Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#341 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 16 April 2012 - 05:21 PM

Не не е нормално.Породисто куче е куче с родословие,което предполагам нямате.
ето го стандарта:
http://forum.dog.bg/...b5%d0%b3%d0%be/

тук има тема за белите петна:
http://forum.dog.bg/...bc%d0%b0%d0%bb/

Дайте снимка на кучето ако може :smile: в цял ръст
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#342 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 April 2012 - 05:37 PM

Качена снимка

Качена снимка

#343 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 April 2012 - 07:17 PM

Снимките са тук вече от време, какво мислите?

#344 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2012 - 07:53 PM

Ай ай ай...
Защо, ако се окаже, че не е ротвайлер, какво ще направиш с кучето?
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#345 Потребителят е офлайн   Lafferty Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 April 2012 - 06:44 AM

Аз ще го задържа при всички обстоятелства, просто ми е интересно това с белите петанца.

#346 Потребителят е офлайн   swillenoW Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 April 2012 - 08:56 PM

Здравейте.Имам женски ротвайлер на 7години.Досега нее заплождан сигорно сее разгновал но хората от които го зех са нямали време да се занимават та рота е мой от 1 година искам да разбера дали 6те се разгони и саответно да роди.Имали някакви ваксини за разгонване и някакви такива искам да го заплодим но незнам как.О4аквам отговори от компетенти по тази тема хора. :re_037:

#347 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 22 April 2012 - 09:12 PM

Тук няма да получиш такива съвети.Този форум е против нечистопородното развъждане.
Предполагам нямаш родословие .Най-вероятно темата ти ще бъде изтрита!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#348 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2012 - 10:11 PM

Показване на мнениетоswillenoW, в 22 April 2012 - 09:56 PM, написа:

Здравейте.Имам женски ротвайлер на 7години.Досега нее заплождан сигорно сее разгновал но хората от които го зех са нямали време да се занимават та рота е мой от 1 година искам да разбера дали 6те се разгони и саответно да роди.Имали някакви ваксини за разгонване и някакви такива искам да го заплодим но незнам как.О4аквам отговори от компетенти по тази тема хора. :re_037:

Скайп - m.a.h.o.r.e.c

И ще ти разкрия всички тънкости на ритуала :ab_041: :ab_041: :ab_041:
И ще ти обесня защо не бива да се занимаваш с подобни глупости :ae_085:
По лесно е да различиш морето от контитентите, отколкото пропастта между индивидите или народите. - Дедо ти Ганди :wb_052:

#349 Потребителят е офлайн   Anim Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2012 - 07:51 PM

махорец,Твоята кучка не роди ли помиярчета преди време? От един доста настоятелен мъжкар, който се беше прехвърлил в двора? И ако това е житейски опит... Бай дъ уей, с кой по ред профил си тук?

#350 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2012 - 08:42 PM

Показване на мнениетоAnim, в 28 April 2012 - 08:51 PM, написа:

махорец,Твоята кучка не роди ли помиярчета преди време? От един доста настоятелен мъжкар, който се беше прехвърлил в двора? И ако това е житейски опит... Бай дъ уей, с кой по ред профил си тук?

Преди време, преди време..... 4 години. Преди 3 години - планирано, преди 2 години - планирано. И туй то! Вече не ми се занимава с кучета, много са досадни, особено като минат 30-тия ден.... отблъскваш ги и те пак ти налитат върху краката, все едно са некви програмирани роботчета :ab_041: :ab_041:

П.С. Най - ме е яд за едно страхотно мъжко кученце, което не можах да си го запазя. Още си бия кратуната в ръба като го видя какъв голям як тукмак с толкова голяма тиква, колкото е голям и инатът му. :ba_025:
Не ми дават да го откупя, язък! :eg_033:

МОД.

Потребителят Плайерс - Махурец е типичен пример за дебил, правещ всичко онова, което си е наумил. Без значение от последствията и вредата от собствените му действия. Примитив. От най-типичните, че се и хвали...кога ли и него някой ще го заплоди? Планувано.

#351 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2012 - 09:13 AM

Цитат

KOKO_KO МОД.
Потребителят Плайерс - Махурец е типичен пример за дебил, правещ всичко онова, което си е наумил. Без значение от последствията и вредата от собствените му действия. Примитив. От най-типичните, че се и хвали...кога ли и него някой ще го заплоди? Планувано.

Скъпо модераторче-КОКО_KO, точно такива дребни мошенници като теб най - малко имат право да ме коментират. Все ''заплоден'' ходя от такива комплексирани мишоци като теб. Да, правя всичко, което си наумя, за разлика от теб - кой ли е дебила в случая?

#352 Потребителят е офлайн   Gutzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2012 - 12:55 PM

Показване на мнениетоPlayers, в 30 April 2012 - 09:13 AM, написа:

Цитат

KOKO_KO МОД.

Скъпо модераторче-КОКО_KO, точно такива дребни мошенници като теб най - малко имат право да ме коментират. Все ''заплоден'' ходя от такива комплексирани мишоци като теб. Да, правя всичко, което си наумя, за разлика от теб - кой ли е дебила в случая?

Титанично изокване! Направо ми оправи деня.

Признавам, че това мойто сега си е чист спам, но не можах да се въздържа. :db_046:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#353 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2012 - 01:17 PM

Цитат

Титанично изокване!

Това не е нищо, просто си отлагам бан-а, за после! :mg_062:

МОД.

Нищо не отлагаш, умнико. Не ти решаваш тук какво да се случва. И щото ме помолиха да те оставя да се раздадеш, те оставям да дращиш. Знам, че е скучно на село, дай най-доброто от себе си.

#354 Потребителят е офлайн   todor_nenovv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 May 2012 - 04:36 PM

здравейте имам ротвайлер на 2 месеца и половина. тялото му върви добре, краката се издължават, гръдният кош се разширява. притеснява ме само, че всички ми казват "главата му малка". нормално ли е развитието си това, главата да изостане и после да навакса след време. може би те очакват да е като на възрастно куче. знаете какви са главите на 3-4 годишни мъжкари. моля дайте мнение и предварително благодаря :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

всички имаме кучета, но някой от нас имат ротвайлер

#355 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2012 - 09:50 PM

Показване на мнениетоtodor_nenovv, в 09 May 2012 - 04:36 PM, написа:

моля дайте мнение и предварително благодаря :)

Кученцето от снимките не показва достатъчно типични за породата белези. Ще си спестите разочарования, ако спрете да очаквате да развие такива когато израсте. Това включва както формата, така и големината на главата.

С най-добри чувства
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#356 Потребителят е офлайн   todor_nenovv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 May 2012 - 11:05 PM

много кофти ми стана, залагах много на него. преди малкия имах друг ротвайлер който също не стана типичен. много се натъжих. винаги съм мечтал за красив ротвайлер :(

между другото какво не Ви харесва и кое не е както трябва, свят, козина, структура?
User's Signature

#357 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2012 - 07:35 AM

Показване на мнениетоtodor_nenovv, в 09 May 2012 - 11:05 PM, написа:

много кофти ми стана, залагах много на него. преди малкия имах друг ротвайлер който също не стана типичен. много се натъжих. винаги съм мечтал за красив ротвайлер :(

между другото какво не Ви харесва и кое не е както трябва, свят, козина, структура?

Съжалявам, че съм предизвикал у вас такива негативни емоции. Тук в този форум можете да получите информация (не и оценка) за всичко свързано с РАСОВИТЕ РОТВАЙЛЕРИ, ето защо няма място за сръдни и натъжаване.

В името на истината трябва да кажем, че РАСОВО КУЧЕ не се взема "емоционално" и от случайни места или магазини, на принципа "тука има едни страшни кучета". За пример: кучето, което сте използвали за аватар (със сигурност не сте поискали разрешение за това от сръбския собственик на кучето) също е расово и плод на дълги години селекция и много вложени средства.

За расово, а оттам и ТИПИЧНО куче, хората трябва да търсят КЛУБОВЕТЕ ПО ПОРОДИ и да заделят някоя и друга стотинка в повече.

И между другото: всичко в кученцето ми харесва, просто нищо не му е както трябва.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#358 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2012 - 07:46 AM

todor_nenov,моля да ни информирате какво стана с предишното ви куче, което също не е станало "типично". И като веднаж ви се е случило, защо пак повтаряте грешката да си взимате куче от разни борси.И в крайна сметка за какво точно си взимате куче - да е красиво и да ви повдига самочувствието /каквото очевидно ви липсва/ или за да имате верен приятел.Пожелавам ви кученцето да е здраво и да го обичате такова, каквото е. Сега за него ВИЕ сте целия свят.Дано сте ме разбрали правилно.

#359 Потребителят е офлайн   todor_nenovv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 May 2012 - 08:22 AM

здравейте отново : първо относно АВАТАРА МИ казаха ми, че това е майката на моето куче :( в смисъл купих го по интернет и ми пратиха снимка на майката и бащата и това трябва да е майката, но като слушам май не е.....
а предното ми куче много го обичах живя 5 години, но миналата година почина. имаше тумор (рак) и за няколко месеца от некомпетентни ветеринари които искаха само да ми вземат парите умря.
кучето спря да се храни заведох го на лекар той каза от жегата е няма страшно. после вече беше късно за него, но те не ми казаха да го "преспим" а ми даваха надежда, че може да се оправи. няколко операции всеки ден го карах да му слагат системи (30лв)
Не си вземам ротвайлер защото нямам самочувствие, просто са много красиви кучета. разберете ме не го правя за да избивам комплекси просто е така ротвайлер ми харесват, доберманите не. '

но да Вие сте прав в началото е така, но после като го заобичаш не ти пука дали ще е медалист

аз знам, че от развъдник най-добре не съм глупав, но разполагах само със сумата от 200лв. това ми беше тавана, а и като видях "майката" викам тя много красива какво има да му мисля

eто един клип с другото ми куче..... http://vbox7.com/pla...l=2&vid=4592053
като почина скърбяхме като за човек
User's Signature

#360 Потребителят е офлайн   todor_nenovv Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 May 2012 - 07:52 PM

здравейте купих си ротвайлер от Сливен ... исках малко инфо за него и почнах да пиша във форума. потребите КОКО-ко ми обърна внимание на аватара каза, че това е сръбско куче явно известно в средите.... та историята е там, че на мен ми казаха - това е майката на твоето малко :ud_009: и се сещате как реагирам като разбирам, че може и да не е: МОЛЯ КАЖЕТЕ АКО ОЩЕ НЯКОЙ ЗНАЕ ТОВА КУЧЕ ИЗВЕСТНО В КИНОЛОГИЯТА ЛИ Е И МЕН СА МЕ ИЗЛЪГАЛИ. ЧЕ Е МАЙКА НА МОЕТО

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »