Здравейте, искам да попитам в България белия цвят ли преобладава за среден шпиц, защото виждам предимно бели кучета.
На тази стряаница се появи и черно, а в поста на Дури е оубликувана снимка на едно червено кученце, именно тая разветка ми е любимата за шпиц - рядко ли се среща в БГ лисичата окраска ?
Да отговора на въпроса Ви е "да".
В страната преобладават белите средни шпицове.
"а в поста на Дури е оубликувана снимка на едно червено кученце"
Кой е този мой постинг с червено кученце?
Бихте ли копирали съобщението ми, че не се сещам за подобен постинг?
И отново отговора е "да" рядък е лисичият цвят за България.
Привет на компанията.Днес Рони получи наградката от конкурса"най-забавна снимка"
В началото беше малко резервиран,но щом я отворихме любопитството му надделя,най много беше впечатлен от кокала-бисквитка,сега навсякъде ходи с него дори и така заспа.Всичко изглежда толкова вкусно,за малко и аз да се изкуша
Благодарим на Дури за създаването на конкурса и за вкусната наградка Благодарности и на гласуващите Ето и малко снимков материал
Здравейте и от нас с Айс! Как сте? Нещо форума е запустял и почти никой не пише. Ще ви пусна малко снимки на Айс, че сте ни позабравили сигурно Приятно изкарване през уикенда и времето ще е бъде много хубаво з аразходки с нашите мечета. :) Пращаме ви много поздрави и целувкии
Здравейте,
какво става с този форум, никой не пише, не пуска снимки....
Обещавам да бъдем вече по-редовни. Ето малко зимни снимки и от нас. и една по скоро лятна, но ми е любима. :)