Добре дошла Дара,много е миличка,разкажи ни повечко за нея А бе ,Мони какво е това в устата на Айси прилича ми на някаква наденичка ,чак и на мен ми се прияде
Ами не е наденичка, а една играчка с форма като на геврече. Ама Айс си го счупи и е наполовина.. Дури снимките са невероятни! Малката Мадона е страхотна.
Здравейте искам да Ви попитам,че има малко разминаване в отговорите който получавам каква порода е кучето ми?Ако някой знае ще Ви бъда благодарен ако ми кажете?
Да Дури ,много съм доволна петното вече е розово,а не както преди кафяво сега чакам съвсем да изсветлее,супер е гелчето и най вече ти,че ми препоръча нещо качествено,че ми беше писнало да купувам неща ,който вместо да помагат-вредът,както се получи с последния лосион. хубав уикенд и от нас
Ех,как харесвам кученца на зелена полянка Дури,много хубави снимки и добре сте се забавлявали. И Шерито е голяма сладурана,позира като фотомодел За да не спама и аз пускам една миналогодишна снимка на полянка,тази година още не сме ги превзели полянките
Ееееееееее,момичета много хубави снимки сте пуснали от категория:куче на зелена полянка найстина многоо харесвам такива снимки,много настроение ми създават
1. Бутон "Разглеждане" - появява се прозорец с възможност за избор на файл от компютъра
2. Избираме файла със снимка с OPEN - името му се появява в прозорчето
3. Бутон "Прикачи този файл" - и снимката се появява умалена, избираме "Добавяне в мнението" - в текстовия прозорец с появява attachment...
4. Предварителен преглед на мнението - снимката се вижда.
Успех!
И ние да се включим с малко снимки,днес бяхме до вилата и щракнах малко в бързината.Не можем да се мерим с Линда нейните фотоси винаги са много хубави,но ще наваксаме само малко да се поуспокой лудницата в къщи и да тръгнем по полянките