НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...
Публикувано: 10 May 2012 - 09:14 PM
todor_nenovv, в 10 May 2012 - 05:52 PM, написа:

Аз ли недовиждам или... Правите ни на луди? Това е мъжко куче! Нямям време да ровя по нета,ама...Писна ми от измамени според волятата им!
Поздрави
Гергана Атанасова
Публикувано: 10 May 2012 - 09:14 PM

Аз ли недовиждам или... Правите ни на луди? Това е мъжко куче! Нямам време да ровя по нета,ама...Писна ми от измамени според волятата им!
Поздрави
Гергана Атанасова
Публикувано: 10 May 2012 - 09:32 PM
geriat, в 10 May 2012 - 09:14 PM, написа:

Аз ли недовиждам или... Правите ни на луди? Това е мъжко куче! Нямам време да ровя по нета,ама...Писна ми от измамени според волятата им!
Поздрави
Гергана Атанасова
Гери само там ли гледаш

едва ли има такова куче в Сливен един силно известен с кинологията си град

Публикувано: 10 May 2012 - 09:58 PM

ами какво прецакан съм поне кученцето да е живо и здраво, а аз да си има обеца на ухото ( за трети път) 2 ротвайлера и един лабрадор купени по интернет и всичките сме измамени ама пък кучетата много обичливи

всички имаме кучета, но някой от нас имат ротвайлер
Публикувано: 10 May 2012 - 10:10 PM
пратих гневен имел на момчето от което взех кучето и вижте какво ми отговори правя copy-paste
"kolega kucheto ti 6te stane po dobro ot tova na snimkite samo iska hubava hrana i kalcii"

Публикувано: 10 May 2012 - 10:32 PM
todor_nenovv, в 10 May 2012 - 08:10 PM, написа:
пратих гневен имел на момчето от което взех кучето и вижте какво ми отговори правя copy-paste
"kolega kucheto ti 6te stane po dobro ot tova na snimkite samo iska hubava hrana i kalcii"
Е,за жалост!
Критиката към Вас ,не е злонамерена! Искаме хората да се поучат,но-уви! Все говорим-пишем...файда малко,защо ли? Все,нямам обяснение!
Обичайте си кучето-то няма вина,че не е расово! Ще направите услуга на обществото,както и заради Вас самите...,за да не се размножи-кастрирайте! Ще направите услуга,не само за породата,ако наистина я харесвате,но и за обществото-да няма размножени кучета по улиците,демек=улични,породоподобни! А пък,някой ден,живот и здраве,ще си вземете и породисто! Ако,не,винаги можете да си осиновите-според размер,цвят...и т.н. Да спасите една жива душа!
Поздрави
Гери
Публикувано: 10 May 2012 - 10:55 PM
За да сте сигурен, че следващата снимка която Ви пратят е истинска, а не на някое куче изкарвано по изложби, ползвайте тази функция на гугъл:

Публикувано: 11 May 2012 - 10:01 AM

искрено се надявам поне да прилича на 80% на истински ротвайлер защо много я обичам тази порода

Публикувано: 11 May 2012 - 10:20 AM
Когато човек иска расоо куче събира ако трябва и 1 год и си купува тъй желаното куче.
Покупката на кола или телевизор българина избира внимателно и проучва,а си купува куче все едно си купува хляб.
Най-мразя като ми влязат в магазина и да ме питат продавате ли кученца и като получат отрицателен отговор виждам разочаровани физиономиии,а ама как така ние искахме сега да си го купим.

Дано кутрака е здрав няма значение на какво ще прилича като порасне важното е да го обичаш,социализираш и обучаваш правилно.

Казваш,че обичаш породата,но купувайки си куче от някой търгаш не и помагаш напротив срещам някакви подобия на рот по улиците.Но това не са кучетата,по които въздишаш в нета.
И за да не звуча като лелка размахваща пръст ще ти кажа,че моят рот не е расов,а е от ей такива междусъседски скачки.Наподобява малко на рот,няма лошо да гледаш мелез,но примерно да си го осиновил да си спасил живот,а не да тъпчеш джобовете на такива хора продаващи ''стока'' на килограм.
Такива кучета не трябва да се развъждат,добре ще направиш ако го кастрираш или трябва да си много внимателн.
Публикувано: 11 May 2012 - 10:51 AM
не съжалявам за кучето обичам го и то ме обича. съжалявам само, че хората са такива. ами да следващият път (дано да е след най-малко 15год) ще си взема куче от развъдник.
да три пъти се паря. за лабрадора беше преди години и гаджето ми каза - жив му снимките колко е сладък за предния рот пък ситуацията беше друга. имаше едно котило и стопанина щеше да ги изнася за турция само моето нямаше защото беше много безжизнено само стоеше не скачаше, не играеше. знаех,че не 100% рот ама нямаше да остава. искаше му 150лв аз имах само 100. обещах му да му дам другите ама го запалих....
така, че сега наистина се прецаках без да го осъзнавам .
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ТУК ХОРАТА СА ТОЛКОВА ГОТИНИ И МЕ ПОДКРЕПЯТЕ НЕ МЕ СЪДИТЕ И УБИЖДАТЕ