НИКОГА куче ОТ МАГАЗИН, от МАХЛЕНСКИ РАЗБИРАЧИ или от РАЗВЪЖДАЧИ НА КИЛОГРАМ! За всички опарили се, а и за да не се опарите...
Публикувано: 01 May 2010 - 12:07 PM
Публикувано: 01 May 2010 - 09:35 PM
Vasko5, в 01 May 2010 - 07:06 PM, написа:
Ако мислите че казахте нещо с това, добре.Но НИЩО съществено не казахте.Човек когато изкаже мнение или позиция съответно би трябвало и да се обоснове и тъй като Вие сигурно сте много компетентен изкажете вашето обоснование, за да може поне човека на когото казахте това да ви разбере.Лесно е да се каже нещо когато не сте доказали твърденията си.Дайте доказателства, аргументи...
По-здрави.
Публикувано: 01 May 2010 - 11:14 PM
Публикувано: 01 May 2010 - 11:28 PM
Но най-важно е собственикът да си го обича и да го гледа с любов.

Aleksandar
Публикувано: 01 May 2010 - 11:47 PM
Vasko5, в 01 May 2010 - 10:35 PM, написа:
С коментар от рода на "виждал съм чужбински ротове" с нищо няма да помогна на човека, та затова попитах дали човека написал това вижда разлики-дефекти или просто си пише. Ако не се обосновеш и не посочиш дефекти и др значи нищо не си казал. То се подразбира по поста, че не е с родословие кучето. Всеки може да види чужбински и наши ротове, по сайтовете е пълно със снимки..

Публикувано: 02 May 2010 - 12:53 AM
Борислав Иванов, в 01 May 2010 - 12:12 PM, написа:
Има една приказка: На харизан кон, зъбите не се гледат

Жив и здрав да ти е куч и се грижи добре за него! Това е по-важното в случая.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 04 May 2010 - 02:29 PM
Цитат
Ето така се правят нещата...някой да не си спомня случайно този вредител на породата? Какъв замах само!

Публикувано: 04 May 2010 - 05:59 PM
KOKO_ko, в 04 May 2010 - 02:34 PM, написа:

Освен, че е вредител на породата, се върти фамилна търговийка и с безпородни кученца, които се продават за породисти, но ... това време ще свърши за тях. Предприети са действия по каналния ред от шепа хора и на милото семейство скоро може да му секне замаха в "развъдната" и търгашеската дейност.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 June 2010 - 11:10 AM

Явно е било от злощастно,нежелано кучило,с баща неизвестен.Братчета и сестрички не знам дали е имало,а ако е имало - нямам представа какво се е случило с тях.Ида дойде пред вратата ни и ние просто я пуснахме вътре.Имам предположение коя е майката,както и кой е нейният собственик,но за жалост са само предположения,без доказателства.Този,когото подозирам си има сайт и е приятел с всеизвестната собственичка на Ричи.Не знам и аз защо го пиша,просто освен тихия гняв,че съществуват деца,които вътрят бизнес с ЖИВОТИ,май друго не мога да направя.А,да ... и да прибирам "издънките",които не отговарят на "стандартите",описани по сайтовете им ...