Dog.bg Форуми : НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (26 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...

#421 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2012 - 01:31 PM

Прав си,няма смисъл да си хабим клавиатурата и ти и аз. :beer:
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#422 Потребителят е офлайн   mishaka___ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 06:23 PM

Показване на мнениетоmishaka___, в 10 October 2012 - 06:31 PM, написа:

Показване на мнениетоmishaka___, в 09 October 2012 - 10:01 PM, написа:

МОД.

Молим те да си спестиш празните коментари по адрес на форума. Също така най-добронамерено те съветваме да си пазиш нервите и по възможност да не си го изкарваш на нас, ако имаш някакви несполуки в живота.

Защо триете част от мнението ми? ... съм си го получил съвсем честно и доблестно, с много желание, труд, пот и следване на амбициите до тяхното усъществяване.
МОД.

Уважаваме демократично - революционните ви размисли по темата, затова и ще ви отговорим най-учтиво.

Попитахте ни за мнение и го получихте. Това, че не ви харесва, че са ви прецакали и са ви продали мелез си е ваш проблем. Никой в този форум не е длъжен да се старае да ви се хареса.

Показване на мнениетоdmm, в 10 November 2007 - 12:41 AM, написа:

В този форум се говори ЕДИНСТВЕНО за развъждане под контрола на човека, в частност говорим за контрола и селекцията, упражнявани от Развъдната комисия на НКР. Всяка пропаганда и размисли по темата, различни от написаните по-горе ще се смятат от нас за нарушаване правилата на DOG.BG и в частност на форум НКР.

Форумът е официално място където се говори като правило за расови кучета и правилата на НКР и ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ за нерасови кучета.

Айде сега многоуважаемия администратор да ми премахне абсолютно всички мнения и снимки на мен и моето куче! А след това да си направи труда и профила ми да изтрие, защото не съм публикувал мненията си тук. Просто видях, че тук на почит са господата Kadiev и koko_ko!!!!! Не ставате и мисля, че нямам място тук.
Бях категоричен!!!
Няма да използвам любезни думи, не заслужавате! И това да ми обиждаш кучето на мелез е все едно да теглиш майна по адрес на майка ми, сещаш се какво става нали?
Не ставате, не сте това за което се мислите!!!

Надявам се следващия път в който се опитам дори да вляза в сайта ви да не ме допуска от айпи-то!

И БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ АНТИ-РЕКЛАМА НАЙ-МАЛКО НА ФОРУМА ВИ.

АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС, ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ. И ПОСЛЕДНО ИЗРЕЧЕНИ, НЕ СЪМ ПРЕЕБАН КОКО_КО ЗАЩОТО СИ ИМАМ КУЧЕ КАКВОТО ИСКАМ ЗА ЕДНА ЧЕРПЯЛА С ПРИЯТНИ ХОРА И НЕ МЕ Е ПРЕЕБАЛ НЯКОЙ ЗООБОРСАДЖИЯ.
АЙДЕ......!

#423 Потребителят е офлайн   Chita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 06:41 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 11 October 2012 - 08:26 AM, написа:

Щом си видял майката и бащата и са ти харесали не се притеснявай.Хубава храна,разходки,игри и ще стане прекрасно.Не го връзвай на верига да не съсипеш хубавото кутре.Не забравяй да го обезпаразитяваш редовно и да му слагаш ваксините ,когато трябва .И да ни радваш със снимки :)

Ами тук е казано всичко. Грижете се за мъника и го обичайте такъв какъвто е. Това си е Вашето кученце. Много хубави моменти Ви желая с него.

#424 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 07:08 PM

KOKO_ko как ти се струва,другата седмица го взимаме?Качена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#425 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 October 2012 - 07:14 PM

Показване на мнениетоIrenkadepp, в 27 September 2012 - 10:37 AM, написа:

Ние ще си го обичаме така или иначе.питах защото няма родословие

Аз съм в италиа и тея дето са със родословие струват по 1300 евро и нагоре та затова питам

Щом ще си го обичате без родословие ,което да доказва породната му принадлежност,а именно ротвайлер тогава какво значение има за Вас ''истински'' ротвайлер ли е или мелез,ротоподобен?
Надявам се поне да не решите и Вие да го изхвърляте като този потребител когато разбра,че има породоподобно кученце:

http://forum.dog.bg/...0/page__st__400
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#426 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 07:56 PM

Показване на мнениетоmishaka___, в 11 October 2012 - 06:23 PM, написа:

Айде сега многоуважаемия администратор да ми премахне абсолютно всички мнения и снимки на мен и моето куче! А след това да си направи труда и профила ми да изтрие, защото не съм публикувал мненията си тук. Просто видях, че тук на почит са господата Kadiev и koko_ko!!!!! Не ставате и мисля, че нямам място тук.
Бях категоричен!!!
Няма да използвам любезни думи, не заслужавате! И това да ми обиждаш кучето на мелез е все едно да теглиш майна по адрес на майка ми, сещаш се какво става нали?
Не ставате, не сте това за което се мислите!!!

Надявам се следващия път в който се опитам дори да вляза в сайта ви да не ме допуска от айпи-то!

И БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ИМАТЕ АНТИ-РЕКЛАМА НАЙ-МАЛКО НА ФОРУМА ВИ.

АМАН ОТ ХОРА КАТО ВАС, ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕЖЕ В БЪЛГАРИЯ. И ПОСЛЕДНО ИЗРЕЧЕНИ, НЕ СЪМ ПРЕЕБАН КОКО_КО ЗАЩОТО СИ ИМАМ КУЧЕ КАКВОТО ИСКАМ ЗА ЕДНА ЧЕРПЯЛА С ПРИЯТНИ ХОРА И НЕ МЕ Е ПРЕЕБАЛ НЯКОЙ ЗООБОРСАДЖИЯ.
АЙДЕ......!

Така де, най-лесно е да те прееб@т едни приятни хора, ей така за едната почерпка (допускам, че това си искал да кажеш с твоята ЧЕРПЯЛА). После всички прееб@ни сте на опашка тук да ни питате расово ли е, или не и като чуете простичкия отговор, започвате да грачите и страдате от нехаресвани мнения, щото не ви пасват на формулата "прецакан от приятел". Че то това е по-гадно от това, зооборсаджия да те прекара.

И айде, нагледахме се на бедния ти, макар и неграмотен репертоар и айде да не казваш точно ти на администрацията как да си върши работата.

Иначе...пожелавам ти успех в живота и да се грижиш за кучето си така, както те посъветваха хората. На никой не му пука колко и как си прецакан, на мен най-малко. Ако за нещо ми пука, то това е да са по-малко тея, дето утре ще са на твоето дереДЖе (ей така се пише на български)...

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#427 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:01 PM

Благодаря за мненията ви.бащата има педигрии син е на eddy vomkriegsbamm а майката им е подарък от техен приател в германия.аз на изложби няма да показвам.искаме домашен любимец няма да го оставим а напротив чакаме с нетърпение следващия четвъртък да си го вземеме.въпроса ми е има ли всички външни белези на рот за характера ще говориме с последствие когато имаме допир с кутрето.благодаря ви

#428 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 08:22 PM

Показване на мнениетоIrenkadepp, в 11 October 2012 - 08:01 PM, написа:

Благодаря за мненията ви.бащата има педигрии син е на eddy vomkriegsbamm а майката им е подарък от техен приател в германия.аз на изложби няма да показвам.искаме домашен любимец няма да го оставим а напротив чакаме с нетърпение следващия четвъртък да си го вземеме.въпроса ми е има ли всички външни белези на рот за характера ще говориме с последствие когато имаме допир с кутрето.благодаря ви

Добре де, толкова ли не разбрахте, че в този форум не вървят тези легенди. Ако имате някакви документи, покажете ги, в противен случай, спестете ни рекламата на безпородното плодене в Италия.

Иначе, ето го долу и самия Еди. Представям си как би изглеждал някой негов син от някоя си "майката им е подарък от техен приател в германия"

Нищо лично.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#429 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:30 PM

Бащата на кутрето от снимката е син на Еди,а майка му от къде е ,що е?
Моя съвет е поне да видите дали имат направени майката и бащата изследвания за ТD-да е здраво кутрето пък на какво ще прилича няма значение щом ще си му се радвате и ще го обичате дори и без родословие.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#430 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:31 PM

какви документи кучето не е наше.ако толкова държиш мога да искам.въпроса ми беше друг.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#431 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:33 PM

И да искате не вярвам друго освен паспорт да ви дадат.Не се обиждайте,но сама казахте,че кученцето е без родословие за какви документи говорим тогава?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#432 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:40 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 11 October 2012 - 08:33 PM, написа:

И да искате не вярвам друго освен паспорт да ви дадат.Не се обиждайте,но сама казахте,че кученцето е без родословие за какви документи говорим тогава?
вие ми истрихте поста.документи за мойто немога да взема както вече бях обяснила.ако чете ще видите какво питам.без да се обиждате.мога да искам родословие само за бащата

#433 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2012 - 08:49 PM

Цитат

АЙДЕ......!

Ама да, разбира се прееб@л те поредния махленски множител. А колкото до Koko_ko, т.е Орлин Миланов мен лично ме изкарва в повечето случай "извън кожата" още от 2000 г, но за много неща не може да му се отрече, че е прав и на мен лично ми харесва прямия му изказ.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#434 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 October 2012 - 08:51 PM

Поста Ви е преместен от МОД от другата тема,а не изтрит.
Мисля,че вече Ви беше отговорено :md_064:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#435 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2012 - 08:12 PM

Благодаря за съвета.на 54 дни е и мисля че сега прояжда гранули.първо взехме една италианска ма не я докосваше вчера взехме от най скъпата няма да казвам марка да не правя реклама ама неще.от събота само на гранули е изяло 80 грама водихме го на доктор защото има разстройство пълни изследвания всичко е наред.тежи 3.200 ребрата му се броят.доктора ни посъветва да му купихме сухо мляко купихме и незнам дали да му дадем.благодаря че се отзова

#436 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2012 - 09:52 PM

Показване на мнениетоIrenkadepp, в 23 October 2012 - 08:12 PM, написа:

Благодаря за съвета.на 54 дни е и мисля че сега прояжда гранули..тежи 3.200 ребрата му се броят.доктора ни посъветва да му купихме сухо мляко купихме и незнам дали да му дадем.благодаря че се отзова

На тази възраст трябва да тежи между 6 и 8 килограма. Както казах: НИКОГА ВЕЧЕ ОТ КВАРТАЛНИ РАЗВЪЖДАЧИ! Измамата е 100% гарантирана! Ама да си го обичате, ей ...

пп. Ако сухото мляко е за кучета, давай смело.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#437 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2012 - 10:57 PM

Да за кучета е.сега му сложихме опита го не му харесва утре ще пробваме пак.може ли да е от стрес ?благодаря за отговора

#438 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2012 - 08:29 AM

Показване на мнениетоIrenkadepp, в 23 October 2012 - 10:57 PM, написа:

Да за кучета е.сега му сложихме опита го не му харесва утре ще пробваме пак.може ли да е от стрес ?благодаря за отговора

Ако кучето не яде и адаптираното мляко аз отново и бързо-бързо бих потърсил услугите на ветеринарен лекар.

п.п. Ама при докторите също е с пари, в Италия особено ...
и да, когато човек си закупи животно от сериозен развъдник, то НИКОГА НЕ Е С РАЗСТРОЙСТВО при покупката. И задължително се храни и тежи минимум ОКОЛО ШЕСТТЕ КИЛОГРАМА. :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#439 Потребителят е офлайн   Irenkadepp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2012 - 05:38 PM

Сега бяхме на ветеринар има глисти.купихме антибиотици.за пари не ми говори от събота до днес сме дали около 300€.благодаря за инфото това беше третия път на вет. първо каза че няма нищо сега че има глисти.благодаря

#440 Потребителят е офлайн   miro1a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2012 - 07:50 PM

Цитат

сме дали около 300€.

евала..... :dog: за толква ново ше си купите.. но разбира се... любовта към душица цена няма

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни