Аз и моето животинче
Публикувано: 12 November 2008 - 11:50 AM
Много готина тема! Мога да ви кажа, че нито един не съвпадна с представите ми как изглежда... :izcherven:
Ето ни и нас с Айшето:

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 12 November 2008 - 12:41 PM
Цитат
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 November 2008 - 05:31 PM
Буш, тук явно всички, които не те познават, си мислят, вероятно изхождайки от някои твои постове, че си нЕкой дзвер ;D , а когато те видят такава руса, висока и готина се изненадват ;)
Публикувано: 12 November 2008 - 05:38 PM
Цитат
Буш, тук явно всички, които не те познават, си мислят, вероятно изхождайки от някои твои постове, че си нЕкой дзвер ;D , а когато те видят такава руса, висока и готина се изненадват ;)
Мчи, тъй де. ;D Поне да си беше сложИла с Фотошопа брадавици, точилка в ръка... нещо аФтентично. :-
Публикувано: 12 November 2008 - 09:42 PM
Публикувано: 13 November 2008 - 03:26 PM
Цитат
Цитат
Мчи, тъй де. ;D Поне да си беше сложИла с Фотошопа брадавици, точилка в ръка... нещо аФтентично. :-
И аз очаквах нещо такова ;DПък тя к`ва готина била :wub:

Публикувано: 13 November 2008 - 03:40 PM
Цитат
Цитат
Цитат
И аз очаквах нещо такова ;DПък тя к`ва готина била :wub:
Все пак - мерси ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 November 2008 - 04:55 PM
Цитат
Кофти сравнение ;D Онази жена сигурно е била дебела и тъпа! Пък ти си ни хубава и умна ;)
Публикувано: 13 November 2008 - 06:26 PM

Публикувано: 13 November 2008 - 08:28 PM
Цитат
Нахалство от класа, ама айде и аз да се присъединя ...
Този път ако може да е с брадавици и точилка :sviruka:

Публикувано: 13 November 2008 - 10:26 PM
айде да не ни се карат много :blink: тая ни е от същата серия снимки, но др са ми на цифровия иии ме мързи :blink: