Няма лошо, правете и Вие снимки, че се чувствам неловко само аз да говоря и само нейни снимки да има тука
А иначе днес се изпишахме и изакахме навън!

Ама като се прибрахме - пак на памперса..

То е ясно, че пак е стискала, но поне напредък имаме! Акането щеше да го направи в един подлез, така си дъркаше дупето, не спрях да се смея

Ама аз пък и аз съм една забраванка, забравих кърпички и то си остана забутано под едно дърво...

Добре че поне там хора и деца не минават.
Иначе ѝ бях взела играчки, спирахме на полянки, хвърлях ѝ топката, пак се гонихме, листата ловяхме, камъчета, всичко дребно лапахме, но това, което не беше с хубав вкус го изплювахме. Е, не веднага, първо трябва да си го поносим в устата.

Опитах да я запозная с други кучета, ама не се получи. Един лабрадор така я беше харесал, подгони я и тя милата бяга, ама той я настигна и с лапата я удари, на игра беше, ама тя беше много уплашена. Срещнахме един померан, беше по-дребен от нея, но по-голям, на 3 години - батко, много я хареса, ама тя се изплаши пак... Срещнахме един човек с 5 кучета!!! Три пекинеза и два бели шпица. Не бяха въобще поддържани, особено пекинезите, но това сега няма значение, много я харесаха, особено пекинезите, не спряха да се врат около нея, ама тя се изплаши. Имаше и едно женско чао-чао, ама изобщо не я отрази!
Въобще не иска да се качва в асансьор

Ще видим как да го преодоляваме това, както и със сприятеляването. Иначе гаргите и хората ги джафка съвсем тихичко, ама то от страх, де

Катеричките изобщо не ги отразява
Трябва да потърсим някое куче на горе-долу нейната възраст, за да отраснат заедно, да се разхождат заедно, че не искам да израстне страхливка..