Линда първо обиколи охраняемата територия и докладва: "Няма следи от неканени гости!"

После, естествено, си намери забавление.

Но да си играеш сам е скучно.
"Носиш ли ми топката?"

Публикувано: 18 December 2009 - 10:52 PM

Публикувано: 18 December 2009 - 10:52 PM

аз нямам много време покрай това училище и не мога да пиша често във форумчето ни любимо,но ще ви пускаме снимки да не низабравяте.
 аз нямам много време покрай това училище и не мога да пиша често във форумчето ни любимо,но ще ви пускаме снимки да не низабравяте.  Айс стана много послушвн незнам дали ,защото му е кеф или заради нещо друго ,но много ме слуша и ако не съм ви казала от горе-доло 2,3 месеца вече тичаме по поляните без кайшка и лудем на воля!
  Айс стана много послушвн незнам дали ,защото му е кеф или заради нещо друго ,но много ме слуша и ако не съм ви казала от горе-доло 2,3 месеца вече тичаме по поляните без кайшка и лудем на воля!   Ето и малко снежни снимки от вечерната ни разходка ,която беше преди 15минути. Последната съм доста зле ,но Айс ме намокри и приличам на някое клошарче,моля не се смейте.. :( Поздрави и много целувки и снейни и коледни емоции ви пожелаваме на всички!
  Ето и малко снежни снимки от вечерната ни разходка ,която беше преди 15минути. Последната съм доста зле ,но Айс ме намокри и приличам на някое клошарче,моля не се смейте.. :( Поздрави и много целувки и снейни и коледни емоции ви пожелаваме на всички!   

Публикувано: 22 December 2009 - 10:25 AM

Публикувано: 22 December 2009 - 09:32 PM

брат'чеда - самоеди.
 брат'чеда - самоеди.

).
 ). 

Публикувано: 22 December 2009 - 10:51 PM

Публикувано: 22 December 2009 - 11:19 PM
 Разкажете ни повече за тази красавица от къде я имате и как решихте да си вземете куче от тази прекрасна порода ?
 Разкажете ни повече за тази красавица от къде я имате и как решихте да си вземете куче от тази прекрасна порода ?   Поздрави :)
  Поздрави :) 

Публикувано: 22 December 2009 - 11:23 PM

Публикувано: 22 December 2009 - 11:50 PM

.Обича да дъвчи дъвки орбит-диня.Много искахме да си имаме мъжко кученце и затова я пуснахме на мъжки. Имахме 4 бебока. Двамата ги видяхте сега на снимките, а другият би трябвало да го знаете от сайта-ЧОЧО. Сега имаме нов проблем. Много почна да пада козината на Шана.Давахме й витамини но нещо не помагат.Ако пожете да дадете съвет какво да правим.Възможно ли е да е от раждането.
 .Обича да дъвчи дъвки орбит-диня.Много искахме да си имаме мъжко кученце и затова я пуснахме на мъжки. Имахме 4 бебока. Двамата ги видяхте сега на снимките, а другият би трябвало да го знаете от сайта-ЧОЧО. Сега имаме нов проблем. Много почна да пада козината на Шана.Давахме й витамини но нещо не помагат.Ако пожете да дадете съвет какво да правим.Възможно ли е да е от раждането.