Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#261 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 03 November 2010 - 10:25 AM

именно заради това отношение ( влизаш,питаш и биваш нападнат,и ти се обяснява колко си тъп,и си виновен за популацията на бездомни кучета и пр.помия) в този форум влизат все по малко хора,а пишат още по малко...вижте откога са последните мнения,и колко са...но такава е действителността..
а кучето-на 6.5 месеца е нормално да е с малка глава :) няма значение рот ли е,не е ли -обичайте го,и то ще ви се отблагодари..а колкото и грандомански мнения да се изказват- 1000 евра са си нормална цена за клубно куче,дори и в БГ..

#262 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 03 November 2010 - 10:39 AM

Навар, едва ли има човек тук, който не е влизал в някакви спорове... и въпреки това си има постоянно присъствие... и то все от хора, които се интересуват, искат да научат нещо или имат на какво да научат другите. Това с нападенията е силно преувеличено, а относно притесненията, че не се пишат по 100 мнения на ден... ами това не е сайт за запознанства, а форум на НКР. Много информация вече има изписана и хората, които четат могат да научат повечето неща, които ги интересуват и без да питат.
User's Signature

Качена снимка

#263 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 03 November 2010 - 10:52 AM

Кучето , ясно вече , че не е рот... но вас май ви интересуват само парите при положение, че ги опоменахте няколко пъти :tb_195: , н е мисля, че 2000 евро , лева или каквото и да било са много за куче .. .. не знам дали искате да се пофукате или страдате за парите , понеже кучето не е рот, но това само вие си го знаете, само за сведение една подобна горе - долу случка : преди няколко месеца (още не бях влизала във форума и не знаех даже , че има развъдници, това си е друга тема) бяхме във Виетнам, от там закупихме куче - чао чао , разбира се, което щеше да бъде подарък за един познат , който адски много искаше, но по една или друга причина не може да си купи. Та кучета няма да обяснявам за какво бяха , но ние взехме едно от една ферма (така си ги отглеждат там), там развъдници няма , поне аз не чух да има, просто се използват за други цели и щом ще си говорим за пари го взехме за 68 милиона и нещо , това са доста повече от 2000 лева, естествено, то не е с родословие и е доста далеч от стандарта, но беше единственното здраво и беличко. Все пак не го изхвърли собственика му (новия) и не се оплакваше , че не е чао чао. Ние също не ревем , че сме се разсипали по непородисто куче, което си е късокосместо чао в последствие ...ама карай, нали вече го имаш , какво толкова дали е рот или не е....
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#264 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 November 2010 - 10:59 AM

Стига с тези пари де, komodeno обясни какво и как се е случило... няма смисъл да тъпчем на едно място.
User's Signature

Качена снимка

#265 Потребителят е офлайн   komodeno Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2010 - 04:49 PM

Не мога да повярвам, че повечето от вас в този форум са изпълнени с толкова злоба!Да просто ми се ще да имам породисто куче и то Рот,затовя и вие имате такива!Ако исках просто куче щях да си взема едно от многото които се предлагат по обявите!И да не би ми струвало почти нищо!
Каква ми е ползата от това да ви обявя сумата за кято е закупено кучето?Колкото и да ми се иска да ви вярвам не мога-не вярвам че в БГ има толкова много хора които да заплатят такава цена.Все пак това е БГ...
Знам със сигурност че чистокръвен Немски дог върви около 500€, защото си мислех да докарам един До тук но се отказах тъй като трябват мн.документи,а и кученцето трябва да е поне на 3 месеца.
Както и да е, разбрам че повечето от вас са негативно настроени и аз няма да намеря отговор на моя въпрос тук и ще е по-добре да потърся мнение в някой англииски форум в които хората дават съвети и полезна информация вместо да сипят обиди и нападки!

ne razbrah i za6to temata be premestena?Triabva6e sa q tarsq suma vreme.Sega mai savsem nqma da namerq otgovor na postaveniqt ot men vypros.
Qvno i moderatorite na tozi forum ne jelaqt mnogo hora da go 4etat i da publikuvat mneniq!
Izvinqvam se 4e ne pi6a na BG no v rabotata mi nqmam kiriliza.

#266 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 November 2010 - 06:03 PM

Голяма драма, голямо нещо!
komodeno, на кой точно въпрос не Ви беше отговорено?
Темата е нормално да се премести в тема, която е точно по този въпрос. Така информацията във форума е по-систематизирана и хората, които наистина се интересуват, по-лесно намират отговори на въпросите си.
User's Signature

Качена снимка

#267 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2010 - 06:10 PM

Показване на мнениетоkomodeno, в 03 November 2010 - 03:54 PM, написа:

Не мога да повярвам, че повечето от вас в този форум са изпълнени с толкова злоба!Да просто ми се ще да имам породисто куче и то Рот,затовя и вие имате такива!Ако исках просто куче щях да си взема едно от многото които се предлагат по обявите!И да не би ми струвало почти нищо!
Каква ми е ползата от това да ви обявя сумата за кято е закупено кучето?Колкото и да ми се иска да ви вярвам не мога-не вярвам че в БГ има толкова много хора които да заплатят такава цена.Все пак това е БГ...
Знам със сигурност че чистокръвен Немски дог върви около 500€, защото си мислех да докарам един До тук но се отказах тъй като трябват мн.документи,а и кученцето трябва да е поне на 3 месеца.
Както и да е, разбрам че повечето от вас са негативно настроени и аз няма да намеря отговор на моя въпрос тук и ще е по-добре да потърся мнение в някой англииски форум в които хората дават съвети и полезна информация вместо да сипят обиди и нападки!

ne razbrah i za6to temata be premestena?Triabva6e sa q tarsq suma vreme.Sega mai savsem nqma da namerq otgovor na postaveniqt ot men vypros.
Qvno i moderatorite na tozi forum ne jelaqt mnogo hora da go 4etat i da publikuvat mneniq!
Izvinqvam se 4e ne pi6a na BG no v rabotata mi nqmam kiriliza.

Ето и аз като модератор, нежелаещ "публикуване и четене на мнения", а също и като "злобен" потребител да се намеся: кучето ти е било ротвайлер преди няколко поколения. Сега е нещо, което прилича на ротвайлер, без значение за колко са те прекарали да го купиш...нищо лично. Питаш - отговаря ти се. Ако искаш да чуваш само неща, които на теб ще се харесат, така и напиши: "ОТГОВОРЕТЕ МИ ТАКА, ЧЕ ДА МИ СЕ ХАРЕСАТ ОТГОВОРИТЕ ВИ!"

Цената в случая е от значение единствено поради факта, че такова куче НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОДАВАНО ЗА РОТВАЙЛЕР. Всичко останало е преливане от пусто в празно и вече многократно коментирано в тази тема.

Ако трябва да се обобщава: цените са нещо, което ЕДИНСТВЕНО развъждащият кучилото може да определя, а дали има покупателна способност у населението, не си ти тази, която ще даваш оценки от далечен Дубай ... в родната ти България има една много хубава приказка: "Мерак се гаси с пари, а ГОЛЯМ МЕРАК - С МНОГО ПАРИ!"

За всеки влак си има пътници и толкоз ...

Ще сложа снимка на куче от породата ротвайлер, което преди седем години продадох за 1000 лв. Хората дойдоха седмица по-късно и си купиха още едно, да са си компания. До ден днешен не съжаляват за нито една стотинка, похарчена по животното, както и не задават въпроси по форумите: моето РОТВАЙЛЕР ли е или "ПУМИ"

Качена снимка

Само да вметна: смятам, че единствено хората могат да бъдат пумияри. Тук в този форум предпочитаме да наричаме кучета като твоето: мелези, мелезаци, "кръстоски", неродословни кучета и пр. фолклор. Затова спести ни песента за нараненото ти его и иди да се оплачеш в някой чужд форум от нелюбезните си съграждани...

Пожелавам успех! Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#268 Потребителят е офлайн   komodeno Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2010 - 07:05 PM

Ясно ми става що за форум е това,щом и модератора е така негативно настроен....
Много ми е ясно че за всеки влак си има пътници.
Темата можеше да се развие и по-по добър сценарий,ако вие "мили хора" Просто бяхте изказали мнение какво мислите за кучето.Пуми е шега,но виждам че тук хората нямат особено чувство за хумор.
До колкото до цената винаги ще се намери някой които да плати повечете!
Силно съжелявам че не сте тук за да разберете Как се купува в Дубай куче!Няма развъдници и хора които се занимават с развитието на породите.Всичко е просто бизнес....
Кученцето прилича доста на Ротвайлер,но пък има и доста недостатъци.Все пак потърсих мнение от хора които разбират.Както вече ви казах дори и доктора До последно ме убеждаваше че главата му ще се промени и че Зевс е Рот.
Явно е обаче че вие не сте така любезни хей така да си кажете мнението.Стана ясно че тук човек може само да чете а не бива да пише,пък камоли и въпроси да задава.Позволи ли си да пусне тема ще бъде здъфкан и изплют!
Дано да промените начина по които съдите за ситуациите и хората преди да ги нападате и оплюете!
Приятна вечер на всички!

#269 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 November 2010 - 07:19 PM

И в тоз момент потребителят се разсърди и си тръгна :ab_041: Няма угодия...
User's Signature

Качена снимка

#270 Потребителят е офлайн   komodeno Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2010 - 11:57 PM

Имах доста време и успях да по прочета из форума.Сега вече ми е ясно че тук Всеки човек позволил си да попита нещо късаещо външният вид на кучето му бива хулен,обиждан и най-накрая обявен за пълен идеот!Не всеки би могъл да намери куче с родословно дърво,а и не всеки би могъл да даде толкова пари колкото развъдника поиска.това обаче не пречи хората да притежават кучета представители на породата та било то и без документи.Ако почетеге ще видите че в америка повечето ротчета са с купирани опашки,но тук те са обевени за мелези !
Как е възможно модераторът да е толкова високомерен и да гледа да обиди всеки който поиска оценка на външния вид на кучето си?!Едно е Ясно,че тук ще си остане само той!А доколкото това кой е пумияр кучето или човека ще ви кажа че това е Модераторът които пише с червено,да не би случайно някой да пропусне поредната му просташка изява!
Е останете си със здраве.
Аз ще ида да почета в някой по човешки форум,където хората изказват мнения а не се заяждат с другите потребители!
За ваше сведение не сте единствени.Искаше ми се да мога да чета и пише на собствения си език.Вярвах че у нас хората разбират от кучета и биха дали добри съвети но уви заблудила съм се!
Happy writing to all it's time for me to move on.....

#271 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2010 - 12:18 AM

Показване на мнениетоkomodeno, в 03 November 2010 - 11:02 PM, написа:

А доколкото това кой е пумияр кучето или човека ще ви кажа че това е Модераторът които пише с червено,да не би случайно някой да пропусне поредната му просташка изява!За ваше сведение не сте единствени...

Добре де, сега нали ти е по-добре вече :tb_195: ... радвам се, че ти олекна в крайна сметка и ти благодаря за ползотворното включване в нашия скучен и просташки форум ... във връзка с горното, а и по повод изчерпалата се тематика " ротвайлер ли е или пумияр" , със съжаление прекратявам участието ти тук, не за друго , ама подозирам, че така и няма да разбера някога, що е то това твоето "Не всеки би могъл да намери куче с родословно върви" ...

Качена снимка

:beer: :beer: :beer:... и защото всичко е едно привидение, съвършено в това, че е каквото е - без приемане и без отхвърляне, без добро или зло ...човек може да се пукне от смях ...:beer: :beer: :beer:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#272 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 04 November 2010 - 12:23 AM

Говорите за злаба, но аз такава виждам само от вашите постинги. Първо беше Елена07, сега модератора. Предлагам да станете от компютъра, да преброите до 10, чаша студена вода също действа ободряващо и да приемете фактите. Много отдавна ви се "каза" отговърът, който търсихте, а че той не ви се понрави ... ами това трябва ли да е наш проблем?
А сега виждам и постингът ви над моя и съм изумена! :ud_009:
Наистина отидете в друг форум. Ще е добре ... за вас.

П.п. И едно уточнение тъй като и тук малко бъркате нещата - ветеринарните лекари първо и основно са учили медицина, да мога да помагат и спасяват животните, живота им, а не да дават оценки за породността им.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#273 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 November 2010 - 12:50 AM

Показване на мнениетоdmm, в 03 November 2010 - 11:28 PM, написа:

Предлагам да станете от компютъра, да преброите до 10, чаша студена вода също действа ободряващо и да приемете фактите.

Шоколада също много помага ..... :md_064: .... така се произвежда повече ендорфин и съответно си мноооогооо щастлив.... :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#274 Потребителят е офлайн   nikiK Икона

Публикувано: 06 November 2010 - 03:54 PM

До някъде е право момичето да се сърди, можехте да му кажете просто и ясно - А ми да, кучето не е расово. Без излишни обяснения и умности. Като гледам тука има хора които гледат ротвайлери от 3- 4 години и вече се смятат за експерти! Което е смешно. Това ми е първият пост, въпреки, че чета форума от години и малко ме подразниха някои неща, та затова си рекох да драсна нещо(за сега толкова)- макар и тъпо.:ab_041:
За да няма неподготвени изказвания, искам да кажа, че първият ми ротвайлер го взех през 97 год. , та затова не съм съвсем бос около нещата за породата.
Поздрави!

#275 Потребителят е офлайн   eonix Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 November 2010 - 04:31 PM

Навярно темата ми не е в правилния раздел, което ако е така моля да ме извините, но трябва да знам дали е чисто това куче.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#276 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Веганство, животни, анатомия, мениджмънт, музика, природа, нощни разходки :) , кулинария , пътуване и други.

Публикувано: 06 November 2010 - 04:53 PM

Ако си го изкъпал е чисто .... ако не е мръсно :dry: :dry: :dry:
User's Signature

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.

#277 Потребителят е офлайн   eonix Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 November 2010 - 04:56 PM

Добре де, знаеш какво имам предвид, а се правиш на Къци... Напълно сериозен бях, не приемайте темата за е*авка :)

#278 Потребителят е офлайн   kal4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2010 - 05:05 PM

Хубаво си е кучето!
А дали е ротвайлер - има ли значение :)

#279 Потребителят е офлайн   elsss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2010 - 05:24 PM

Ако си задваше правилно въпроса и ако си беше взел кучето от развъдник нямаше да се правя на Къци , :ea_103: , кучето не е "чисто" , тоест породисто ако не си го взел от развъдник, както каза kal4ev - толкова ли е важно за теб? Може да прилича на рот , но не е ....
User's Signature

#280 Потребителят е офлайн   eonix Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 November 2010 - 07:03 PM

Не е мое, но това исках да знам - дали е чистокръвно :)

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни