Аз и моето животинче
Публикувано: 19 November 2008 - 09:02 PM
Да се покажем и ние, макар че хич не обичаме да ни снимат...
първо гадинката позира кротко
после се налага да бъде залъгвана да кротува: "Виж, оттам ще изкочи пиленце!" :P

а накрая й писва съвсем - "Ти си се снимай, аз отивам да играя!" :blink:

;D
първо гадинката позира кротко

после се налага да бъде залъгвана да кротува: "Виж, оттам ще изкочи пиленце!" :P

а накрая й писва съвсем - "Ти си се снимай, аз отивам да играя!" :blink:

;D
Публикувано: 19 November 2008 - 09:32 PM
;D ;D ;D ;D перф снимки бе хорааа :->) ето още 1 от мен еи сега я изрових от някфи забутани папки ;D ;D физиономията си Не коментирам :izcherven: Шарик щеше да ми изкара въздуха с тая неговата тежест , а пък Бък си се катери най-спокойно по мен ...
Публикувано: 19 November 2008 - 10:00 PM
Цитат
Цитат
малко офф- Бушката ако иска може да даде някоя по-новичка снимка...и по възможност да не я скриват кучетата ;) ама айде ако иска.... :izcherven:
Нахалство от класа, ама айде и аз да се присъединя ...
Този път ако може да е с брадавици и точилка :sviruka:
Публикувано: 06 December 2008 - 11:50 PM
Цитат
:blink:
Снимката е :OK: !!! :wub:

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 09 December 2008 - 05:22 PM
Да се покажем и тук

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 09 December 2008 - 05:24 PM
Цитат
Да се покажем и тук
:wub:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 December 2008 - 05:29 PM
За пръв път на море

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 13 December 2008 - 03:40 PM

:P