Dog.bg Форуми : Сеславските пит и ризен

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Сеславските пит и ризен Измъкнахме ги

#41 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 December 2009 - 11:01 AM

Цитат(Rasta @ Dec 9 2009, 06:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Втора точка: Около 23.12 няма да ме има за 4-5 дни. Не ми се иска да го оставам на хотел, защото пак ще изпадне в дълбока депресия и шок. Моля ако някой има възможност да го прибере за този период в домашна обстановка, за да не го стресираме допълнително...

Молба : дали не ни се намира някой мил форумец, който живее в Студентски град ,за да извежда и храни кучето за тези 5 дни ? Или ако има възможност да го вземе вкъщи за това време? Кучeто е отлично с хора и животни, много добро куче е ,но още един път в бокс -ще се съсипе..тамън се поокопити от изолатора... Нямате представа колко е готиииин Бруно- с неговите разногледи очи, гушлив ,невероятно куче ,такъв куче-коте..:)

п.п.Налага ми се да прося за парична помощ -на куч му предстоят още изследвания, операция, чипиране - нямя възможност в момента да ги платя.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#42 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 December 2009 - 12:48 PM

Rasta, наистина ли ще са само 5 дена?
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 December 2009 - 01:04 PM

щом съм го писала, не е било случайно. Но предпочитам някой да го вземе, а не да остава за 5 дни в нассам с котките, защото не ми се рискува...Моля някой ако има възможност-нека го поеме за това време...Не искам да го давам на хотел в клетка пак...
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#44 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2009 - 09:50 AM

A Бренда кой ще я гледа?

#45 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2009 - 02:18 PM

Днес имаме интервюта с 2-ма кандидати за Горан...Стискайте му палци на момчето(което днес е захапало едно от момичетата, които се грижат за него)

За Бруно вече можем да очакваме информация само от Agalina .
User's Signature

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

#46 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 December 2009 - 04:12 PM

За пита Бруно.Вчера го заведох да го кастрират и оперират некротизирал връх на опашката.
Кучето е в ново приемно семейство, временен дом.Прецених ,че Раста не е в състояние да се грижи за Бруно.Както впрочем не бих и поверила никога повече ,ако зависеше от мен ,нито едно животно (това е моят начин да предам нещата максимално сдържано).
Важното e ,че кучето е подслонено .Проблемът е че са необходими пари за лечение и за храна ,които към момента аз не мога да поема.Ще съм благодарна ако някой може да отдели трохички за Бруно.
User's Signature

#47 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 16 December 2009 - 05:36 PM

ud_009.gif Понеже следя темата от самото начало,та да се включа и аз.Участвах и с малко трохички,но сега дядо Коледа ще подари на момчето нагръдник,та да питам, Раста ,какво стана бе,що кучето не е при тебе?Вчера до колкото разбрах, кучето е щяло да замине на операционната маса,щото си го била нахранила eg_033.gif преди това,едва са го спасили.Опашката му в окаяно състояние,щото не си го водила на превръзка,за това ли го измъкна ,да го умориш, да се мъчи животното,ако не беше Agalina да го вземе и да го закара и да го върне после и да те чака сто часа да благоволиш да си вдигнеш телефона,кво щеше да стане с кучето!?Казваш,че обичаш животните и ти дреме за тях, ми по постъпките ти, не личи това,даже напротив,точно обратното.Може ли такава безотговорност?Като не можеш да се справиш с нещо,просто не поемай ангажимент!Имам и едно друго питане,при теб има лекарства за кучето,кога мога да ги взема?
User's Signature

#48 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2009 - 05:50 PM

Цитат(Rasta @ Dec 16 2009, 02:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
За Бруно вече можем да очакваме информация само от Agalina .

koniarska сигурна ли си
виж колко лаконична беше Раста преди няколко часа
убедена съм, че тя не го е хранила преди операцията, докторите си измислят.
и го е къпала с каквото трябва и му е превръзвала опашката
ама той така си смърди и що ли не се подобрява
Agalina сигурна ли е, че е набрала телефона на Раста - да не е звъняла на другиго.

Цитат
Може ли такава безотговорност?Като не можеш да се справиш с нещо, просто не поемай ангажимент!

е това е истината
иначе ни лук яла ни лук мирисала. Прибере някое нещастно същество и на 2 -та седмица припиши аман заман ще пътувам вземете го иначе отива на улицата
ако не се беше намесила Agalina и albena - Бруно щеше да е поrедния нещастник със съдбата на Джони. eg_033.gif

#49 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 16 December 2009 - 05:55 PM

Да сигурна съм,за да ги пиша тези неща, не си ги изсмуквам от пръстите,рядко съм толкова нападателна,но просто в случая безоотговорността и ме изкара извън равновесие.Съжалявам ако съм нарушавам великия Нет етикет, но просто съм бясна. eg_033.gif
User's Signature

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 December 2009 - 06:41 PM

Личното ми мнение е, че докато се помага на хора като Раста, то те ще се възползват от това. Докато има от кого - длъжница на клиники, на хотели, на хора - с пари, услуги и какво ли не. Във финансова и физическа невъзможност да поема дългосрочни ангажименти. Ами не ги поемай тогава. И не трябва да й се помага, защото винаги ще разчита, че ще може да прехвърли отговорността на другиго. А през това време животните няма да ядат, няма да бъдат лекувани и т.н.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#51 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2009 - 06:51 PM

Не ми се мисли в какво положение и състояние са животните при нея - Бренда, котките, игуаната....
User's Signature

Качена снимка

#52 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 16 December 2009 - 06:54 PM

Бушката, абсолютно си права,не е луд тоя яде баницата, а тоя дето му я дава.Яд ме е ,че съсипа животното и сега сме се извили на двеста да се чудим кво да правим.Раста трябва да разбере един път завинаги,като не може да спази един поет ангажимент ,просто да не го прави.Ще ни разиграва сто човека,айде бе eg_033.gif При нея има неща на кучето и искам да ми предаде на мен, аз ще отида да ги взема,няма проблем!
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 16 December 2009 - 07:12 PM

Преведох малко трохички за момчето. Не са много, но искам и приходите от 2та ми календара да отидат за него. Щом вече Бруно не е при Раста, ще съм сигурна, че средствата отиват по предназначение, а agalina и приемното семейство ще свършат нещата като хората и до край.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#54 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2009 - 07:14 PM

Дано Горан има късмет.... Да не се затрие кучето... Дано и другите животни при Раста имат късмет. Раста, недей да взимаш животни, щом при теб са по-зле отколкото на улицата.
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 17 December 2009 - 10:04 AM

Дядо Коледа дойде по рано за детето и то си получи подаръка, рано сутринта:нагръдник,нашийник и повод af_089.gif При мене са повода и нагръдника на Раста,така,че ще я помоля да се свърже с мен,за да си ги получи smile.gif ,както и да ми предаде лекарствата на кучето.
User's Signature

#56 Потребителят е офлайн   Bebe_mi6ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 December 2009 - 02:54 PM

добре че навреме сте го взели от тоя ад в който е бил :( .Не ми се мисли ако е останал там какво да е било :( . Моя питчо е с подобна съдба така че ако мога ще помагам.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2009 - 11:00 PM

koniarska писах ти на ЛС

А за търкащите си клавиатурите да кажа:
През мен не знам колко кучета минаха вече И НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯ НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛЯВАЛА ДА ХРАНЯ КУЧЕ!!! НЕ съм си го позволила и сега за Бруно! Ако не съм искала да се оправи момчето-нямаше да го вадим от Сеславци!!!
Бруно последно беше хранен в 18:00 предната вечер (операцията беше в 14:00 на другия ден), с Agalina се чухме в 11:00 сутринта и тогава му махнах и купата с водата. А по въпроса за опашката и състоянието и, смея да кажа,че там вина нямам.

Цитат
и го е къпала с каквото трябва и му е превръзвала опашката
ама той така си смърди и що ли не се подобрява

Това няма какво да го коментирам...Кучето е къпано с каквото трябва,а за подобряване....о и идея си нямаш каква промяна има в Бруно от деня на изваждането му до днес!

За Горан...С него не знам как ще е задомяването...На този етап зле...

bushkata можеш да ми махнеш темите- аз този път сериозно напускам форума. Беше ми приятно да се запозная поне с някои от вас.
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2009 - 11:17 PM

Цитат(Rasta @ Dec 17 2009, 11:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Някъде обяви за него има ли?
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#59 Потребителят е офлайн   Rasta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 12:30 AM

Цитат(bushkata @ Dec 17 2009, 10:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Rasta @ Dec 17 2009, 11:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Някъде обяви за него има ли?

Има! И кандидати има!...но имаме проблем и с характера...
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2009 - 01:33 AM

Цитат(Rasta @ Dec 18 2009, 12:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Има!
Къде?
User's Signature

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни