Груминг на кокер спаньол
Публикувано: 04 October 2008 - 07:44 PM
nat8 , не знам дали имаш машинка, на твое място бих минала муцуната от страни, където са бузите, нали има по светла козина, това трябва да се махне. Действай смело, на грешки всички се учим, а козината расте и то мнооого бързо! ;) ;D
Публикувано: 04 October 2008 - 07:54 PM
Имам, купих една обикновена, но не ми върши работа. Нищо не стана. А специалните ги гледах, доста скъпи и реших да карам така. Засега бузите обирам с филажната ножица. А с машинката не се оправих. :blink:
JujitYyр припарвай смело, после ще се гордееш със себе си, а ние ще те хвалим дружно. ;D
JujitYyр припарвай смело, после ще се гордееш със себе си, а ние ще те хвалим дружно. ;D

Публикувано: 04 October 2008 - 09:10 PM
JujitYy По-добре с филажна, отколкото с обикновена! С филажна поне няма как да направиш дупка ;D, ако не се постараеш хубаво де! ;D
nat8 , ако минаваш с машинка, прави го по растежа на косъма.
nat8 , ако минаваш с машинка, прави го по растежа на косъма.
Публикувано: 04 October 2008 - 09:17 PM
Аз само с триминга се оправям сама или по-точно се опитвам ;D Другото в салона го правят.
Много искам най-накрая да му порасне дълга козинка, имам чувството, че цял живот така ще си седи ;D
Ей сега преди 2 часа го изкъпах и пак големи премеждия със сешоара, голямо скимтене, дърпане, мили погледчета и т.н. + една въртяща се опашка ;D Как да го разбереш какво иска ;D Даже не успях крачетата и коремчето хубаво да изсуша и сега ми спи на леглото леко мокър, ама не можем да се оправим. Голям страх е.
Много искам най-накрая да му порасне дълга козинка, имам чувството, че цял живот така ще си седи ;D
Ей сега преди 2 часа го изкъпах и пак големи премеждия със сешоара, голямо скимтене, дърпане, мили погледчета и т.н. + една въртяща се опашка ;D Как да го разбереш какво иска ;D Даже не успях крачетата и коремчето хубаво да изсуша и сега ми спи на леглото леко мокър, ама не можем да се оправим. Голям страх е.
Публикувано: 04 October 2008 - 09:41 PM
Благоваря ти за съветите, как щяхме да се лутаме без тях не ми се мисли. :blink:
Тази вечер, докато ме съветваш аз полека го обработвам, защото не ми дава много, но днес е изморен. Доста махнах до линията от ъгълчето на устата.
Скоро ще пусна снимка.
Буза е всичко до линията на окото, нали?
Тази вечер, докато ме съветваш аз полека го обработвам, защото не ми дава много, но днес е изморен. Доста махнах до линията от ъгълчето на устата.
Скоро ще пусна снимка.
Буза е всичко до линията на окото, нали?

Публикувано: 05 October 2008 - 05:24 PM
nat8, може ли на следващата среща да триминговаш малко Бък, защото така и не мога да го докарам като Бенджи да стане, пък той е много хубав ;D Ей сега 1 час съм го оправяла и пак същия си стои, а колко пух съм хвърлила... и пак е същия :rolleyes:
Публикувано: 06 October 2008 - 11:31 AM
Благодаря на всички! Особено на idol ike. :blink:
А за Бъкчо ще помагам колкото мога, знам как е да се луташ отначало за всяка стъпка. Уж всичко си прочел и ти е обяснено, но като стигнеш донякъде се чудиш този косъм наляво или надясно да го дам. ;D
Diqna_Stoicheva, да пуснеш снимки после.
:wub: на любимците ви.
А за Бъкчо ще помагам колкото мога, знам как е да се луташ отначало за всяка стъпка. Уж всичко си прочел и ти е обяснено, но като стигнеш донякъде се чудиш този косъм наляво или надясно да го дам. ;D
Diqna_Stoicheva, да пуснеш снимки после.
:wub: на любимците ви.