Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#141 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 August 2009 - 11:26 AM

Цитат
От: La4ezar Email: a@abv.bg Дата: 2009-08-06
Az imam rotvailer genski koito rodi 10 ku4enca na 17.07 tazi godina.Omryxa 5 i 5 ostanaxa givi.Problema e 4e se rodixa 2 ku4enca sas petno ednoto sas malko po4ti nezabelegimo i to to4no vav sredata.Dvete ku4enca sa ma6ko i gensko i sa sravnitelno po malki ot drugite.Kakva e pri4inata i tova pokazvali 4e maikata ili ba6tata ne sa 4isti rotvaileri.Blagodary predvaritelno za otgovora.

Ето поредната писаница до мен в сайта ми, от нов "развъдител на расови ротвайлери" ... обърнете внимание на критерия за расовост, който човекът търси ... сигурен съм, че ако му напиша нещо за родословия ще бъда сметнат за пълен идиот ... е, оставям на вас да си размишлявате по темата "откъде се взема расово куче"
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#142 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2009 - 12:18 PM

Цитат(KOKO_ko @ Aug 7 2009, 12:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат
От: La4ezar Email: a@abv.bg Дата: 2009-08-06
Az imam rotvailer genski koito rodi 10 ku4enca

Ето поредната писаница до мен в сайта ми, от поредния "развъдител на расови ротвайлери"

ОФф,просто няма край това междусъседско развъждане ! Незнам как ще прозвучи това но все пак: Коко,понякога направо се чудя как "продължаваш напред",защото на мен просто ми писна да обяснявам на всеки едно и също и отново и отново и после пак има неразбрали ама хукнали да ги плодят 'щото трябвало поне един път да роди ... zz_217.gif zz_217.gif sf_101.gif sf_101.gif
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#143 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 August 2009 - 12:23 PM

Обявата ...
Цитат
РАЗВЪДНА ДЕЙНОСТ И ДОСТАВКА НА СИНЕОКИ СИБИРСКИ ХЪСКИ
Цена: 200 BGN
Порода : Сибирско хъски
Данни : ОТЛИЧЕН ИЗБОР НА МАЛКИ ЧИСТОПОРОДНИ КУЧЕНЦА !!! Мъжки и женски кученца в продажба !!! Различни възрасти !!! Обезпаразитени. Паспорт. Доставка до вашият дом ! За цяла България ! 200лв. 088 ******** Пазарджик.

И последствията от "развъдникА":

Цитат(Лесиния @ Aug 29 2009, 08:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кученцето ми е почти на два месеца Хъски, от петък започна да повръща и имаше воднисто разстройство, веднага е заведохме на лекар. Биха и две инжекции и ни дадоха антибиотик, който и го даваме сутрин и вечер - определена доза. Спря да повръща от тази сутрин не е и дрискала, но и спря да яде, отпаднала, сякаш неможе и да преглъща, защото се чудеше дали да пий вода. Незнам какво да правя. Нормално ли е това нейно поведение за момента. Постоянно лежи. Искам да уточня, че се предполага това стомашно чревно разстройство да се е получило от една консерва. Моля дайте съвет как да подсиля организма и като не иска нищо да яде. Вече два дни само на вода имам чувството че ще си иде. :(

Цитат(Лесиния @ Aug 30 2009, 09:52 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Преди малко се прибрахме от ветеринарната клиника в пловдив и резултата от изследването е парвовироза и нямало гаранция, че ще се оправи. Искам да разкажа историята на кученцето ми, закупихме си го от развъдника в пазарджик преди две седмици. Явно е дошло заразено от там, защото ветеринаря ни каза, че ние сме били четвърти случай до момента и ни посъветва да отидем да си върнем кучето, защото трябва да се сложи край на това разнасяне на болни животни. Аз се обадих тази сутрин в този развъдник, за да ги уведомя, че разнасят болни кучета. Няма да оставя така тази работа. Сега чакам обаждане от тях и разрешаване на проблема. Не искам и други хора да страдат. ЗАТОВА НЕ КУПУВАЙТЕ КУЧЕТА ОТ ТОЗИ РАЗВЪДНИК. Моля, който прочете това съобщение да уведоми всички свои познати и приятели, които обичат животни и, които искат да си закупят такова да не го правят от развъдниците в България. За тези две седмици така се привързахме към животното, то стана член от семейството ни, а сега ...

Цитат(Лесиния @ Aug 30 2009, 11:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Кученцето ми умря много ми е мъчно... :(

Взето от тук: http://forum.dog.bg/...512#entry680512
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#144 Потребителят е офлайн   Leo13 Икона

Публикувано: 12 September 2009 - 06:25 PM

Четох доста от тази тема . На моменти оставах малко разочарован колко мелези се продават като минават за Ротове.
Но в поста си ще си позволя да разкритикувам и форумните "ветерани" , защото всяко второ мнение е :" Твоето куче няма нищо общо с Ротвайлер , обичай си мелеза." . Ами от части вие сте виновни , защото в 8 страници никой "разбирач" нямаше доблеста да каже колко струва едно Ротче и колко е извадил преди време от собствен джоб , за да се сдобие със сегашния си домашен любимец. Хората си копуват помияри , само защото в обявите виждат най-важното за българина - цената , така че ще помоля да напишете на чист български за колко пари , човек може да се сдобие с перфектно ротвайлерче и колко е вашата месечна издръжка на кучето ви. Като сте тръгнали да помагате го правете до край !

#145 Потребителят е офлайн   StyleBullet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 09:04 PM

Цитат(Leo13 @ Sep 12 2009, 04:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Четох доста от тази тема . На моменти оставах малко разочарован колко мелези се продават като минават за Ротове.
Но в поста си ще си позволя да разкритикувам и форумните "ветерани" , защото всяко второ мнение е :" Твоето куче няма нищо общо с Ротвайлер , обичай си мелеза." . Ами от части вие сте виновни , защото в 8 страници никой "разбирач" нямаше доблеста да каже колко струва едно Ротче и колко е извадил преди време от собствен джоб , за да се сдобие със сегашния си домашен любимец. Хората си копуват помияри , само защото в обявите виждат най-важното за българина - цената , така че ще помоля да напишете на чист български за колко пари , човек може да се сдобие с перфектно ротвайлерче и колко е вашата месечна издръжка на кучето ви. Като сте тръгнали да помагате го правете до край !

Г-не, направо ме изумявате!!! Това е форум, в който можете да научите много за породата, а не е борса за кучета!
Смешно е да твърдите, че "ветераните" и развъдчиците на породата са Ви виновни, че не са взели да калкулират разходите си по закупуването, отглеждането, развъждането, участието по изложби, вет.услуги, вложеният си труд и т.н., на тези 8 страници, които Вие така старателно сте прочели! За каква доблест ми говорите!?! Цената г-не за качествените кучета е висока, за мелезите - ниска, а за осиновяване на безпородно кученце- без пари! След като за един човек цената, а не качеството и здравето на бъдещото му куче е водещо... то моля Ви, всеки има право на своя избор! Тука можете да получите помощ от опитните развъдчици, относно отглеждането, възпитанието, насочването за закупуване на куче от елитен развъдник в БГ или чужбина, развъждането, но не очаквайте някой да започне да Ви калкулира по -горе изброеното..., смешно е!

#146 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 November 2009 - 11:26 PM

Добър вечер на всички, първо да ви честитя за страхотния форум който сте си изградили. Второ да ви се представя, името ми е Борис (вече го вижтате знам ae_085.gif ) И трето да ви представя малкия Аарон, който е на 2-3 месеца и се надявам да е ротвайлер или като такъв ми го продадоха.Ето и снимка на самият него:

Ето и линк за по голям размер Цък

В главата ми се въртят следните въпроси:Найстина ли е Ротвайлер или са ме излъгали(не че ще промени нещо)? Дайте някой съвети как да го научим да ходи в банята да прави нещата си, поне до лето докато може да излиза на вън. Кучето проявява симптоми на пазач, т.е. като мине кола или човек 2 минути преди да разберем той вече е на пост ab_041.gif Още нещо за спането, за сега е на една възглавница до моето легло незнам дали това е най адекватно кажете вие. Хайде за сега това а пък утре ще ви допитвам още неща smile.gif

Лека и мека на всички
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   paha Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
Публикувано: 12 November 2009 - 08:02 AM

Здравей, не съм специалист но и аз имам рот . Според мен кученцето си е ротвайлер и то много сладък! Прилича на моя като малък. да ти е жив и здрав да те радва дълги години!

#148 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 09:16 AM

Цитат(Борис @ Nov 11 2009, 11:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... малкия Аарон, който е на 2-3 месеца и се надявам да е ротвайлер или като такъв ми го продадоха....В главата ми се въртят следните въпроси:Найстина ли е Ротвайлер или са ме излъгали(не че ще промени нещо)? Лека и мека на всички

Здравей, Борис!

Когато едно куче е расово, стопаните му не си задават въпросите, които ти си задаваш. Расовото куче върви с всичките му там документи и салтанати, които ти си си спестил, както и на теб са ти спестили отговори на много въпроси. На расовите ротвайлери от години не се режат опашките ако не друго...Иначе да, кученцето има някои от белезите на породата...

След като тази информация няма да промени нищо, нека спрем дотук, за да не се стига дотам да се окаже, че си много разочарован и, че ние сме ти виновни за нещо ... ако щеш като носители на лошата вест...

Преди да задаваш многократно задавани въпроси, разгледай внимателно форума ... със сигурност ще намериш много полезна информация...

Лека и още по-мека (за какво ли говориш всъщност) и на теб!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#149 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 09:09 PM

Борис, привет!
Разделям въпросите:
1. Относно наистинността - Ми най-общо казано, не. По-горе е обяснено защо. В допълнение за опашките - България не се режат опашки ... от колко .... 9 години вече. Според законодателството от тази година е и незаконно.
2. Ходенето в банята - обяснете му ясно какво точно и къде точно искате да си върши работите. Ротвайлерът обича точните ясни обяснения.
3. Симптоматиката а пазач (каквото и да значи това) - хвърляйте си шапката, ако това е което искате от кучето. Дефинирайте и канализирайте (ясно!) за себе си и кучето тази симптоматика. Прочетете внимателно темите за обучение и възпитание.
4. Възглавницата - най-верятно ще бъде разкъсана; съдържанието - частично погълнато. Не знам дали е най-удачната постелка. Бих я сменила.
Успех с Аарон! Може би това е точно Вашето куче!

Нещо като П. П. Ротвайлер за 100 кинта НЯМА! Ротвайлер без документ за произход НЯМА! Ротвайлер без опашка НЯМА!

#150 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 09:47 PM

arcana по вашите твърдения излиза че този ротвайлер на снимката(инфото е взето от говорилнята) не е Ротвайлер... странна работа, даже този НЕ ротвайлер е станал и шампион...

Poncheens Black Charmer At Tiesto

#151 Потребителят е офлайн   Борис Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 10:08 PM

Това за опашката не е моя вина така ми го продадоха. Няма родословно дърво защото немога да си позволя 1000 лв за куче. На мен си ми харесва Аарончо и за мен е най умното куче :P за един ден започна да възприема че мястото за 'разтоварване' е в банята af_089.gif За сега възглавницата е непокътната след някой ден ще се сменя все пак е временен вариант.

Чаоо smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 10:18 PM

AlStyle, моля, прочетете стандарта на породата и правилниците на FCI и IFR.
Следващо репликиране би било излишно. Спестете си го.

#153 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 10:07 AM

Цитат(AlStyle @ Nov 12 2009, 09:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
даже този НЕ ротвайлер е станал и шампион...

Уважаеми потребителю!

Ако случайно се нуждаеш от напомняне, случката се случва в Англия...ВЕЛИКИЯТ ОСТРОВ...ЧУДОТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ...в Англия на НАЙ-ВЕЛИКИЯ СРЕД ВЕЛИКИТЕ ОСТРОВИ ВСИЧКО Е НАОПАКИ ... както вече казах - там и до ден днешен пълнят умивалниците в обществените тоалетни, за да си измият ръцете и да си наплискат лицето, щото ТАКА СИ ИМ ХАРЕСВА ... щото смесителите за топла и студена вода са нещо ново, а новото е в разрез с традициите, а на ОСТРОВА традициите са ВСЯ И ВСЬО!!!

Та по този повод уважаеми потребителю, спести си сарказма и знай, че ШАМПИОНИТЕ НА АНГЛИЯ имат значение и влияние върху породата РОТВАЙЛЕР, точно толкова, колкото победителят на селската кучшия в с. Банкя може да повлияе върху развитието на арабския кон в световен мащаб...

Шампиони всякакви, титли спечелени къде ли не ... тук ни касае САМО СТАНДАРТА на породата ... без повече коментар!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#154 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2009 - 10:36 AM

Да, приви сте.Пропуснах да спомена, че според стандарта, който е и в България това куче не е Ротвайлер, заради купираната опашка.Бихте ли споделили дали Англия е член на FCI , че сега се рових тук и не успях да намеря тази информация.

#155 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 13 November 2009 - 10:43 AM

http://www.fci.be/membres.aspx
User's Signature

#156 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 11:24 AM

Цитат(dmm @ Nov 13 2009, 10:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>

то и тук са малко по ВЕЛИКОбритански объркани нещата ... ИРЛАНДИЯ е член на МФК, ама коя част от Ирландия не се уточнява...тази дето е част от ВЕЛИКОбритания или само тази отцепническата... важното за тях е БОГ да пази кралицата ... в крайна сметка!

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#157 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 09:43 PM

Поредните мизерници...

Цитат
Здравейте
Това ни е нашият Ценоразпис
100% чисто кръвни "ротвайлерчета"
Може и доставка във района гр.Варна.
Само при едно условие да ни внесете капарото във банката.
Номер на IBAN:
BG73T........211
след това дана информирате със личните ви дани във пощата ни.
email: B......6@abv.bg

1.От-45 дни до 60 дни
цена на Мъжкия е 180 лв.
цена на Женския е 160 лв.
2.От-60 дни до 80 дни
цена на Мъжкия е 220 лв.
цена на Женския е 180 лв.
3.От-3 месеца до 4 месеца
цена на Мъжкия е 300 лв
цена на Женския е 240 лв
4.От-4 месеца до 6 месеца
цена на Мъжкия е 360 лв.
цена на Женския е 300 лв.

ec_117.gif ec_117.gif ec_117.gif
Много яка къщичка:

И супер яка анкета:
Цитат
3. Искате ли да ви разплоди вашият ротвайлер , Моят Max

Поне са си написали, че продават "ротвайлери". Баси...

и още малко мизерия по нашенски от същите типажи:

Цитат
Резервирайте си !!!
Като има време!!!

Добре дошли във "Развъдника"
Ние ви предлагами по-качествени кучета за това работим отлично.
Защо да си купя "Ротвайлер" ?
Ротвайлерът е замен едно куче ,което никое куче неможе да го замени.Куче ,което е здраво набит.
Стойка отлична , няма да сажелявате за това , ако си купете.Ако не си купете ще сажелявате.

User's Signature

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 26 January 2010 - 10:22 PM

Ааа, тия много развеселяват! Направо къртят! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

User's Signature

#159 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 January 2010 - 11:06 PM

Е вече САЖЕЛЯВАМ, че не съм си купила!!! Искам куче "здраво набит"!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#160 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2010 - 11:10 PM

Това прилича на някой от "братчедите"който се е научил да пише по случайност.
Чудя се да се смея ли,или да се гръмна..от смях. ab_041.gif
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни