Здравословни проблеми
Публикувано: 24 December 2009 - 10:31 AM
(укрепва съединителната тъкан, ставите, хрущяла, костите, зъбите, връзките и сухожилията)
Публикувано: 24 December 2009 - 01:12 PM
(укрепва съединителната тъкан, ставите, хрущяла, костите, зъбите, връзките и сухожилията)

Фортифлекса е почти сьщото.
Публикувано: 24 December 2009 - 01:26 PM

Хващай кучето и идвайте до пловдив,тук има ветеринарна амбулаторияв която работят велики ветеринари,имах същия проблем с моето куче,водих го на лекар и 3 месеца ми се казваше,че е алергия,или гъбички натровиха го с хапчета,кучето ставаше все по-зле и -по зле,до такава степен ,че се чешеше до кръв,страшно мъчение,тогава реших да ида на друг доктор и намерих тази клиника в която веднага му взеха проба и установиха, че е демодекоза която се лекува доста трудно,също ни казаха, че за малко да испуснем хайвана,така след 2 месеца дълга терапия с инжекции през 10 дена кучето ми се оправи благодарение на Клиника Новет,най-добрите и внимателни ветеринари в Пловдив.Благодаря ем от сърце,че спасиха кучето ми.Ако още имаш проблем с кучо,не отлагай,поинтересувай се за най добрите от там от където си , отивай да му правят изледвания,за да не стане мн късно не е шега работа.Успех
Здравейте, от мен и Фу. Благодаря за съвета..засега ще помисля, защото е в процес на инжекции за краста, и ще трябва да приключим цикъла. Не се чеше и определено не го сърби, но петна продължават да излизат, и мен ако питаш изобщо не мисля че е краста. Има обаче постоянно сърбене в едното ухо и от чесане го разкървавява. Лекаря каза че това било типично за краста..ще видим..егати писна ми вече ... :(
Публикувано: 26 December 2009 - 11:08 PM

Моля ,пишете на кирилица!
Мод
Публикувано: 28 December 2009 - 02:22 PM
Нуждая се от съвет от някой, чието кученце е с гастрит. Днес сложиха на Чарли тази диагноза. От няколко дни има разстройство, а и си повръща честичко. В акитата му даже има кръв:( Днес му биха 4 инжекции, направо ми се доплака. Сега не трябва да яде 12 часа и му давам солена глюкоза. Хубавото е, че не се налага да му я давам насила, той сам си я пие.
Последно го хранех с еукануба, но сега лекарите ми казаха да му варя пилешко с ориз и да не му давам гранули. Не знам обаче дали с това меню ще си набавя необходимите вещества. Утре пак сме на вет, казаха, че може да се наложи да пие ренитидин за хора. Струва ли ви се нормално?
Публикувано: 28 December 2009 - 02:39 PM
Нуждая се от съвет от някой, чието кученце е с гастрит. Днес сложиха на Чарли тази диагноза. От няколко дни има разстройство, а и си повръща честичко. В акитата му даже има кръв:( Днес му биха 4 инжекции, направо ми се доплака. Сега не трябва да яде 12 часа и му давам солена глюкоза. Хубавото е, че не се налага да му я давам насила, той сам си я пие.
Последно го хранех с еукануба, но сега лекарите ми казаха да му варя пилешко с ориз и да не му давам гранули. Не знам обаче дали с това меню ще си набавя необходимите вещества. Утре пак сме на вет, казаха, че може да се наложи да пие ренитидин за хора. Струва ли ви се нормално?
Споко, ще се оправи, при Фу имаше такъв период като беше бебе.Акаше кръв, и повръщаше. Може и да не е гастрит..При нас казаха че е колит, или гастрит, но при същото лечение се оправи. Давай му от тази вода и после само Интестинал..ще се оправи!
Публикувано: 29 December 2009 - 12:19 AM
в случая да потърсиш още едно лекарско мнение и за лекарството и за диагнозата.
Бързо оздравяване на малчо

Публикувано: 29 December 2009 - 12:24 AM
За ранитидина от личен опит мога да кажа че като лекарство не е нещо особено, смис, то е слабо и действа срещу начален стадий на извите и гастритите също и срещу възпаление на коремната лигавица. Но при него често срещани са обривите така че ако забележиш нещо съмнително веднага отиди при вет.
Според мен щом лекаря ти го е казал го вземи, дай малка доза от него но не й на гладно и трява да е с много течност, за да може организма да го изхвърли по-бурзо, може да предизвика замаяност ако е в повече.
Пожелавам успех и бързо да се възтановите!
Публикувано: 29 December 2009 - 12:10 PM
Публикувано: 29 December 2009 - 07:23 PM
Днес пак ходихме на вет, написаха ни дълга рецепта от хуманната аптека. Включва: деган, ренитидин, суаралфат или вентер и от ветеринарна аптека - синулокс. Мразя лекарства, но.... Проучих лекарите в Бургас и уж сме при един от най-добрите сега, засега не знам какво друго бих могла да направя. Миличкия ми Чарли апетит не губи и е постоянно гладен, а като хапне и повръща. Кожата на корема му залепна направо и все търси храна. Давам му само пиле с ориз и малко морков, но по съвсем малко. Това лечение е до понеделник, когато пак ще ходим на преглед и така... дано има успех.
Публикувано: 29 December 2009 - 09:06 PM
защото не се е налагало да ги пият мойте момичета (дано не ни се налага)
с изключение на синолокса,който давах на Кара след кастрацията и мога да кажа,че е наистина е добър

Публикувано: 30 December 2009 - 01:23 PM
Сега му предписа Егирзин таблетки- това видях че е човешко лекарство, за алергии.Ако е алергия, аз го храня със Хипоалергеник на Ройал Канин, вече 2ри месец няма ефект.
Дотолкова съм се отчаяла, как може нищо да не помага???
Има бити и всички инжекции за гъбички..
Сега лекуваме алергия, но вече не ми се вярва да се повлияе.
п.с. Между другото имам рибки, а един познат ми каза че кучетата често били алергични кум риба! Разни падащи рибешки гранули, дето си хапва от пода, и капеща вода, от аквариума..дали е възможно...хммм..май са глупости, нали?
Публикувано: 30 December 2009 - 03:40 PM
Ех милия Фу,с Кара имат кажи речи еднакви проблеми и за това те разбирам напълно.