 3 години, Мърфи е добре, безумно обичан, живее в Попово с майка ми и другото куче Макс , което след тежка борба и лечение спасихме от изполатора в Сеславци.Аз се омъжих, преместих се в апартамента на съпруга си и Марки остана при нас, а Мърфче и Макс отидоха при мама и дядо.Живи и здрави, обичани.

Тони, приеми моето искрено съчувствие за загубата.Знам какво ти е .Била съм на твоето място.Всички тук сме били.С времето болката не е така остра ..

п.п.Моля те да ми драснеш два реда за Мърфи на ЛС, въпреки огромната ти тъга ..Ще съм ти безкрайно задължена защото последно за него ми беше писала Стоимира преди месеци.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#45 Потребителят е офлайн   toni_mark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2009 - 08:17 PM

Днес стават 4 седмици..., пак е четвъртък...и пак само снимки, и пак само спомени...Липсва ми жестоко много, в най -смелите си очаквания, че някога мога д остана без него, не съм си представяла, че ще бъде толкова кошмарно...

Марк, обичам те!
Липсваш Ми!
Мама rf_011.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Мод: Снимката е прекалено голяма за подпис.
http://photos-g.ak.f...9_7667412_n.jpg
Сбогом моя любов, аз не плача...

#46 Потребителят е офлайн   John Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 November 2009 - 08:31 PM

Тони,Благодаря ти,за прекрасната тема.Това наистина е Голям въпрос.Как,да се разделя моят Чоки?Голямо куче с голямо сърце,много,много по-човек от мнозина други двукраки.Сложихме го с тъста ми да почива под ореха в двора,любимото му място.Тази седмица,ще му сложиме плоча,заслужава я.Радвам се,че си намерила утеха в Крис ,да ти е жив и здрав и да ти донесе много радостни моменти.В момента,се утешаваме с другите ни 2 кучета ,но голямото момче го няма,пусто е без него.Съжалявам,трудном и е .Спирам.
User's Signature

Няма лошо куче,има лош стопанин.

#47 Потребителят е офлайн   toni_mark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2009 - 01:50 AM

До днес броих дните, броих седмиците...от днес ще броя месеците, после годините...до края на мъничкия си живот, в който винаги ще има една голяма празнота, и цял живот една частичка никога няма да ми достигне да бъда щастлива.

Мина дългия един месец, днес става точно един месец , когато за последно видях най-щастливото куче, махащо с опашка, изпъленено с енергия, обич и преданост...Марк, моят Марк.

Мъката не отминава, само дните са по-дълги, по бавни и по празни.Добре,че сърцето ми е пълно със спомени и имам за всеки ден по една усмивка.

Разхождах Крис преди малко пред блока и погледнах към небето и видях ушичките, муцунката и звездните очички, които ми казваха :Мамо, аз съм тук, винаги около тебе.Ще бъда завинаги.

И тези сълзи не спират като потекат, и ми е пусто...Загубих част от себе си...търся се в една прегръдка на Крис, в едни очи, които започват да се пълнят с обич и преданост, така както Марк...и същите белички, и същите навици..все едно Марк е наоколо и му нашепва кои дяволийки обича мама, без да се сърди...

Обичам те, мило мое момче!Лиспваш ми зверски много!Пази се и ме чакай...някъде, някога , в друго време, в друг свят...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#48 Потребителят е офлайн   svetlozara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:КуЧеТа ЖиВоТнИ

Публикувано: 29 November 2009 - 11:43 PM

Моят съвет също е да си вземеш друго куче.Ако си чела 12-те молби на е дно куче.В 12-тата пише Когато си отида не тъгувай и си вземи друго куче и го обичай така както си обичал мен.Въпреки,че няма да замести мястото на Марк ти пак ще си щаслива.И Марк ще гледа от високо и ще бъде щаслив ка то те вижда че и ти си щаслива!
User's Signature

Качена снимка

#49 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 November 2009 - 01:44 AM

Цитат(svetlozara @ Nov 29 2009, 11:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моят съвет също е да си вземеш друго куче.Ако си чела 12-те молби на е дно куче.В 12-тата пише Когато си отида не тъгувай и си вземи друго куче и го обичай така както си обичал мен.Въпреки,че няма да замести мястото на Марк ти пак ще си щаслива.И Марк ще гледа от високо и ще бъде щаслив ка то те вижда че и ти си щаслива!

Цитат(ssiberia @ Nov 24 2009, 10:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
За всички, които не четат последователно.
Историята на Тони продължава така:

Цитат(toni_mark @ Nov 6 2009, 02:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Марк продължава да гледа усмихнат от снимките, и знам, че и той вече е щастлив някъде отгоре заедно с нас...

Мили хора, представям ви Крис, НАШИЯТ КРИС, роден на 01.05.2009 в Русе, от вчера жител на сърцата ни :)

Първо четем после пишем.

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#50 Потребителят е офлайн   toni_mark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 12:04 AM

...Eдна тъжна снимка от 29.11.2009 , от пръстта в село Рударци, която топли и пази сънищата на моето момче...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни