Ей сега само гледай,как и тук ще те заръфат...ама не кучета ами хора,който приличат на тях по характер.
Или ще ти пратят ей на този адрес:
http://forum.bg-mamma.com/Де да приличаха на кучета по характер щеше да е добре,ама...В бгмамата са тотално изкрейзили,няма нужда да ме пращат там,виждам ги всекидневно в парка-90% от жените като родят изперкват на тема дете и вече всичко им пречи,ама това е тема на друг разговор.А на някой като му се ръфа да ръфа,аз пък ще си я сложа напреки по случая-писна ми от глупости-оплаче се някой,че си е загубил кучето,нападат го колко е несериозен и т.н.,каже някой ,че дава кученца-леле ще го изядат,има хора,които се чувстват велики,че хранят няколко помиара или лекуват такива,е сори ама не са,всеки си има свое мнение и живот и никой не може да му се налага.Обичам си кучетата,подчертавам своите,за който нося отговорност и съм отгледала от мръвки,не тия дето ме лаят и нападат!Никога няма да си осакатя животните с кастрация-лично и твърдо мнение-достатъчно отговорна съм за да не съм допуснала до сега за 20 години издънка и без свещената им кастрация!Никога няма да допусна някой да навреди на семейството ми,вкл. и на животните,защото те са неразделна част от него,пък дори и да се наложи сама да отстранявам проблема-това е естествен подбор,оцелява най-силния-в случая аз!И наистина мисля,че евтаназията е най-доброто решение на проблема с бездомните кучета,просто трябва да се даде срок до който каквото се осиновява да се осиновява и то не само за момента.После всичко да приключи бързо и безболезнено,като същевременно след това продължава да се следи какво става на улицата,а не баба еди коя си ,която храни 10 мивки да ги скрие за деня и после пак да ги пусне-изненадващи проверки,изискване за регистрация,данък и маркиране и което не попада в списъка на законните-към кучкарника,ако не влезе в ред до две седмици-инжекция,да видите как ще се почисти града,а и една инжекция е доста по-евтина от издръжката,та най-накрая данъка който ни събират ще може да се използва за построяване на градинки само за кучета,кошчета за почистване и прочие нужни нам неща,които сега можем само да мечтаем,за да се храни ,кастрира и гледа лаещата гнус,която утре пак ще е на улицата!Да,крайна съм но се видя,че за толкова години решение няма и за да не ме обвините,че не обичам кучетата-почти същите мерки ми се въртят в главата и за циганите,ама нали ги направихме европейци...шегичка.