Лоти Няма такава разкошотия!!!!
Публикувано: 23 November 2009 - 04:51 PM
Публикувано: 23 November 2009 - 04:52 PM
Снимката с Нуки е страхооооооотна!
Анук, нямам думи, клипчето е фантастично, а с Нуки са върховни! Благодаря ти!
Такова удоовлствие ми достави!
Защо не участваш с тази снимка в конкурса?
Малката има нещо от Бобтейл, така единодушно решихме с Митко.

Анук, нямам думи, клипчето е фантастично, а с Нуки са върховни! Благодаря ти!

Защо не участваш с тази снимка в конкурса?
Малката има нещо от Бобтейл, така единодушно решихме с Митко.
Публикувано: 24 November 2009 - 08:05 AM
Очарована съм от клипчето! Позитивно, страхотно подходяща песен и най-важното -разчувства. Браво!
И аз призовавам да участваш в конкурса със снимката на Анук и Лоти -невероятна е! Ние ще гласуваме като пенсионери под строй, не бой се
И аз призовавам да участваш в конкурса със снимката на Анук и Лоти -невероятна е! Ние ще гласуваме като пенсионери под строй, не бой се

Публикувано: 24 November 2009 - 08:55 PM
Оууууууууу много е красива тази рошла
Супер весело куче е.
(гледах клипчето
)

Супер весело куче е.
(гледах клипчето

Публикувано: 30 November 2009 - 12:30 PM
Принцеса Лота-Пипилота е бомба-весела, щастлива, наресана, става все по-красива.
Благодаря на хората, които се грижат за момичето и тя ги обича.
Хиляди благодарности на Elizd, която е дала парички за хотела на малката разкошотия.
Лоти е много тъжна, защото Нерко го взеха на обучение за две седмици, тя е сама и много плака за него

Благодаря на хората, които се грижат за момичето и тя ги обича.
Хиляди благодарности на Elizd, която е дала парички за хотела на малката разкошотия.
Лоти е много тъжна, защото Нерко го взеха на обучение за две седмици, тя е сама и много плака за него

Публикувано: 30 November 2009 - 01:34 PM
Обичааам я, искаааам я!!!!!!!!!!!!!!!
Никой ли не иска Бъкси????????
Искам да разхождам куче спокойно, да го пускам да тича и да си играе с другите кучета, да не заключвам вратите на стаите заради котките. Никой ли не иска перфектен пазач, як, силен, който мрази котки, папагали и мъжки кучета?
Аз ли съм пристрастна, тя ли е много фотогенична, но е разкооооооошна!Анук, благодаря за сесията!

Никой ли не иска Бъкси????????
Искам да разхождам куче спокойно, да го пускам да тича и да си играе с другите кучета, да не заключвам вратите на стаите заради котките. Никой ли не иска перфектен пазач, як, силен, който мрази котки, папагали и мъжки кучета?
Аз ли съм пристрастна, тя ли е много фотогенична, но е разкооооооошна!Анук, благодаря за сесията!