Обявата ...
Цитат
РАЗВЪДНА ДЕЙНОСТ И ДОСТАВКА НА СИНЕОКИ СИБИРСКИ ХЪСКИ
Цена: 200 BGN
Порода : Сибирско хъски
Данни : ОТЛИЧЕН ИЗБОР НА МАЛКИ ЧИСТОПОРОДНИ КУЧЕНЦА !!! Мъжки и женски кученца в продажба !!! Различни възрасти !!! Обезпаразитени. Паспорт. Доставка до вашият дом ! За цяла България ! 200лв. 088 ******** Пазарджик.
И последствията от "развъдникА":Кученцето ми е почти на два месеца Хъски, от петък започна да повръща и имаше воднисто разстройство, веднага е заведохме на лекар. Биха и две инжекции и ни дадоха антибиотик, който и го даваме сутрин и вечер - определена доза. Спря да повръща от тази сутрин не е и дрискала, но и спря да яде, отпаднала, сякаш неможе и да преглъща, защото се чудеше дали да пий вода. Незнам какво да правя. Нормално ли е това нейно поведение за момента. Постоянно лежи. Искам да уточня, че се предполага това стомашно чревно разстройство да се е получило от една консерва. Моля дайте съвет как да подсиля организма и като не иска нищо да яде. Вече два дни само на вода имам чувството че ще си иде. :(
Преди малко се прибрахме от ветеринарната клиника в пловдив и резултата от изследването е парвовироза и нямало гаранция, че ще се оправи. Искам да разкажа историята на кученцето ми, закупихме си го от развъдника в пазарджик преди две седмици. Явно е дошло заразено от там, защото ветеринаря ни каза, че ние сме били четвърти случай до момента и ни посъветва да отидем да си върнем кучето, защото трябва да се сложи край на това разнасяне на болни животни. Аз се обадих тази сутрин в този развъдник, за да ги уведомя, че разнасят болни кучета. Няма да оставя така тази работа. Сега чакам обаждане от тях и разрешаване на проблема. Не искам и други хора да страдат. ЗАТОВА НЕ КУПУВАЙТЕ КУЧЕТА ОТ ТОЗИ РАЗВЪДНИК. Моля, който прочете това съобщение да уведоми всички свои познати и приятели, които обичат животни и, които искат да си закупят такова да не го правят от развъдниците в България. За тези две седмици така се привързахме към животното, то стана член от семейството ни, а сега ...
Кученцето ми умря много ми е мъчно... :(
Взето от тук:
http://forum.dog.bg/...512#entry680512