Здравословни проблеми
Публикувано: 16 February 2010 - 04:54 PM
Това, което малко ме осъмни е, че го питах защо едното ухо на Чарли леко е свито назад. А той ми каза, че причината е, че не му давам калций, въпреки че му казах, че го храня с висок клас храна. Сега пак ще му давам калций 10 дни и ще видим.
Изписаха му отново от хуманна аптека капки за очи "Макситрол", които трябва да му слагам по 3-4 пъти на ден. Моля споделете някой имал ли е такъв проблем.
Публикувано: 16 February 2010 - 08:14 PM
А какво му е на очите на Чарли?
Публикувано: 17 February 2010 - 08:57 AM
Извинявам се,мисля,че преди време четох за вашите/сходни на нашите проблеми и да те попитам:инжекциите зараси какво му ги слагат?-алергията ли? И на нас ни слагаха(трябва да погледна как се казваха) ,но моят беше парцал още след втората и сложихме край.Всъщност освен очите има ли сърбеж?Моят главно там се дръгне.До кръв.
Да не те обезкуражавам,но

Публикувано: 17 February 2010 - 12:48 PM
На снимката ви показвам една от причините за алергията..яде стени и лайсни за паркет докато ме няма
Публикувано: 17 February 2010 - 01:45 PM
Нашите проблеми с Кара са сходни с вашите

за съжаление оправяне няма

Публикувано: 17 February 2010 - 02:33 PM
Лекарите ми казаха, че няма смисъл да търся причината за алергията и трябва да се надявам да я израсте.
Надявам се на компетентното им мнение, защото от различни мнения най-много се обърквам и притеснявам. Просто трябва да избереш един лекар и да му се довериш.
Публикувано: 17 February 2010 - 04:35 PM
Ето за това ти говорих мила.За съжаление е така.Борим се с вятърна мелница.Аз лекари не съм сменяла много.В два кабинета съм ходила и на двете места са супер специалисти и аз наистина съм много доволна и от двете места,но и те не са магьосници в крайна сметка.Сега ще се опитам да ти изброя нещата които сме приемали:
Инж. са Депадин(дето ти казах,че стана дроб-сърма от тях) а не би трябвало,даже би трябвало да стават хипер активни хмм.След това започнахме Екзекан-добро е ама само до като го пие.После дойде ред на Зиртека.Същата работа.И с Атаракс пробвахме-цъ.Сега(сега ,сега от края на декември) сме на Преднивед.Давам ли го-добре.Спра ли го-лошо.

Та продължавам да го друсам със четвъртина на ден.За храната-какво да ти кажа......сума ти време яде Хипо алерг. на Р.К и същата работа.Ай донт ноу вече какво да правя.Да го израсте,да го израсте ама колко да го израсте......На 1 год. е вече и само за ден да не му дам нещо и ще си свали кожата от сърбежи

Това от мен.Дано имате повече късмет.
Публикувано: 17 February 2010 - 04:41 PM

Публикувано: 17 February 2010 - 05:34 PM

Само да ви споделя, че ние сме на Този въпросния Хипоалергеник на Роял канин..и първите/забележете/ 3-4 месеца ефект нямаше, но съм сигурна че подейства..просто спрях да му давам каквото и да било друго за ядене..това прочетох по чужди форуми..важно е докато го храниш с това да не яде АБСОЛЮТНО нищо друго, защото ефекта отива на кино..ама нито хапка..само вода и това..
А иначе за очите когато имаше проблем беше много преди алергията и нямаше връзка според мен.
Капките са следните..сега ще ги видя..сори били са 2 вида: 1-торбекс- 11лв, после след час поне капеш номер 2- офтакуикс-17,50лв..Дословно чета от кутиите.
При нас се оправи за седмица от тях!
Публикувано: 18 February 2010 - 11:21 AM
Докторката ни изписа Клемастин, пи го 10 дни, и ядеше само и единствено ПроПлан за алергични кучета. Оправи се много бързо.