Сеславските пит и ризен Измъкнахме ги
Публикувано: 29 December 2009 - 11:28 PM
Аз получих малко информация и снимки от Бруно и бързам да ги споделя с вас
Бруно честити Коледа на всички свои почитатели

Той пожелава на всички животинки да имат кой да им подарява подаръци...

...и много да ги гушкат

Весела Коледа от Бруненосчо

Бруно честити Коледа на всички свои почитатели
Той пожелава на всички животинки да имат кой да им подарява подаръци...
...и много да ги гушкат
Весела Коледа от Бруненосчо

Публикувано: 04 January 2010 - 01:24 PM
Да напомня за Бруно и отново да помоля за финансова помощ. Момчето има нужда от помощ, за да тръгне към своят нов живот. В неделя беше ваксиниран за бяс и му беше сложен чип. Лечението на белезите продължава. Ще му трябва и нов временен дом, защото там където е в момента беше уговорено до края на празниците да остане. Имаше предложение за временен дом, който обаче се оказа невъзможен поради независещи от момичето причини
Дано успеем да помогнем на лигльото. Той е просто безумно влюбчив, а който го види няма как и той да не се влюби в него.

Дано успеем да помогнем на лигльото. Той е просто безумно влюбчив, а който го види няма как и той да не се влюби в него.
Публикувано: 08 January 2010 - 01:30 PM
Искам да благодаря на всички,които преведоха пари за Бруно.Опашката на момчето заздравява отлично,вече не я гризе.Гъбите също минават.Сега имаме друг проблем,във временния дом в,който е сега,беше уговорено до нова година да остане,повече не може.Хората си изселиха собствените животни,за да могат да помогнат.Сега търсим отново временен дом,може да съжитества с женско куче.Храната е осигурена,както и всички медицински услуги, от към финансова гледна точка,няма проблем,всичко сме поели. Та ако някой може да съдейства, нека ми пише.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 27 January 2010 - 12:32 PM
Нарочно нов пост.
Огромни благодарности на всички, които пратиха парички за Бруно и неговото лечение. Все пак останаха пари. Моля, кажете дали имате нещо против парите да отидат за Ченс? Неговото лечение, за да има шанс да живее, е скъпо и видях, че момичетата не могат да се справят сами.
Моля дарителите да си кажат.
Огромни благодарности на всички, които пратиха парички за Бруно и неговото лечение. Все пак останаха пари. Моля, кажете дали имате нещо против парите да отидат за Ченс? Неговото лечение, за да има шанс да живее, е скъпо и видях, че момичетата не могат да се справят сами.
Моля дарителите да си кажат.

Публикувано: 27 January 2010 - 12:40 PM
Честито на новите собственици! Сдобиха се с едно чудесно момче.
На Бруно му пожелавам много обич и дълги години щастие с тези хора!
П.п. Не знаех дали не са похарчени моите трохички и ако не са, разбира се, че желая да отидат да Ченс.
На Бруно му пожелавам много обич и дълги години щастие с тези хора!
П.п. Не знаех дали не са похарчени моите трохички и ако не са, разбира се, че желая да отидат да Ченс.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 27 January 2010 - 12:41 PM

П.П. Видях,че са ме изпреварили с питането.
Ето хората,за чиито средстава питаме/
fanfan- 40лв
приходи от календари - 112лв.
Нели Костадинова - 1бр.
dmm - 2бр.
Колеги на Nickey - 11бр.
Моля,нека ми пишат на ЛС или направо тук.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !