Благотворителен календар на dailapa.dog.bg (подфорум "Без дом")
Публикувано: 19 December 2009 - 12:56 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 19 December 2009 - 01:35 PM

ще го взема на 28-ми все едно от къде, просто да се задържи до тогава

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

Публикувано: 19 December 2009 - 05:37 PM

Права беше мила-още качвайки се по стълбите се разплаках

Благодаря на всички за положеният труд!
Страхотни сте!!!

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 19 December 2009 - 05:47 PM
Съжелявам за непросветеността си!

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 20 December 2009 - 02:06 PM

Публикувано: 20 December 2009 - 07:57 PM
тази работа с календара ме накара да се замисля.
Не знам колко са регистрираните хора в този форум, но ако всеки един от нас отделя по-някой лев всеки месец
Предполагам че ще се събира достатъчно за хапване и др. необходими неща на нещастните същества по приютите и улиците. 5-10 лв къде ли не сме ги похарчили с лека ръка, ако ги съберем 1000 човека х 10 лв това си е доста.
Та това си мислех
кажете и Вие
Публикувано: 20 December 2009 - 09:36 PM
Искам да си взема 1,2,3

"За желаещи за календари от Варна:
В работни дни, от 9,00 до 18,00ч. съм в района на Червения площад (Мед.университет)
През уикенда - с предварителна уговорка по телефона 0897 300 738"
Публикувано: 20 December 2009 - 11:24 PM
тази работа с календара ме накара да се замисля.
Не знам колко са регистрираните хора в този форум, но ако всеки един от нас отделя по-някой лев всеки месец
Предполагам че ще се събира достатъчно за хапване и др. необходими неща на нещастните същества по приютите и улиците. 5-10 лв къде ли не сме ги похарчили с лека ръка, ако ги съберем 1000 човека х 10 лв това си е доста.
Та това си мислех
кажете и Вие
Погледни в раздела Без дом. Там постоянно някой има нужда от помощ и я получава - за храна, лечение, стационар, за път. В раздела Изолатори, приюти постоянно се събират пари за изолатора в Сеславци - за храна на кучетата там, както и за другите изолатори из страната. Това което го предлагаш там действа от доста време.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2009 - 10:31 AM
Искам да си взема 1,2,3

"За желаещи за календари от Варна:
В работни дни, от 9,00 до 18,00ч. съм в района на Червения площад (Мед.университет)
През уикенда - с предварителна уговорка по телефона 0897 300 738"
Има и още на Котел 11,ветеринарен кабинет Анимо (в улицата под Операта) и на Бреза 8А -ветеринарна аптека Сана (зад базар Левски)

You may say that i'm a dreamer, but i'm not the only one
Публикувано: 21 December 2009 - 10:37 AM

Публикувано: 21 December 2009 - 02:03 PM