И това се случва за втори път. Преди нова година го заведох, защото под муцуната и по врата беше започнало да порозовява. Казаха, че е заради слюнкоотделянето и храната, било нормално. ОК, но стана доста розово/оранжево и след празниците пак го заведох. Скараха ми се, че съм чакала толкова да се разпространи инфекцията

Но ето за втори път се случва.
И за което съм най-ядосана е, че и аз си лепнах Спарчовата болест. На ръката ми излезна едно петно, което не минаваше. Отидох на дерматолог, изследване и се оказа нещо, което немога да разчета на бележката. Било от животно. Обясних си одата на лекарката и тя каза, че е същото.И защото съм болна от две седмици вече, намален имунитет и ЧЕСТИТО Спарчова болест. А ние изрично питахме няколко пъти ветеринаря дали е опасно за хора. И наблегнахме, че вкъщи има малко дете. Сестрата на приятеля ми живеят в съседния апартамент и малкия (3г.) е в постоянен контакт с кучето. Всеки ден сме заедно. Добре, че е на мен, а не на някой друг.
Ужас, в Петък ще го водим и съм се потготвила за скандал. Че са добри специалисти съм съгласна, ама да не си претупват работата.

И за друго им се дразня всеки път като ходим. Винаги са поне трима в една малка стаичка наблъскани. Аз си качвам кучето, аз го държа, аз това, аз онова. Еми да взема и аз да си направя всичко. Разбирам да е само един, или да е лошо куче. Последния път се ядосах и направих забележка. То като си добър и на главата ти се качват.

И още нещо се сетих. Оказа се, че не ни е паднал един млечен зъб. Незнам дали съм се заблудила, но досега винаги като сме ходили на вет ( аз от както се помня сме имали кучета, така че има някакъв опит) винаги първата работа на вета е да прегледат очите и зъбите. Ама винаги. Ми сега веднъж не са му отворили устата. И то кучешкия зъб, а не някой заден. И за това ще питам.
Малко дълъг ми стана поста, съжалявам ако досаждам, но ми се е насъбрало. Дано не ми мине до Петък.