НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...
Публикувано: 11 October 2012 - 06:23 PM
mishaka___, в 10 October 2012 - 06:31 PM, написа:
mishaka___, в 09 October 2012 - 10:01 PM, написа:
Молим те да си спестиш празните коментари по адрес на форума. Също така най-добронамерено те съветваме да си пазиш нервите и по възможност да не си го изкарваш на нас, ако имаш някакви несполуки в живота.
Защо триете част от мнението ми? ... съм си го получил съвсем честно и доблестно, с много желание, труд, пот и следване на амбициите до тяхното усъществяване.
МОД.
Уважаваме демократично - революционните ви размисли по темата, затова и ще ви отговорим най-учтиво.
Попитахте ни за мнение и го получихте. Това, че не ви харесва, че са ви прецакали и са ви продали мелез си е ваш проблем. Никой в този форум не е длъжен да се старае да ви се хареса.
dmm, в 10 November 2007 - 12:41 AM, написа:
Форумът е официално място където се говори като правило за расови кучета и правилата на НКР и ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ за нерасови кучета.
Айде сега многоуважаемия администратор да ми премахне абсолютно всички мнения и снимки на мен и моето куче! А след това да си направи труда и профила ми да изтрие, защото не съм публикувал мненията си тук. Просто видях, че тук на почит са господата Kadiev и koko_ko!!!!! Не ставате и мисля, че нямам място тук.
Бях категоричен!!!
Няма да използвам любезни думи, не заслужавате! И това да ми обиждаш кучето на мелез е все едно да теглиш майна по адрес на майка ми, сещаш се какво става нали?
Не ставате, не сте това за което се мислите!!!
Надявам се следващия път в който се опитам дори да вляза в сайта ви да не ме допуска от айпи-то!
И БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ АНТИ-РЕКЛАМА НАЙ-МАЛКО НА ФОРУМА ВИ.
АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС, ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ. И ПОСЛЕДНО ИЗРЕЧЕНИ, НЕ СЪМ ПРЕЕБАН КОКО_КО ЗАЩОТО СИ ИМАМ КУЧЕ КАКВОТО ИСКАМ ЗА ЕДНА ЧЕРПЯЛА С ПРИЯТНИ ХОРА И НЕ МЕ Е ПРЕЕБАЛ НЯКОЙ ЗООБОРСАДЖИЯ.
АЙДЕ......!
Публикувано: 11 October 2012 - 06:41 PM
desi79, в 11 October 2012 - 08:26 AM, написа:
Ами тук е казано всичко. Грижете се за мъника и го обичайте такъв какъвто е. Това си е Вашето кученце. Много хубави моменти Ви желая с него.
Публикувано: 11 October 2012 - 07:14 PM
Irenkadepp, в 27 September 2012 - 10:37 AM, написа:
Ние ще си го обичаме така или иначе.питах защото няма родословие
Аз съм в италиа и тея дето са със родословие струват по 1300 евро и нагоре та затова питам
Щом ще си го обичате без родословие ,което да доказва породната му принадлежност,а именно ротвайлер тогава какво значение има за Вас ''истински'' ротвайлер ли е или мелез,ротоподобен?
Надявам се поне да не решите и Вие да го изхвърляте като този потребител когато разбра,че има породоподобно кученце:
http://forum.dog.bg/...0/page__st__400
Публикувано: 11 October 2012 - 07:56 PM
mishaka___, в 11 October 2012 - 06:23 PM, написа:
Бях категоричен!!!
Няма да използвам любезни думи, не заслужавате! И това да ми обиждаш кучето на мелез е все едно да теглиш майна по адрес на майка ми, сещаш се какво става нали?
Не ставате, не сте това за което се мислите!!!
Надявам се следващия път в който се опитам дори да вляза в сайта ви да не ме допуска от айпи-то!
И БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ АНТИ-РЕКЛАМА НАЙ-МАЛКО НА ФОРУМА ВИ.
АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС, ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ. И ПОСЛЕДНО ИЗРЕЧЕНИ, НЕ СЪМ ПРЕЕБАН КОКО_КО ЗАЩОТО СИ ИМАМ КУЧЕ КАКВОТО ИСКАМ ЗА ЕДНА ЧЕРПЯЛА С ПРИЯТНИ ХОРА И НЕ МЕ Е ПРЕЕБАЛ НЯКОЙ ЗООБОРСАДЖИЯ.
АЙДЕ......!
Така де, най-лесно е да те прееб@т едни приятни хора, ей така за едната почерпка (допускам, че това си искал да кажеш с твоята ЧЕРПЯЛА). После всички прееб@ни сте на опашка тук да ни питате расово ли е, или не и като чуете простичкия отговор, започвате да грачите и страдате от нехаресвани мнения, щото не ви пасват на формулата "прецакан от приятел". Че то това е по-гадно от това, зооборсаджия да те прекара.
И айде, нагледахме се на бедния ти, макар и неграмотен репертоар и айде да не казваш точно ти на администрацията как да си върши работата.
Иначе...пожелавам ти успех в живота и да се грижиш за кучето си така, както те посъветваха хората. На никой не му пука колко и как си прецакан, на мен най-малко. Ако за нещо ми пука, то това е да са по-малко тея, дето утре ще са на твоето дереДЖе (ей така се пише на български)...
Публикувано: 11 October 2012 - 08:01 PM
Публикувано: 11 October 2012 - 08:22 PM
Irenkadepp, в 11 October 2012 - 08:01 PM, написа:
Добре де, толкова ли не разбрахте, че в този форум не вървят тези легенди. Ако имате някакви документи, покажете ги, в противен случай, спестете ни рекламата на безпородното плодене в Италия.
Иначе, ето го долу и самия Еди. Представям си как би изглеждал някой негов син от някоя си "майката им е подарък от техен приател в германия"
Нищо лично.
Публикувано: 11 October 2012 - 08:30 PM
Моя съвет е поне да видите дали имат направени майката и бащата изследвания за ТD-да е здраво кутрето пък на какво ще прилича няма значение щом ще си му се радвате и ще го обичате дори и без родословие.
Публикувано: 11 October 2012 - 08:33 PM
Публикувано: 11 October 2012 - 08:40 PM
ShiBumi_GirL, в 11 October 2012 - 08:33 PM, написа:
Публикувано: 11 October 2012 - 08:49 PM
Цитат
АЙДЕ......!
Ама да, разбира се прееб@л те поредния махленски множител. А колкото до Koko_ko, т.е Орлин Миланов мен лично ме изкарва в повечето случай "извън кожата" още от 2000 г, но за много неща не може да му се отрече, че е прав и на мен лично ми харесва прямия му изказ.
Публикувано: 11 October 2012 - 08:51 PM
Мисля,че вече Ви беше отговорено

Публикувано: 23 October 2012 - 08:12 PM
Публикувано: 23 October 2012 - 09:52 PM
Irenkadepp, в 23 October 2012 - 08:12 PM, написа:
На тази възраст трябва да тежи между 6 и 8 килограма. Както казах: НИКОГА ВЕЧЕ ОТ КВАРТАЛНИ РАЗВЪЖДАЧИ! Измамата е 100% гарантирана! Ама да си го обичате, ей ...
пп. Ако сухото мляко е за кучета, давай смело.
Публикувано: 24 October 2012 - 08:29 AM
Irenkadepp, в 23 October 2012 - 10:57 PM, написа:
Ако кучето не яде и адаптираното мляко аз отново и бързо-бързо бих потърсил услугите на ветеринарен лекар.
п.п. Ама при докторите също е с пари, в Италия особено ...и да, когато човек си закупи животно от сериозен развъдник, то НИКОГА НЕ Е С РАЗСТРОЙСТВО при покупката. И задължително се храни и тежи минимум ОКОЛО ШЕСТТЕ КИЛОГРАМА.