Груминг на кокер спаньол
Публикувано: 27 June 2008 - 03:04 PM
Благодаря ви за милите думи ,радвам се че Томи ви харесва :blink: а лапите аз ги помолих да му ги подсрижат така точно заради осилите ,че с неговият цвят на козината осилите трудно се забелязват :wub: :wub: :wub: на сладурковците ви :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 June 2008 - 10:38 AM
От любопитство колко горе-долу струва фризурата за кокер? :blink:Разбрах че и в моя град има място където подстригват кучета, а и все някога ще ни се наложи да отидем :blink:
Публикувано: 01 July 2008 - 05:45 PM
Олеее непитай :rolleyes: .Първо се напишкахме от страх като пуснаха машинката.После дойде друго куче и стана ясно че има объркване на часовете и шефката ни подстрига-та в една стая две кучета голяма лудница.То бе дърпане,скачане,рев.Решихме да излезнем да не очаква подкрепа от нас за спасение ;D .Иначе много ми харесва,доволна съм , но наистина на снимката не се забелява мн че е подстригана,ама тя и няма толкова козина.Много ви благодаря за комплиментите :blink:
Публикувано: 01 July 2008 - 08:37 PM
Честита ви прическа! Обаче не мога да видя дали е подстригвана по гръбчето или така ми се струва? Ако е така, друг път не правете тази грешка, по добре от долу да е по-късичка, но гръбчето не давайте да ви го стрижат. Много им се чудя на тези фризьори, какво точно постигат с бръсненето на гърба? :-
Публикувано: 02 July 2008 - 05:31 AM
Ами да бръснато е :( и плавно се слива с малко по-дългата козинка отстрани.Искахме веднъж да й направят прическа и после ние по очертанията друг път да си я подстригваме.Иначе панделката там ни я сложиха.Голяма кипра е с нея :blink: ,трябва да потърсим къде продават и да й вземем няколко.
Публикувано: 15 July 2008 - 04:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com