НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...
#261 Guest_navar_*
Публикувано: 03 November 2010 - 10:25 AM
а кучето-на 6.5 месеца е нормално да е с малка глава :) няма значение рот ли е,не е ли -обичайте го,и то ще ви се отблагодари..а колкото и грандомански мнения да се изказват- 1000 евра са си нормална цена за клубно куче,дори и в БГ..
Публикувано: 03 November 2010 - 10:39 AM
Публикувано: 03 November 2010 - 10:52 AM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 03 November 2010 - 04:49 PM
Каква ми е ползата от това да ви обявя сумата за кято е закупено кучето?Колкото и да ми се иска да ви вярвам не мога-не вярвам че в БГ има толкова много хора които да заплатят такава цена.Все пак това е БГ...
Знам със сигурност че чистокръвен Немски дог върви около 500€, защото си мислех да докарам един До тук но се отказах тъй като трябват мн.документи,а и кученцето трябва да е поне на 3 месеца.
Както и да е, разбрам че повечето от вас са негативно настроени и аз няма да намеря отговор на моя въпрос тук и ще е по-добре да потърся мнение в някой англииски форум в които хората дават съвети и полезна информация вместо да сипят обиди и нападки!
ne razbrah i za6to temata be premestena?Triabva6e sa q tarsq suma vreme.Sega mai savsem nqma da namerq otgovor na postaveniqt ot men vypros.
Qvno i moderatorite na tozi forum ne jelaqt mnogo hora da go 4etat i da publikuvat mneniq!
Izvinqvam se 4e ne pi6a na BG no v rabotata mi nqmam kiriliza.
Публикувано: 03 November 2010 - 06:03 PM
komodeno, на кой точно въпрос не Ви беше отговорено?
Темата е нормално да се премести в тема, която е точно по този въпрос. Така информацията във форума е по-систематизирана и хората, които наистина се интересуват, по-лесно намират отговори на въпросите си.
Публикувано: 03 November 2010 - 06:10 PM
komodeno, в 03 November 2010 - 03:54 PM, написа:
Каква ми е ползата от това да ви обявя сумата за кято е закупено кучето?Колкото и да ми се иска да ви вярвам не мога-не вярвам че в БГ има толкова много хора които да заплатят такава цена.Все пак това е БГ...
Знам със сигурност че чистокръвен Немски дог върви около 500€, защото си мислех да докарам един До тук но се отказах тъй като трябват мн.документи,а и кученцето трябва да е поне на 3 месеца.
Както и да е, разбрам че повечето от вас са негативно настроени и аз няма да намеря отговор на моя въпрос тук и ще е по-добре да потърся мнение в някой англииски форум в които хората дават съвети и полезна информация вместо да сипят обиди и нападки!
ne razbrah i za6to temata be premestena?Triabva6e sa q tarsq suma vreme.Sega mai savsem nqma da namerq otgovor na postaveniqt ot men vypros.
Qvno i moderatorite na tozi forum ne jelaqt mnogo hora da go 4etat i da publikuvat mneniq!
Izvinqvam se 4e ne pi6a na BG no v rabotata mi nqmam kiriliza.
Ето и аз като модератор, нежелаещ "публикуване и четене на мнения", а също и като "злобен" потребител да се намеся: кучето ти е било ротвайлер преди няколко поколения. Сега е нещо, което прилича на ротвайлер, без значение за колко са те прекарали да го купиш...нищо лично. Питаш - отговаря ти се. Ако искаш да чуваш само неща, които на теб ще се харесат, така и напиши: "ОТГОВОРЕТЕ МИ ТАКА, ЧЕ ДА МИ СЕ ХАРЕСАТ ОТГОВОРИТЕ ВИ!"
Цената в случая е от значение единствено поради факта, че такова куче НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОДАВАНО ЗА РОТВАЙЛЕР. Всичко останало е преливане от пусто в празно и вече многократно коментирано в тази тема.
Ако трябва да се обобщава: цените са нещо, което ЕДИНСТВЕНО развъждащият кучилото може да определя, а дали има покупателна способност у населението, не си ти тази, която ще даваш оценки от далечен Дубай ... в родната ти България има една много хубава приказка: "Мерак се гаси с пари, а ГОЛЯМ МЕРАК - С МНОГО ПАРИ!"
За всеки влак си има пътници и толкоз ...
Ще сложа снимка на куче от породата ротвайлер, което преди седем години продадох за 1000 лв. Хората дойдоха седмица по-късно и си купиха още едно, да са си компания. До ден днешен не съжаляват за нито една стотинка, похарчена по животното, както и не задават въпроси по форумите: моето РОТВАЙЛЕР ли е или "ПУМИ"

Само да вметна: смятам, че единствено хората могат да бъдат пумияри. Тук в този форум предпочитаме да наричаме кучета като твоето: мелези, мелезаци, "кръстоски", неродословни кучета и пр. фолклор. Затова спести ни песента за нараненото ти его и иди да се оплачеш в някой чужд форум от нелюбезните си съграждани...
Пожелавам успех!

Публикувано: 03 November 2010 - 07:05 PM
Много ми е ясно че за всеки влак си има пътници.
Темата можеше да се развие и по-по добър сценарий,ако вие "мили хора" Просто бяхте изказали мнение какво мислите за кучето.Пуми е шега,но виждам че тук хората нямат особено чувство за хумор.
До колкото до цената винаги ще се намери някой които да плати повечете!
Силно съжелявам че не сте тук за да разберете Как се купува в Дубай куче!Няма развъдници и хора които се занимават с развитието на породите.Всичко е просто бизнес....
Кученцето прилича доста на Ротвайлер,но пък има и доста недостатъци.Все пак потърсих мнение от хора които разбират.Както вече ви казах дори и доктора До последно ме убеждаваше че главата му ще се промени и че Зевс е Рот.
Явно е обаче че вие не сте така любезни хей така да си кажете мнението.Стана ясно че тук човек може само да чете а не бива да пише,пък камоли и въпроси да задава.Позволи ли си да пусне тема ще бъде здъфкан и изплют!
Дано да промените начина по които съдите за ситуациите и хората преди да ги нападате и оплюете!
Приятна вечер на всички!
Публикувано: 03 November 2010 - 11:57 PM
Как е възможно модераторът да е толкова високомерен и да гледа да обиди всеки който поиска оценка на външния вид на кучето си?!Едно е Ясно,че тук ще си остане само той!А доколкото това кой е пумияр кучето или човека ще ви кажа че това е Модераторът които пише с червено,да не би случайно някой да пропусне поредната му просташка изява!
Е останете си със здраве.
Аз ще ида да почета в някой по човешки форум,където хората изказват мнения а не се заяждат с другите потребители!
За ваше сведение не сте единствени.Искаше ми се да мога да чета и пише на собствения си език.Вярвах че у нас хората разбират от кучета и биха дали добри съвети но уви заблудила съм се!
Happy writing to all it's time for me to move on.....
Публикувано: 04 November 2010 - 12:18 AM
komodeno, в 03 November 2010 - 11:02 PM, написа:
Добре де, сега нали ти е по-добре вече

Публикувано: 04 November 2010 - 12:23 AM
А сега виждам и постингът ви над моя и съм изумена!

Наистина отидете в друг форум. Ще е добре ... за вас.
П.п. И едно уточнение тъй като и тук малко бъркате нещата - ветеринарните лекари първо и основно са учили медицина, да мога да помагат и спасяват животните, живота им, а не да дават оценки за породността им.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 November 2010 - 12:50 AM
dmm, в 03 November 2010 - 11:28 PM, написа:
Шоколада също много помага .....

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 06 November 2010 - 03:54 PM

За да няма неподготвени изказвания, искам да кажа, че първият ми ротвайлер го взех през 97 год. , та затова не съм съвсем бос около нещата за породата.
Поздрави!
Публикувано: 06 November 2010 - 05:05 PM
А дали е ротвайлер - има ли значение :)
Публикувано: 06 November 2010 - 05:24 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.