Снимки на нашите любими шпицове ТЕМАТА, В КОЯТО МОЖЕ ДА ПОКАЖЕТЕ ШПИЦА СИ В СНИМКИ
Публикувано: 23 March 2011 - 07:04 PM
Добре дошъл на сладура шпиц-бебок, да расте здрав и красив! 
Привет neosvedomena, честито кученце, да ти е живо и здраво и да ви радва дълги години!
Раннопролетен поздрав от Линда - снимана днес след усърдно копане за лов на мишки в градината.

PS ТУК се бях опитала да покажа как се качват снимки във форума.

Привет neosvedomena, честито кученце, да ти е живо и здраво и да ви радва дълги години!

Раннопролетен поздрав от Линда - снимана днес след усърдно копане за лов на мишки в градината.

PS ТУК се бях опитала да покажа как се качват снимки във форума.
Публикувано: 11 April 2011 - 04:07 PM
Хе, какъв бонбон е този Йоги, и как се е засмял по шпицешки! 
desitaaa, снимайте го често и пускайте снимки да му се порадваме! Шпиц-бебетата са невероятни сладури, ама растат като гъбки - докато се усетите и вече ще е пораснал.
Леля му Линда скоро ще направи 4 години, ама още й се играе и щурее!

Поздрави!

desitaaa, снимайте го често и пускайте снимки да му се порадваме! Шпиц-бебетата са невероятни сладури, ама растат като гъбки - докато се усетите и вече ще е пораснал.
Леля му Линда скоро ще направи 4 години, ама още й се играе и щурее!

Поздрави!

Публикувано: 11 May 2011 - 12:29 PM
desitaaa вашето кученце на каква възраст е? мерили сте го колко е високо и колко тежи? моя куч не е чист немски шпиц, но не знам каква точно комбинация се разиграва в него. ушичките му са доста големи и опашката му не лежи на гърба. вчера си игра в парка с един мъжки мител - 3 годишен и се заговорихме със собственика му. та той каза, че Шейн върви и доста едър и най-вероятно ще стане по голям от средния шпиц. това е много вероятно, защото произхода му е съмнителен, но все пак ми стана интересно. ще сложа малко снимки за да видите за какво става въпрос (и по-горе в темата има - надявам се че нямате нищо против да пишем тук, след като не се знае точно какво сме
) та ето го моя бебок:

на тази снимка хванахме малък шпиц (мисля, че не е померан) и се вижда, че моя е по-едър

а този сладур го намерих в интернет - малко ми прилича на моя, но пише, че е на 6 месеца (а Шейн е на 4 месеца)

на тази снимка хванахме малък шпиц (мисля, че не е померан) и се вижда, че моя е по-едър

а този сладур го намерих в интернет - малко ми прилича на моя, но пише, че е на 6 месеца (а Шейн е на 4 месеца)

Cave canem, te necet lingendo - Beware of the dog, he may lick you to death...

Публикувано: 16 May 2011 - 08:09 AM
desitaaa, в 13 May 2011 - 10:07 PM, написа:
Здравей Ultima , ами моят шпиц в момента също е на 4 месеца. За височината не мога да ти кажа колко сантиметра е, но скоро го теглихме и тежеше 3кг и 500 гр.

Здравей! Моя бебок е висок 27см. (не съм сигурна, че го измерих правилно, но да кажем, че е толкова

ето малко снимки за да няма спам:

Публикувано: 16 May 2011 - 02:02 PM
desitaaa, в 16 May 2011 - 01:14 PM, написа:
СРЕДЕН ШПИЦ: 34 см. +/- 4 см. Това са границите на ръста , в които попада средния немски шпиц.Тегло: 8 - 13 кг
стандарта го прегледах, но просто ми беше интересно дали 27см са нормални за шпиц на 4 месеца или не. защото той май не е съвсем чист и ми е интересно дали няма в действителност да стане по-едър. естествено като му е неизвестен произхода няма как да се каже точно, но пък може да е наследил и шпицкия ген за височината.

Публикувано: 16 May 2011 - 05:19 PM
Макар, че вчера се срещнахме с един мини шпиц, на които собственичката каза, че е спрял развитието си в растежа и беше висок колкото моя, ама то си зависи. По принцип знам, че шпицовете се развиват до 1-на годишна възраст. Тогава вече ще се разбере до колко ще порасне

Публикувано: 16 May 2011 - 05:19 PM
Макар, че вчера се срещнахме с един мини шпиц, на които собственичката каза, че е спрял развитието си в растежа и беше висок колкото моя, ама то си зависи. По принцип знам, че шпицовете се развиват до 1-на годишна възраст. Тогава вече ще се разбере до колко ще порасне

Публикувано: 16 May 2011 - 05:26 PM