- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Подарявам мъжки дог
Публикувано: 04 December 2009 - 10:03 PM
Прегледайте важните теми от този раздел -как се избира стопанин, черен списък на осиновители, къде още да се пускат обяви и прочие полезни неща.
Кучето е много красиво, пожелавам му късмет!
Публикувано: 05 December 2009 - 03:50 PM
Пожелавам ти да му намериш достоен стопанин.Ще си позволя да те посъветвам да се ориентираш към някой който има друг Дог или някакво друго куче от едра порода.Иначе сладура е много готин.Успех!!

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 05 December 2009 - 06:37 PM
Въпреки всичко за кучето е най важно човека , негови си човек...
Знам че разходките са важни ,но е по-важно за кучето да не е само по цял ден в стаята/апартамента.
Наистина не съм човека който трябва да съди ,какво е наложило тази крайна мярка.
Само където за малки кученца и котенца с месеци не се открива кой иска да им е стопанин, кой да ги гледа...
Вие добре знаете , ососбено за голямо куче ...а в този случай за особено голямо куче , колко би било трудно да се намери кой да го гледа...
Имайте предвид , че трябва даже да се подбира от желаещите за кандидат-собственици.
Въпрос: сладура кастриран ли е ?
Публикувано: 05 December 2009 - 07:58 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 05 December 2009 - 08:53 PM

Публикувано: 06 December 2009 - 02:39 AM
Публикувано: 06 December 2009 - 11:58 AM
Като се надявам ситуацията с влошеното Ви здраве да е временна, много се надявам да имате близки - всред вашите лични такива, а защо и не сърдечни хора от средата на кучелюбци, любители на породата и природозащитници, с опит в гледането на големи кучета. Поне по някоя разходка на кучо да Ви подарят? Час време, а за Вас облекчение и за кучо - радост.
Акъл без пари давам и с чужда пита помен правя, но се надявам да получите и помощ отстрани.
Публикувано: 06 December 2009 - 01:24 PM

Дано да са свестни хората, на които го подарите и да поддържате връзка с тях.. голямо сладурско куче е догчето Ви

Много здраве Ви пожелавам

Публикувано: 06 December 2009 - 01:52 PM
Разбирам ви. Човек не може с леко сърце да се раздели с домашния си любимец.
Обмисляли ли сте възможност да намерите някои , които да го разхожда? Ако можете да го извеждате само само за 5 минути да си свърши работата, а "гимнастиката" да поверите на някои ученик или студент?
Има много обяви "Разхождам кучета".
ето няколко
http://svoboden.bg/bg/catalog/1022/
http://bezplatniobya...am_kucheta.html
http://www.bezplatno...plastane__.html
Само идея. Всеки сам най-добре си знае ситуацията.
С Persona Grata сме писали едновременно
Публикувано: 06 December 2009 - 03:22 PM
Акъл без пари давам и с чужда пита помен правя, но се надявам да получите и помощ отстрани.
Напишете, в кой квартал на София живеете. Ако сте близо до нас, аз мога да организирам моите деца и техните съученици да се редуват да разхождат кучето Ви следобед по-дълго, срещу някаква съвсем символична такса, примерно по левче за час. (Не ме разбирайте погрешно, но не бих могла да обещая съвсем безплатна помощ, без да съм говорила с тях. Вярвам, че нататък те сами ще предожат безплатните си услуги) Разбира се, за това кучо не трябва да е агресивен към нови хора, за да могат да го управляват - те са 14-15 годишни.
Аз контактувам и с хора от природозащитни организации, но не виждам реално те да могат да помогнат - това са все доста ангажирани млади хора с работа и учене... освен да им се предложи да разхождат кучо вечер...
Вариант е и да помолите вашите познати кучкари, с които разхождате заедно кучетата си, да взимат и Вашето куче с тяхното за по-дългите разходки, да се редуват...
Това са някакви изходи, които биха свършили работа, ако здравословният Ви проблем е двигателен.
Много тъжно звучи постът Ви, сърдечно се надявам да имате в най-скоро време добро здраве!
Публикувано: 06 December 2009 - 04:49 PM
Публикувано: 08 December 2009 - 04:41 PM

Желая ви/му успех, наистина и искрено.

Must Love Dogs. Must Care. Must Share.

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »